بحران پناهجویان در اروپا؛ تنش در کشورهای بالکان بالا گرفت

در ادامه بحران پناهجویان در اروپا، تنش در منطقه بالکان که مسیر عبور مهاجران به کشورهای اروپای غربی است، افزایش یافته است.
در پی بسته شدن مرزهای مجارستان با کشورهای منطقه بالکان، بسیاری از مهاجران راه کرواسی و سپس اسلوونی را برای رسیدن به مقصد پیش گرفته‌اند. به همین دلیل تعداد مهاجران در کرواسی بسیار زیاد شده است.
 
کرواسی از همسایه شمالی خود، اسلوونی خواسته است که روزانه دست‌کم پنج هزار مهاجر را بپذیرد، اما اسلوونی با رد این درخواست گفته که آمادگی پذیرش فقط نیمی از این تعداد را دارد.
 
مخالفت اسلوونی باعث شده که تعداد مهاجران در پشت مرزهای کرواسی با صربستان افزایش یابد.
یک مقام رسمی به بی‌بی‌سی گفت که ممکن است در چند روز آینده ظرفیت اردوگاه‌های موقتی کرواسی کاملا پر شود.
از آنجا که رهبران اتحادیه اروپا نتوانستند بر سر برنامه‌ای جهت مدیریت موج مهاجران به توافق برسند مجارستان مرزهای خود را با کرواسی نیمه شب جمعه بست.
ماه گذشته مجارستان مرز خود با صربستان را نیز بست. این مرز مسیر اصلی عبور پناهجویان عازم اروپای غربی بود.
اردوگاه موقتی اوپاتواچ در شرق کرواسیبوستیان سفیچ، وزیر کشور اسلوونی گفته است که کشورش به این دلیل آمادگی پذیرفتن پنج هزار نفر در روز را ندارد، چون از آن طرف اتریش که مقصد نهایی بسیاری از پناهجویان است فقط روزانه ۱۵۰۰ مهاجر را از اسلوونی می‌پذیرد.
 
به گفته او در یک هفته تعداد پناهجویان در اسلوونی به ۳۵ هزار نفر می‎رسد. در حالیکه آنها قادر به ادامه سفرشان به اروپای غربی نیستند و این از نظر دولت اسلوونی "پذیرفتنی نیست".
 
حدود پنج هزار پناهجو شب گذشته شب سردی را در اردوگاه موقتی اوپاتواچ در شرق کرواسی گذراندند.
در آن سوی مرز در صربستان هم صدها پناهجو از صبح یکشنبه در ۵۰ اتوبوس منتظرند تا وارد کرواسی شوند.
پناهجویان در مرز کرواسی و مجارستانمحمد ثمین، از افغانستان که در یکی از این اتوبوس‌هاست به بی‌بی‌سی گفت: "هوا خیلی سرد است. چندین پیراهن روی هم پوشیده‌ایم. بچه‌ها هم در سرما به‌سر می‌‎برند. غذا هم نیست."
 
بیشتر مهاجران از افغانستان، عراق و سوریه هستند که بسیاری از آنها با پای پیاده خود را از ترکیه و بعد به یونان و کشورهای بالکان رسانده‌اند.
+26
رأی دهید
-8

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۱۰۷
    pars40 - فرایبورگ، سوییس

    چه ایرادی داشت کشورهایی مثل افغانستان عراق سوریه ایران وووووو از این مدل کشورها آروم بودن و این دردسرها پیش نمیومد . متاسفانه کشورهای اروپایی و آمریکا و کانادا و استرالیا در سیاست خارجی خیلی کثیف عمل می کنن . در کشورهایی که اسم بردم عقلانیت جا نداره اما زمانی هم که عقلانیت مییخواهد شکل بگیره ایینها از ریشه نابودش میکنن . یادش بخیر و خدا رحمت کنه مصدق رو که داشت دانه درخت عقلانیت رو میکاشت اما افسوس :(
    2
    30
    دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.