محققان پس از بررسی فسیلهای 430 هزار ساله دریافتند که بدن انسان در طول قرنها حداقل چهار بار از نظر اندازه بدن و شکل اندامها تغییر کرده است.
به گزارش ایسنا، تعداد زیادی از محققان رشته انسانشناسی از دانشگاه بینگهامتون آمریکا با بررسی یک مجموعه عظیم از فسیلهای مناطق شمالی اسپانیا، دریافتند که گونه انسان از زمان پیدایش و در جریان تکامل تاکنون چهار بار تغییرات کلی داشته است.
محققان معتقدند که مجموعه فسیلهای انسان بدست آمده در محل کنونی از نظر تعداد و قدمت بهترین و کاملترین نمونه موجود در دنیا است.
در بررسیهای اولیه بر روی فسیلهای 430 هزارساله مشخص شد که اجداد انسانها دارای ویژگیهای خاصی همچون قدبلند، بدن پهن و پر از ماهیچه و همچنین از نسبت مغز به وزن کمتری در مقایسه با نئاندرتالها برخوردار بودهاند.
پروفسور رولف کوآن، متخصص انسانشناسی دانشگاه بینگهامتون اظهار کرد: در بررسیهای انجام شده مشخص شد که استخوان پشت جمجمه انسانهای اولیه در مرحله آغاز تکامل به سمت نئاندرتالها بوده است.
وی در ادامه افزود: نکته قابل توجه، عدم تغییر شکل کلی اندامهای بدن مانند سایر گونهها است.
محققان با مقایسه فسیلهای بدست آمده از محل کنونی با سایر فسیلهای انسان، سیر تکاملی انسان را به چهار بخش تقسیم کردند.
آنها معتقدند که فسیلهای بدست آمده از شمال اسپانیا نشاندهنده مرحله سوم تکامل است. در این مرحله قد انسانها بلند و هیکل کاملا پهن و تنومند بوده است.
محققان در بررسیهای انجام شده دریافتند که فسیلهای بدست آمده از شمال اسپانیا نشاندهنده اندام کامل و شکل ظاهری نزدیک به نسل کنونی انسانهای مدرن در طول یک میلیون سال گذشته است.
قدیمی ترین هاجدیدترین هابهترین هابدترین هادیدگاه خوانندگان