نتایج یک تحقیق تازه: نوشیدن یک لیتر آبجو در هفته، خطر سکته قلبی زنان را تا یک‌سوم کم می‌کند

تقاطع: نتایج یک تحقیق تازه نشان می‌دهد نوشیدن تا یک لیتر آبجو در هفته، می‌تواند خطر ابتلای زنان به حمله‌ی قلبی را تا یک‌سوم کاهش دهد. این تحقیق در عین حال می‌گوید مصرف سه بار در ماهِ نوشیدنی‌های الکلی تقطیرشده، خطر ابتلای زنان به سرطان را دو برابر می‌کند.
نتایج این پژوهش که در دانشگاه گوتنبرگ سوئد و با مطالعه بر روی ۱۵۰۰ زن در یک دوره‌ی ۵۰ ساله صورت گرفته نشان می‌دهد که مصرف سنگین الکل برای قلب مضر است اما مزه مزه کردن آبجو یا دو بار در هفته نوشیدن آن، از مطلقا مصرف نکردن الکل بهتر است.
 
زنان شرکت‌کننده در این پژوهش ابتدا در سال‌های پایانی دهه‌ی ۱۹۶۰ میلادی، میزان مصرف‌شان از انواع نوشیدنی‌های الکلی را، از شراب و آب‌جو تا الکل سنگین، در مقیاسی بین “روزانه” تا “هیچ در ۱۰ سال گذشته” اعلام کردند. آن‌ها دوباره ۳۲ سال بعدتر، در سال ۲۰۰۰ میلادی، مورد پرسش قرار گرفتند که پاسخ‌ها نشان می‌داد ۱۸۵ نفر آن‌ها دچار حمله‌ی قلبی شده‌اند؛ ۱۶۲ نفر سکته‌ی مغزی کرده‌اند؛ ۱۶۰ نفر مبتلا به دیابت بوده‌اند؛ و ۳۴۵ نفر نیز به سرطا مبتلا شده‌اند.
این زنان در سال ۲۰۰۰، سن‌شان بین ۷۰ تا ۹۲ سال بوده است.
 
این مطالعه نشان داد آن گروه از زنانی که در ماه بیش از دو بار مشروب سنگین می‌خورده‌اند، تقریبا ۵۰ درصد بیشتر از زنان دیگر، در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان قرار داشته‌اند.
 
اما زنانی که در هفته یک یا دو بار آبجو می‌نوشیده‌اند، ۳۰ درصد کمتر از زنانی که بیشتر آبجو می‌نوشیده‌اند یا اصلا نمی‌نوشیده‌اند، به حمله‌ی قلبی دچار شدند.
 
دکتر “دومنیک هانژ” استاد دانشگاه گوتنبرگ که نتایج این پژوهش را در جولای ۲۰۱۵ در ژورنال “مراقبت‌های پزشکی اولیه” اسکاندیناوی منتشر کرد، می‌گوید: «تحقیقات پیشین می‌گفت میانه‌روی در مصرف الکل نیز آثار محافظتی خاصی دارد اما در این مطالعه ما روی آن آثار تحقیق نکردیم. نتایج ما با تمرکز روی اثر الکل روی بیماری‌های قلبی و عروقی بود.»
او در عین حال تاکید می‌‌کند که این مطالعه درباره‌ی آثار مصرف میانه‌روانه‌ی شراب نیز نتوانسته به نتیجه‌ی قطعی برسد و تایید یافته‌ها در این خصوص، نیاز به مطالعات بیشتر دارد.
+55
رأی دهید
-2

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.