آب و هوای ماه دسامبر در برخی نقاط جهان تحت تاثیر پدیده ال نینیو بود. سیل و تغییرات آب و هوایی در بخشهای اعظم برزیل، اروگوئه، پاراگوئه، آرژانتین و حتی انگلستان مشاهده شد. اگر به این مسائل، توفانها، افزایش دمای زمین و انواع آلودگیها را اضافه کنیم، آیا جهان هنوز هم جای زندگی کردن است؟ حال این سوال مطرح میشود که کجای زمین محل بهتری برای زندگی در شرایط بسیار خطرناک است؟
به گزارش فرادید به نقل از بیزینس اینسایدر، تغییرات اقلیمی که بشر خود عامل آن است، زمین را تحت تاثیر خود قرار داده است. به تازگی نیز به طور رسمی اعلام شده که زمین نسبت به سال 1900 میلادی یک درجه سلسیوس گرمتر شده که این مسئله تاثیرات چشمگیری بر روی کره زیبای ما داشته است. در مجموع میتوان گفت که زمین حالش خوب نیست!
بشر تاکنون از بحرانهای مالی به طرق مختلف نجات یافته، اما مشخص نیست که این بار هشدار «آخرالزمانی قوم مایاها» چگونه از آب دربیاید. اما هر چه باشد، زمین در سال 2016 شرایط دشواری را متحمل خواهد شد و کارشناسان از همین حالا هشدارهای لازم را دادهاند.
اما به فرض اینکه زمین از نظر اقلیمی رو به نابودی برود، هنوز هم نقاطی هستند که میتوان بدون هیچ دغدغهای در آنجا زندگی کرد. این مناطق تقریبا باثباتترین مناطق روی کره زمین از نظر اقلیمی هستند.
ایسلندایسلند صدها کیلومتر با نزدیکترین خشکی فاصله دارد. از این رو میتوان آن را منزویترین کشور جهان نامید؛ در چنین شرایطی، هجوم هرگونه عامل خارجی به داخل این کشور بسیار دشوار است.
این کشور همچنین از نظر منابع بسیار غنی است و میتواند در شرایط حساس بر روی پای خود بایستد. انرژی تامین شده از حرارت مرکزی زمین به لطف وجود آتشفشانهای فراوان و حیات دریایی غنی باعث شده تا ایسلند از هر نظر باثبات باشد.
مجمعالجزایر تریستان دا کونا جزیره تریستان در جنوب اقیانوس اطلس دورترین نقطه مسکونی در جهان است. این جزیره در دهه ۱۸۰۰ میلادی به مستعمرات انگلستان افزوده شد. در صورتی که قصد سفر به آنجا را داشته باشید، باید بدانید که نزدیکترین خشکی با آن ۲۰۰۰ بیش از 2000 کیلومتر فاصله دارد. این را هم بدانید که جمعیت این جزیره زیر 300 نفر است و از ورود افراد جدید استقبال میکنند. ماهیگیری صنعت اصلی جزیره است.
گوآم این کشور برای آمریکاییها خوب است، چرا که میتوانند در دیدهبانی دورافتادهی ایالات متحده در اقیانوس آرام بدون مشکل زندگی کنند. آمریکا برای تعلیم نیروی نظامی خود از این کشور استفادههای زیادی میکند. دورافتاده بودن آن یک امتیاز برایش محسوب میشود. اقتصاد گوام از طریق گردشگری و دولت ایالات متحده تامین میشود.
چیانگ مای سفره منطقه زیبای چیانگ مای در شمال تایلند کار دشواری نیست. مارک فابر، سرمایه گذاری سوئیسی نیز این منطقه را برای زندگی انتخاب کرده است. جالب است بدانید که فابر از به هیچ وجه شخص خوشبینی نیست. پس خیالتان راحت باشد.
دنور دنور به ذخایر نفتی خود شهرت دارد، پس هیچگاه نگران سوخت نخواهید بود. اگر جنگی رخ دهد، دنور از جمله شهرهایی است که تمام تدابیر امنیتی برای آن اتخاذ خواهد شد. از سوی دیگر، دنور بیش از یک کیلومتر از سطح دریا فاصله دارد و توسط کوهها محاصره شده است. گرمایش جهانی هم حتی بر دنور تاثیر چندانی نمیگذارد.
قطب جنوب امکان زندگی در قطب جنوب در شرایط عادی برای انسان نزدیک به صفر است، اما در واقع به همین دلیل است که میتواند به پناهگاهی امن برای انسان تبدیل شود. کافی است غذای کافی برای زمستان به همراه داشته باشید تا به شرایط آنجا عادت کنید و خودتان بتوانید شکار کنید. البته بهتر است به قطب جنوب به چشم پناهگاه موقتی نگاه کرد. البته باید شانس بیاورید که گرمایش جهانی تا حدی نباشد که سطح آب بالا بیاید و شما را گرفتار کند.
پونچاک جایاپونچاک جایا نام کوهی است به ارتفاع ۴٬۸۸۴ متر که در رشتهکوه سودیرمان در استان پاپوآی اندونزی که در غرب جزیره گینه نو قرار دارد. بد نیست بدانید که بزرگترین معدن طلای جهان در این جزیره وجود دارد، بنابراین همیشه کار خواهید داشت و پول نیز فراوان خواهد بود. علاوه بر آن، سومین معدن بزرگ مس جهان نیز در همین کوه قرار دارد.
کیپ تاون اقتصاد کیپ تاون به عنوان دومین شهر پرجمعیت کشور آفریقای جنوبی واقعا قوی است. در شرایط سخت میتوان به آن اتکا کرد، چرا که برخلاف شهر دیگر این کشور تحت نفوذ کشورهای غربی نیست.
برنبرن پایتخت کشور سوئیس است که توسط کوههای آلپ محاصره شده و نوعی حفاظ طبیعی دارد. سوئیس به دلیل سیاستهای بیطرفانه خود نشان داده که میتوان با خیالی آسوده در آن زندگی کرد. در جنگ جهانی سوم احتمالی، به احتمال فراوان میتوان همچون دفعات پیشین آسایش و امنیت را در این شهر مشاهده نمود.
خاک سوئیس نیز از نظر کشاورزی یکی از حاصلخیزترین خاکهای کشورهای اروپایی است که خود میتواند نویدبخش روزهای خوب باشد.