سه بار قصاص برای مرد آتشافروز
+20
رأی دهید
-1
فرهیختگان : حکم سه بار قصاص مرد جوان که در آتشافروزی کینهجویانه در ویلای زن صیغهایاش در دماوند موجب مرگ یک پسر معلول و دو زن سالخورده شده بود، دیروز در دیوان عالی کشور مهر تایید خورد و قطعی شد. این مرد بهزودی به دار مجازات آویخته میشود.حمیدرضا 37 ساله عصر دوم تیر 91 خانه ویلایی همسر صیغهایاش به نام فریبا را در دماوند به آتش کشید و موجب مرگ خلیل 27 ساله که معلول جسمی بود و دو زن سالخورده به نامهای فروغ و محبوبه که برای تفریح به باغ رفته بودند، شد.
این مرد پای میز محاکمه گفت: «من زندگی خوبی داشتم و مدیرعامل یک شرکت بودم، اما فریبا که سالها از من بزرگتر بود و بعد از مرگ شوهرش همراه چهار فرزندش زندگی میکرد به من ابراز علاقه کرد. من هم او را به عقد موقتم درآوردم اما او با کارهایش باعث شد تا شرکتم را از دست بدهم و از همسرم جدا شوم. او زندگی مرا خراب کرده بود و دیگر جواب تلفنهایم را نمیداد. به همین خاطر به ویلای او در دماوند رفتم تا با او صحبت کنم که متوجه شدم در ویلا میهمانی برپاست. من گالن بنزینی را که همراه داشتم روی خودم ریختم تا خودکشی کنم اما یکباره ویلا آتش گرفت. گمان میکنم آتشسوزی به خاطر انفجار بخاری داخل ویلا رخ داده بود.»
در پایان آن جلسه هیات قضایی وارد شور شد و مرد آتشافروز را به سه بار قصاص محکوم کرد. دیروز این رای در شعبه 24 دیوان عالی کشور از سوی قضات تحت رسیدگی موشکافانه قرار گرفت و مهر تایید خورد. به این ترتیب قرار است این مرد بهزودی اعدام شود.
۷۱

senator x - تهران، ایران
خریت نه تنها رای دادن است.....
1
4
سه شنبه ۳ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۰
۶۵

عموعقلی - پاریس، فرانسه
دروغگو
0
1
چهارشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۵