خبر ورزشی : سایت «the telegraph» انگلیس روز گذشته در گزارشی درباره کتاب فرگوسن به 15 نکته مهم از این کتاب که باید درخصوص سرمربی سابق شیاطین سرخ دانست، اشاره کرده است که از مهمترین این نکات انتخاب کارلوس کروش از سوی فرگوسن برای سرمربیگری منچستریونایتد بوده است.
15 نکته مهم کتاب فرگوسن از نگاه سایت تلگراف به شرح زیر بوده است:
قراردادی بالاتر از بازیکنانفرگوسن معتقد بود هیچ بازیکنی در منچستر نباید بیشتر از او پول بگیرد و به همین دلیل در برههای در تمدید قرارداد وین رونی با مدیران باشگاه که قصد داشتند مبلغ قرارداد رونی را دو برابر کنند به مشکل خورده بود.
وسواسی بودن در کاروسواسی بودن فرگوسن موجب شده بود که حتی در زمان تعطیلی تیم اصلی منچستر، او در تمرینات جوانان مشاهده شود، الکس در حالی که در طول فصل میتوانست 5 هفته به تعطیلات برود شاید فقط از سه روز آن استفاده میکرد.
قصد کریس به ازدواج در اسکاتلندزمانی که مشاور اقتصادی منچستر اعلام کرده بود در اسکاتلند وضع شوهرها بهتر است کریستیانو رونالدو گفته بود هر زمان که قصد ازدواج داشته باشد در اسکاتلند ازدواج خواهد کرد.
ماساژ چهره پیش از مصاحبه
یکی از عادات عجیب الکس استفاده از ماساژ چهره پیش از رویارویی با رسانهها بود، او معتقد بود چهرهاش به این ترتیب روشنتر و شادتر به نظر میرسد.
تحسین گلیزر مالک باشگاهفرگوسن همیشه گلیزر مالک باشگاه را تحسین میکرد چرا که او هرگز الکس را مورد بازخواست قرار نمیداد و به او اختیار تام در تصمیمگیریها داده بود. مالک باشگاه هرگز به فرگوسن نه نمیگفت.
حساسیت ویژه روی سیتیفرگوسن همیشه حساسیت خاصی روی تیم رقیب منچسترسیتی داشت و حتی پیش از دیدارهای با این تیم در خانه حریف از اندازه زمین حریف نیز به داور شکایت میکرد.
ناخنخشکی مدیر تاتنهامفرگوسن در کتاب خود از سفتی معامله با دانیل لوی مدیر باشگاه تاتنهام هم گفته، به عقیده او مدیر تاتنهام بسیار آدم ناخنخشکی است که معامله با او را دشوار میکند.
رابطه بد با مدیران برنامه بازیکنانالکس اگرچه در مقطعی از خورفه مندس مدیر برنامه پرتغالی تعریف کرده بود اما هرگز رابطه خوبی با مدیران برنامه فوتبالیستها نداشت و در مواردی به انتقاد از کیا جورابچیان و مینو رایولا هم پرداخته بود.
شگردهای فرگی در جذب بکامالکس در کتابش از شگردهای خود در جذب بازیکنانی مانند بکام هم گفته است، زمانی که تاتنهام در یکقدمی جذب بکام بود او لباسهای منچستر را برای خانوادهاش فرستاد، به دیدن پدر دیوید در خانهاش رفت و بکام را به رختکن منچستریونایتد دعوت کرد.
ناکامی در جذب رونالدو و زیدانالکس همچنین از دروگبا، توماس مولر، رونالدو برزیلی، فن پرسی، واران و زیدان به عنوان ستارگانی که در جذب آنها شکست خورد نام برد.
اعتراف به اشتباهاتالکس در کتابش از اعتراف به اشتباهات خود هراسی ندارد، اشتباهاتی همچون درگیری با مارکه مکگی بازیکن آبردین در کنار زمین، دادن خبر اخراج استامپ به او در پمپ بنزین و یا فروختن پسرش به تیم وولور همپتون که هنوز همسرش او را به این دلیل نبخشیده است.
اذعان به دیکتاتوریفرگی همچنین با شفافیت به دیکتاتوری خود در منچستر اعتراف دارد و نوشته است که همواره بازیکنانی را که قصد داشتهاند به قاطعیت او در تیم لطمه بزنند را کنار گذاشته است.
کروش باید سرمربی منچستریونایتد میشدتحسین فرگوسن از کارلوس پرتغالی که در دو برهه (2003-2002) و (2008-2004) کمک او در منچستر بوده در کتابش آشکار است. او جلسات تمرینی کروش در منچستر را که به پیروزی آنها مقابل بارسلونا در سال 2008 شده را مورد تمجید قرار داده و ضمن تشکر از او از علاقهاش به جانشینیاش توسط کارلوس کروش در منچستر نوشته است. فرگوسن در دو نوبت جداگانه در کتابش نوشته که کروش باید پس از او سرمربی منچستریونایتد میشد اما او تصمیماتی بد در پیوستن به رئال مادرید و تیم ملی پرتغالی گرفت که برایش فاجعهبار بود.
همه گزینههای نامدار الکسفرگوسن از گواردیولا، مورینیو، آنجلوتی، کلوپ و فانخال به عنوان دیگر گزینههای جانشینی خود پیش از دیوید مویس نام برده است که البته شرایط حضور هیچ یک در منچستر مهیا نشد.
همچنان وفادار به مویسفرگوسن در کتاب خود هنوز هم به دیوید مویس وفادار است و فقط به خاطر اخراج مایک فلان از این مربی انتقاد کرده است.
حتماً کروش به فرگوسن هم پول داده!در اقدامی غیراخلاقی، کارلوس کروش به فرگوسن پول داد تا از او تعریف کند. سرمربی تیم ملی ایران که به قول بعضی از منتقدانش سبیل موافقانش را چرب میکند، این بار دوباره در ابعاد بینالمللی سبیل یک نفر را چرب کرد. او با این کار ناپسندانه و دروغین، نام خود را دوباره سر زبانها انداخت. دیروز اعلام شد جلد دوم کتاب الکس فرگوسن به نام «رهبری» به زودی منتشر میشود. روزنامه گاردین هم به حضور پررنگ کروش در این کتاب اشاره کرد و خبر داد که فرگوسن بار دیگر تأکید کرده بهترین گزینه پس از او در منچستر، کروش بوده است.
ناگفته پیداست مربی پرتغالی با پول و رشوه نام خود را در این کتاب جای داده است. فرگوسن هم آدم بیکاری نیست که مفت و مجانی چنین کاری کند. او پس از اینکه سبیلش چرب شد، پذیرفت که نام مربی تیم ملی ایران را در کتاب خود بیاورد. اصلاً هر کس از کروش تعریف کند، این مربی سبیلش را چرب کرده چون اساساً مربی پرتغالی نه کاربلد است و نه چیزی از مربیگری میداند. او تا به حال هیچ کاری برای تیم ملی ایران نکرده و صعود به جام جهانی و آن برد تاریخی مقابل کره هم که با پول و رشوه و شانس به دست آمد. تساوی مقابل نیجریه در جام جهانی و بازی آن شکلی جلوی آرژانتین هم حاصل چرب کردن سبیل حریفان بود.
این روزها هر رسانهای هم که از کروش تعریف کند، به قول منتقدان کروش، سبیلشان چرب شده است وگرنه دلیلی ندارد کسی از کار این مربی خوشش بیاید و از او تعریف کند.