پارسینه , محمد حسنی سعدی مجمع جهانی اقتصاد در آخرین رده بندی شکاف جنسیتی با بررسی 145 کشور ایران را در رتبه 141 و عربستان را در رتبه 134 رده بندی کرده است
اینقدر این قضیه عجیب است که گوینده بی بی سی از یکی از تهیه کنندگان این گزارش دلیل این قضیه را می پرسد و وی دلیل آن را مشارکت سیاسی و آموزشی برابر در عربستان می داند! در حالی که همه می دانیم سالهاست ورودی دانشگاهها به نفع زنان نابرابر شده است او می گوید هنوز برابری فرصت های تحصیلی در ایران وجود ندارد!
یعنی در کشوری که زنان حق رانندگی و حق رای ندارند و اگر در یک اتومبیل با نامحرم تنها باشند دستگیر می شوند و تعدد زوجات فرهنگ غالب است وضعیت زنان بهتر از کشور ماست!
بخش قابل توجه در این گزارش این است که درصد اشتغال زنان به عنوان یکی از مهمترین فاکتورها عنوان شده است. نکته ظریفی که در این میان وجود دارد این است که در ایران عمده میزان اشتغال پایین زنان به دلیل فراهم نبودن شرایط مساوی نیست بلکه دلایل فرهنگی و حقوقی دارد. به این معنا که فرصت های شغلی برای زنان وجود دارد ولی زنان به دلایلی چون استحقاق دریافت نفقه از نظر حقوقی و نداشتن جایگاه عرفی نان آور، اشتغال در کارهای سخت و دشواری که مردان به آن تن می دهند را نمی پذیرند.
بهتر بود تهیه کتندگان این گزارش وجود فرصت های شغلی برابر را بررسی می کردند نه درصد اشتغال زنان را. در این صورت نتایج این گزارش کاملا عوض می شد.
قدیمی ترین هاجدیدترین هابهترین هابدترین هادیدگاه خوانندگان