یک زن آمریکائی با تاسیس شرکتی برای ارائه خدمات و تجهیزات پزشکی، عنوان جوانترین زن میلیارد جهان را کسب کرده است.
به گزارش شبکه خبری سی ان بی سی، او الیزابت هولمز نام دارد که شرکت فناوری ترانوس را زمانی که نوزده سال داشت تاسیس کرد، یک "شرکت انقلابی تشخیص بیماری با این هدف که به افراد اجازه دهد بدن های خود را بهتر کنترل کنند، در همین حال راه های ناقص سیستم پزشکی قدیمی تر را تغییر دهد."
این پدیده جدید اجازه می دهد گرفتن خون از افراد و آزمایش آن سریعتر، ارزانتر و بهتر صورت گیرد.
الیزابت هولمز که اکنون ۳۱ سال دارد و تحصیلاتش را در دانشگاه استانفورد نیمهکاره رها کرد تصمیم گرفت پولش را بگفته خودش، بر کاری که جهان را تغییر دهد متمرکز کند.
در سال ۲۰۱۴، شرکت ترانوس ۴۰۰ میلیون دلار درآمد داشت ، و ارزش آن ۹ میلیارد دلار تخمین زده شد. هولمز، با داشتن ۵۰ درصد مالکیت شرکت، عنوان جوانترین میلیارد خودساخته جهان در ۲۰۱۴ را کسب کرد.
گرداننده برنامه "مَد مانی" شبکه سی ان بی سی گفت: "این یک شرکت انقلابی است که سیستم مراقبت های بهداشتی را به تغییر تهدید می کند، به همان شیوه ای که آمازون خرده فروشی را تغییر داد یا اینتل و مایکروسافت کامپیوتر ، یا اپل تلفن همراه را تغییر دادند."
الیزابت هولمز در گفت و گویی گفت: "هدف این است که به فرد قدرت داده شود. ما قویا بر این عقیده هستیم آینده مراقبت های بهداشتی باید این باشد که فرد را قادر سازد اطلاعاتی را که نیاز دارد کسب کند و مالک سلامتش باشد."
او لوله کوچکی به اندازه یک قرص نشان داد که می تواند بجای لوله های بزرگی که در حال حاضر برای گرفتن خون به کار می رود مورد استفاده قرار گیرد. در حال حاضر هشتاد درصد تصمیمات کلینیکی بر نتایج آزمایش خون استوار است.
او گفت لوله جدید همچنین موجب خواهد شد هراس بیماران از گرفتن مقادیر زیاد خون کاهش پیدا کند و بیماران را ترغیب کرد آزمایشهای بیشتری انجام دهند.
خانم هولمز همچنین توضیح داد که پدیده جدید برای بیماران سرطانی که اغلب مجبور هستند برای آزمایش خون بدهند فوق العاده مفید است.
قدیمی ترین هاجدیدترین هابهترین هابدترین هادیدگاه خوانندگان