آخرین آمارها نشان میدهد چین با یک میلیارد و سیصد نفر جمعیت، 24 میلیون معتاد به اینترنت دارد و این موضوع باعث راه اندازی 400 مؤسسه و 250 کمپهای ترک اعتیاد در این کشور شده است.
بسیاری از نوجوانان چینی روزانه بیش از 6 ساعت را پای اینترنت، چت و بازی های رایانه ای می گذرانند و در این مدت حتی از خوردن، آشامیدن و رفتن به دستشویی هم خودداری میکنند. وضعیت اعتیاد نوجوانان چینی به اینترنت در دهه گذشته باعث شده در سال 2004 اولین کمپ ترک اعتیاد به اینترنت در پکن راه اندازی شود.
در این مرکز که توسط یک روانشناس با نام «تائو ران» راهاندازی شد معتادان تحت نظر سربازان و افسران سابق نظامی قرار می گیرند و فعالیت های متنوع فرهنگی و ورزشی را تا ترک کامل اعتیاد خود دنبال میکنند. مسئولان این مرکز میگویند هدف از راه اندازی کمپ، دور کردن نوجوانان و جوانان از یکجانشینی و وادار کردن آنها به تحرک و نشاط و فعالیت است.
"شینج لیمینگ" یکی از مقام مسؤول در این اردوگاه می گوید: نوجوانانی که به اینترنت اعتیاد دارند به لحاظ جسمی به شدت ضعیف می شوند. هیجان و علاقه به اینترنت به سلامت آنها آسیب زده و در نهایت آنها توانایی زندگی عادی و ارتباط با دیگر را از دست میدهند. آموزش و زندگی در محیط نظامی باعث می شود آنها دوباره توانایی زندگی طبیعی را بازیابند.
در کنار تمرینات جسمانی در این مرکز نوجوانان در کلاسهای موسیقی و رقص اژدهای شیر که در جشنوارههای مختلف و سال نو در چین برگزار میشود نیز شرکت میکنند و با استفاده از مدیتیشن و یوگا به سوی یک زندگی آرام و کم اضطراب حرکت می کنند.