حسن روحانی: هلال شیعی نداریم

حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، طرح اندیشه «هلال شیعی» را عامل «تفرقه» در منطقه نامید و تاکید کرد که «هلال شیعی» وجود ندارد.
 
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، ایرنا، این مقام حکومت ایران روز شنبه ۲۴ مرداد اظهار داشت: «برخلاف آنها که امروز می‌خواهند در منطقه ما تفرقه بیندازند، ما هلال شیعی نداریم بلکه قمر و بدر اسلام داریم.»
 
«هلال شیعی» اصطلاحی است که اشاره به شیعیانی دارد که در گستره سرمین‌های لبنان، سوریه، عراق، ایران و بحرین زندگی می‌کنند. این اصطلاح را ملک عبدالله، پادشاه اردن نخستین بار به کار برد، اما مقامات جمهوری اسلامی آن را رد می‌کنند و می‌گویند که با هدف «شیعه‌هراسی» طرح شده است.
 
اردیبهشت سال جاری نیز که گزارش‌ رسانه‌ها از اظهارات محمدعلی جعفری، فرمانده سپاه بیان می‌کرد که وی از تشکیل «هلال شیعی» سخن گفته، روابط عمومی سپاه بلافاصله این مسئله را تکذیب کرد و طرح این اصطلاح را «سناریوی تبلیغاتی شکست‌خورده» اسرائیل و آمریکا «علیه ایران» نامید.
 
اکنون نیز حسن روحانی با رد این اندیشه می‌گوید: «همه ما مسلمانان یکپارچه و متحد در برابر کفر و نفاق عالم هستیم. مرز اسلام نه مرز خون، نه مرز ‌نژاد و نه مرز افراط است، مرز اسلام مرز اعتقاد، ایمان و اخلاق است.»
 
رئیس جمهور ایران در ادامه سخنان روز شنبه خود با اشاره به خشونت‌های منطقه هشدار داد که نباید اجازه داد اسلام را منشا خشونت نشان داد چرا که اسلام «جز در ضرورت از شمشیر استفاده نمی‌کند و با منطق و استدلال با جهان سخن می‌گوید».
 
به گفته وی، واقعیت دین اسلام «قانون، اخلاق و عطوفت» است و ایران در برابر «تحریف این واقعیت» که می‌خواهد اسلام را به «دین خشونت، افراط و کشتار» تبدیل کند، ایستاده است.
 
آقای روحانی سپس تاکید کرد که ایران امروز «یک نمونه است» که مانند دوران پیامبر اسلام اگرچه حاکمیت آن دست اکثریت است، اما «حقوق اقلیت حفظ می‌شود و برادری در میان شیعه و سنی برقرار است».
 
این اظهارات در حالی بیان می‌شود که به تازگی تخریب نمازخانه اهل سنت در منطقه پونک تهران واکنش منفی روحانیون اهل سنت از جمله مولوی عبدالحمید، امام زاهدان و امام جمعه‌های اهل سنت شهرهایی نظیر راسک، آزادشهر، ایرانشهر و خاش را به دنبال داشت که آن را عاملی برای دامن زدن به اختلافات میان شیعیان و سنی‌ها دانستند.
+26
رأی دهید
-23

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۷
    *بی همتا* - برلین، آلمان
    اقای روحانی . پس حلال سنی داریم . درسته . درضمن سربریدن گوسفند .و. شما حلال شیعه نیست . چی هست ? . دخترباکره قبل ازاعدام . برداشتن بکرات . چیه ?
    33
    30
    شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران

    [::*بی همتا* - برلین، آلمان::]. :) ناقلای شیطون یعنی قبول کنیم که فرق حلال و هلال را متوجه نشدی :o ;)
    4
    37
    شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    *بی همتا* - برلین، آلمان
    عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران - عقاب سرخ . اخه نمیشد چیزی نگی . خواستم یک ترقندی مثل ملاها بزنم و بچسبانم دیگه . لو دادی منو ..باشه .
    18
    13
    شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Cyrus749 - برایتون، انگلستان

    [::*بی همتا* - برلین، آلمان::]. دوست افغانی ،پر حرفی کردن کار بدی هست.ما ایرانیها اول مطلب رو می‌خونیم بد کامنت میزاریم !!
    8
    33
    شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    Shahin.Orel - تهران، ایران
    [::*بی همتا* - برلین، آلمان::]. اتفاقا حلال شیعه با سنی فرق داره , خیلی از مومنین شیعه وقتی به کشور های سنی سفر میکنن چون آگاهی کافی از دین خودشون ندارن , بعضی از غذاهایی که میخورن برای شیعه حرامه ;)
    2
    11
    شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    *بی همتا* - برلین، آلمان
    Cyrus749 - برایتون، انگلستان -سیروس . اقای عقاب افغانی هستند .
    11
    4
    شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    باور عمیق - قم، ایران
    استاد بی همتا چند وقت پیش از آقای روحانی انتقاد کرده بودن که چرا صادق لاریجانی رو به ریاست قوه قضاییه انتخاب کرده . کامنتهای ایشان یک دریا معنی، مفهوم و اشارات در دل خودش داره
    14
    11
    شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    kiyanzx1 - استکهلم، سوئد
    بى همتا هنوز تو مزرعه باقلى ها میچرخه !! ببین دیگه چى مینویسى که باور عمیق از تو دفاع میکنه !!
    4
    14
    شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران

    مثل سگ دروغ داری میگه. اصلاً تو کاره ای نیستی سپاه و خامنه ای دنبال این داستان هستند و شما یا تو خوابی یا فک میکنی بقیه دنیا نافهم هستند...چرا فقط تمرکز شما روی مناطق شیعه نشینه؟ تا حالا شنیدید ایران به گروههای سنی لبنانی کمک کرده باشه؟ در افغانستان هم فقط مناطق شیعه رو پشتیبانی میکنید. من خودم شیعه هستم ولی مذهب بدترین بیزینس در دینهاست ...فقط خدا رو اصل بگیرید و از مذهب دوری کنید چون همه آنها مدعیند که بهترینند و هزارجور ادعا ومدرک هم دارند پس بهترین حالت برای اینکه از بیزینس و دین بازی آدمهای زرنگ و قدرت طلب دینی دور باشید از مذهب دوری کنید و به اصل دین یعنی خدا رو بیارید و بقیه بنده های خدا رو فقط یک رابط بدونید که مثل من و شما بودندو هیچ برتری بر بقیه نداشتند وگرنه این واسط های خداوند پرده ای میشوند بین شما و خدا و اینطوری میشه بیزینس حالا آیت الله باشه یا مولوی یا....
    0
    21
    شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    ziba shar - استکهلم، سوئد
    هاهاها این خبر رو بیخیال کامنتها باحالترن.....و بانو بی‌همتا هم که مثل همیشه مهشرن :) ;)
    2
    8
    یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    aram2255 - ایلام، ایران
    بی همتا جان@ مثل مشهوریست که می گوید: گر خواهی رسوا نشوی همرنگ جماعت شو. فک کنم دلیل اینکه نظرات جنابعالی این قدر از نظر دوستان منفور هستش اینه که جنابعالی خیلی مؤدب صحبت میکنی. اگه مثل خودشون بودی بجای منفی مثبت میگرفتی. (منظور اونایی هست که به شما منفی دادن نه همه) و سلامی عرض میکنم خدمت آقای سیروس خان . من تا حالا فک میکردم حضرت عالی فقط به خبرهای مربوط به کردها آلرژی داری!!!مثه اینکه با عالم و آدم سرجنگ داری شما@@@
    8
    8
    یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.