۷ کشف بزرگی که باستان شناسان به زودی اعلام می‌کنند

خبر آنلاین: وقتی که نشنال جیوگرافی در سال 1912 اولین هدیه مالی اش را به هیرام بینگهام داد او با یک دوربین پانوراما کداک که در آن زمان یکی از پیشرفته ترین وسایل بود به یک مکان باستانی در پرو رفت. الان حدود 100 سال بعد از این ماجرا باستان شناسان اشیا زیادی دارند که همراه با تکنولوژی جدید هستند.از اشیا ای که با آنها فراتر از باند های تصویری می شود دید تا کامپیوتر های بسیار قوی ای که کارهایی که انسان ها در چند هزار سال انجام می دهند در چند ثانیه انجام می دهد.
باستان شناسی در این رابطه گفت: یک دلیل وجود دارد که نشنال جئوگرافیک قرن 21 را «قرن اکتشافات» نامیده است، فرصت های زیادی برای کشف چیز های جدید و پاسخ دادن به سوال های جدید وجود دارد.
فردریک هیبرت باستان شناس 7 معمایی که باستان‌شناسان در ۱۰ سال آینده به آنها پاسخ می دهند را پیش‌بینی کرده است؛

1-کشف شهرها و تمدن های ناشناخته در جنوب و مرکز قاره آمریکاهیبرت در این باره گفت: باستان شناسان از دستگاهی استفاده می کنند که بتوانند به شکل واقعی زیر پوشش گیاهی جنگل ها را در کشوری مانند هندوراس ببینند و جاهایی را پیدا کنند که قبلا ما وجود داشتن آنها آگاه نیستیم.

2-پیدا کردن مقبره اسکندر کبیر و یا چنگیز خاندستگاه هایی مانند «جی پی آر» به باستان شناسان اجازه می دهد زیر زمین را بدون حفاری ببینند، مثلا در پروژه دره خان در مغولستان از طریق ماهواره مکان هایی پیدا می شوند که پتانسیل وجود مقبر در آن وجود دارد و سپس از «جی پی آر» استفاده می کنند تا ببینند در این مکان ها واقعا مقبر وجود دارد یا نه.
هیبرت در این رابطه گفت: با اینکه که هنوز مقبر چنگیزخان پیدا نشده، این روش برای بررسی قسمتی بزرگ از زمین بسیار خوب است.در نهایت این مثل یک بازی است؛ هرجه مکان بیشتری را بررسی کنید امکان پیدا کردن چیز های جدید بیشتر است و چرا این چیز ها مقبر اسکندر کبیر یا چنگیز خان نباشند؟

3-وارد شدن به مقبر اولین امپراتور چینباستان شناسان مکان مقبر اولین امپراتور چین را می دانند، اما این احتمال که رفتن به معبد 2000 ساله ریسک بالای مرگ دارد، آنها را بی میل می کند. اما دستگاه های مغناطیسی و «جی پی آر» این امکان را به باستان شناسان می دهد تا ورودی مقبره را پیدا کنند و با روباتی کوچک برای گرفتن اطلاعات مهم وارد مقبر شوند.

4-رمز گشایی معمای زبان باستانی تمدن مینوآنبیش از یک قرن است که تمدن مینوآن در جزیره کرت، واقع در دریای مدیترانه کشف شده است. اما محققان هنوز زبان آنها را رمز گشایی نکرده اند اسم این زبان «لینعار ای» است هیبرت در این باره گفت: تا الان ما 1400 داده از «لینعار ای» داریم که باید بررسی شوند چرا از دستکاه «آی بی ام» استفاده نکنیم.

5-فهمیدن هدف خطوط ناسکاخطوط ناسکا، چیزهایی شبیه به خط در جنوب پرو هستند دانشمندان نمی دانند آیا این خط ها کنار هم مقصودی دارند یا نه؟آیا با منابع آب ارتباط دارد یا نه؟
هیبرت در این باره گفت: این فرصتی است که با استفاده از کامپیوتر های بسیار قوی می توانیم اطلاعات را پردازش کنیم.

6- کشف نئاندرتال (انسان‌های غار نشین) دست نخوردهبا گرم شدن کره زمین و آب شدن یخ ها این خیلی ممکن است که روزی یک نئاندرتال ظاهر شود مانند ماموت 40000 هزار ساله ای که چندی پیش در سیبری پیدا شد.

7-تایید وجود وایکینگ‌های بزرگتر در شمال قاره آمریکافقط گرم شدن زمین می تواند عامل رازگشایی از یخچال های طبیعی هستند، سواحل کانادا یک مکان زیستی از وایکینگ ها را نشان خواهد داد که ما را مجبور می کند داستان کشف آمریکا را دوباره بنویسیم.
هیبرت در این رابطه گفت: ما تا الان 2 تا از مناطق وایکینگ ها را پیدا کرده ایم و زمانی که ما طبیعت این مناطق را بیشتر بشناسیم من به شما قول می دهم ما شروع به شناختن این مناطق در کل سواحل اقیانوس اطلس می شویم.
+41
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۵
    romano - تهران، ایران

    آقا ما ترک آذربایجانی هستیم لطفا این سوالات پانترکها و انواع دیگر پانها را هم جستجو کنید شاید قبر چنگیز خان در پرو کشف شد دیگه داستان تمدن مایا هم ضمیمه پان بشه ایشالا شاید رضایت بدن! اخیرا تا تمدن سومر پیشرفتن (باور کن اینو یکبار خوندم تا یک هفته منگ بودم آدم چقدر بیسواد و نادان می تونه باشه و تو هپروت زندگی کنه). الانم میاد میگه خودتو جای ترکا جا نزن. اتفاقا هستم بهش افتخارم میکنم اما نادان و بیسواد نیستم به مردمم توهین نمی کنم تا بهم توهین نشه و هرچی ترکی و فارسی عربیه تو این ممکت اصالت خودم می دونم.
    7
    30
    شنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    pars40 - فرایبورگ، سوییس
    پیدا کردن شماره 2 یا همون -پیدا کردن مقبره اسکندر و یا چنگیز خان خیلی هم مهم نیست . آخه وقت باید گذاشت چیزهایی پیدا کرد که به انسان کمک کنه وگرنه قبر جنایتکارهای خونخوار که ارزش نداره این همه هزینه و انرژی براش خرج بشه .
    2
    16
    شنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی
    [::pars40 - فرایبورگ، سوییس::]. نظریه جالبی بود، فقط هرکاری کردم نتونستم درکش کنم! به نظر شما کنکاش در تاریخ و هزینه کردن بابت آن بیهوده است؟ در تاریخ برگ های زرین و تاریک جدا کردنی است؟ میشه تاریخ را سلیقه ای بررسی کرد؟
    1
    1
    دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.