"استروژن" را جدی بگیرید

برای پیشگیری از عوارض جدی اختلالات هورمون استروژن، بانوانی که سابقه بیماری‌های ژنتیکی، لخته شدن خون در خانواده، چاقی بیش از حد، دیابت، نارسایی‌های کبدی، قلبی و عروقی هستند بهتر است هر 6 ماه یکبار با انجام آزمایشات مخلتف، سونوگرافی و معاینه‌های متوالی از سلامت خود اطمینان پیدا کنند.
هورمون استروژن را جدی بگیریدهورمون استروژن تعیین کننده سلامت و طول عمر بانوان است.
فریبا مس‌چی متخصص زنان و زایمان با اشاره به این که ترشح زیاد و عدم ترشح هورمون استروژن بانوان را دچار عارضه‌ها و بیماری‌های مختلف می‌کند، اظهار کرد: اختلالات هورمونی در تخمک‌گذاری سطح استروژن را بالا می‌برد و به صورت کنترل نشده باعث تخریب دیواره رحم و ایجاد بافت یا کیست پستان، خونریزی در دیواره رحم، ضخامت دیواره رحم و به صورت غیرطبیعی باعث ایجاد عوارض کبدی می‌شود.
 
وی افزود: بانوانی که عمل جراحی تخمدان انجام داده‌اند و یا دچار یائسگی زودرس و در سن زیر 40 سالگی شده‌اند، بانوانی که دچار اختلالات تخمدانی هستند، دچار عارضه‌های هورمون استروژن می‌شوند.
 
مس‌چی تصریح کرد: بانوانی که دچار اختلالات هورمون استروژن می‌شوند در معرض خطر بروز عارضه و بیماری‌های مختلف شامل پوکی استخوان، بیماری‌های قلبی و عروقی، سکته‌های مغزی و قلبی، تشدید کیست‌های پستان و رحم، ضخامت بیش از حد دیواره رحم یا پولیپ رحمی، چربی بیش از حد خون، نارسایی‌ها و بیماری‌های کبدی، بیماری کیسه صفرا و غیره می‌شوند.
 
این متخصص زنان و زایمان تأکید کرد: این عارضه‌ها رابطه دو سویه دارند یعنی بانوانی که دچار بیماری‌های قلبی و عروقی، پوکی استخوان، کیست‌های پستان و رحم، بیماری‌های ژنتیکی، نارسایی‌ها و بیماری‌های کبدی، بیماری صفراوی و غیره هستند بیشتر دچار اختلالات هورمون استروژن می‌شوند.  
 
وی در پایان گفت: برای پیشگیری از عوارض جدی اختلالات هورمون استروژن، بانوانی که سابقه بیماری‌های ژنتیکی، لخته شدن خون در خانواده، چاقی بیش از حد، دیابت، نارسایی‌های کبدی، قلبی و عروقی هستند بهتر است هر 6 ماه یکبار با انجام آزمایشات مخلتف، سونوگرافی و معاینه‌های متوالی از سلامت خود اطمینان پیدا کنند.
 
افرادی که دچار نارسایی‌های گوارشی و کبدی هستند بهتر است از داروهای خوراکی هورمون استروژن استفاده نکنند و به جای آن از داروهای موضعی مانند چسب استروژن و داروهای موضعی پوستی استفاده کنند تا دچار حملات و سکته‌های قلبی و عروقی و مغزی نشوند.
+8
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.