روحانی نگران دستگیر شدن کیست؟

حسن روحانی، رئیس جمهور ایران به شدت از رسانه‌هایی که حاشیه امن دارند و کار "پلیس مخفی" را انجام می‌دهند انتقاد کرده و گفته است: "از برخی نشریات می‌فهمید که فردا چه کسی دستگیر می‌شود".
آقای روحانی این حرف را امروز یکشنبه ۱۷ آبان (۸ نوامبر) در نمایشگاه مطبوعات زده است، یعنی در روزی که روزنامه کیهان تیتر اصلی خود را به گزارشی در مورد "پروژه نفوذ در مدیریت سایبری" اختصاص داده است.
 
کیهان در این گزارش نزار زکا، شهروند لبنانی بازداشت شده در ایران را "افسر ارشد عملیاتی آژانس توسعه ملی آمریکا" معرفی کرده و نوشته که او از طریق یکی از مدیران ارشد سازمان فناوری اطلاعات ایران به کشور وارد شده و به سطوح عالی مدیریتی وزارت ارتباطات نفوذ کرده است.
 
این مدیر ارشد در روزنامه کیهان به نام اختصاری "ن.ج" معرفی و متهم شده است که در اجرای پروژه های وزارت امور خارجه آمریکا در حوزه اینترنت همکاری کرده است.
 
کیهان نوشته است که این مدیر ارشد از اعضای ارشد حزب مشارکت بوده و مدیریت راه اندازی و مطالعات و اجرای طرح "شبکه ملی اطلاعات" را به عهده داشته است.
 
بنابراین به نظر می رسد که مدیر مورد اشاره کیهان، نصر الله جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران باشد که از سال ۱۳۹۲ با حکم آقای روحانی به عنوان دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات هم منصوب شده است.
 
آقای جهانگرد در دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی هم چند ماه سرپرست وزارت پست و تلگراف و تلفن بود و به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی شد، اما اکثریت اصولگرای مجلس به او رأی اعتماد ندادند.
روزنامه کیهان در پایان گزارش اصلی شماره امروز خود نوشته است: "انتظار می رود که نهادهای اطلاعاتی کشور پس از دستگیری مهره عملیاتی وزارت خارجه آمریکا در پروژه فتح سایبری ایران (اشاره به نزار زکا)، مدیران نفوذی داخلی را از قلم نیندازند".
 
بنابراین به نظر می رسد که آقای روحانی با توجه به رابطه نزدیک روزنامه کیهان با سازمان اطلاعات سپاه، نگران گسترده شدن حوزه بازداشت های اخیر به مدیران ارشد دولتی و مشخصا بازداشت احتمالی آقای جهانگرد باشد.
 
او همچنین نگران است که تندروها مانع از اجرای برنامه های اقتصادی دولت پس از توافق جامع هسته ای شوند.
 
آقای روحانی در سخنرانی امروز خود گفته است که خاصیت این توافق جامع، ایجاد فضای مناسب برای فعالیت و رونق اقتصادی است و هفته ای نیست که نمایندگان شرکت های مختلف از نقاط مختلف دنیا، از جمله اروپا و آمریکا برای بررسی زمینه های فعالیت در ایران به این کشور سفر نکنند.
 
دولت ایران امیدوار است که در فضای پس از حصول توافق اتمی، با جذب سرمایه گذاری خارجی و رونق دادن به مبادلات تجاری با کشورهای دیگر بتواند بر رکود آزاردهنده اقتصاد ایران غلبه کند و به بحران اقتصادی پایان دهد.
 
اما آقای روحانی تلویحا می گوید که مخالفان دولت "مدام فضای جامعه را مسموم می کنند برای اینکه نگذارند از فضای پسا برجام (پس از توافق جامع) استفاده کنیم".
 
به گفته رئیس جمهور ایران: "آن مطبوعه، روزنامه و سایتی به معنای واقعی کلمه ضد انقلاب است که وقتی شما باز می کنید، یک چیزی از شما کم می کند، صفحه اول آن را می خوانید یک چیزی از شما کم می کند، صفحه دوم را می خوانید چیز دیگری کم می کند. صفحه اول امید و صفحه دوم اعتماد را از شما می گیرد".
+51
رأی دهید
-6

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    razmandeh - استکهلم، سوئد

    داستان حسنی ما مثل داستان حسنی ده شلمروده !!! توی ده شلمرود حسنی تک و تنها بود نه فلفلی نه قلقلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهاش رفیق نبود !!!! حسنی دارند تبدیلت میکنند به یک دستمال کاغذی دیگه !!!! اول فتنه بعد انحراف حالا نفوذ !!!!حسنی حواستو جمع کن !!!!!
    2
    31
    یکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.