علی مطهری: به یکی از افراد که به آقای هاشمی توهین می کرد گفتم، زمانی که این‌ها در زندان شکنجه می‌شدند، شما پستانک در دهانت بود

علی مطهری تأکید کرد: اگرچه حادثه شیراز، حادثه تلخی بود؛ اما منشأ خیر شد تا آن فضای خیلی تندی که در استان فارس وجود داشت بعد از این حادثه و به خاطر آثار آن در کل کشور، شکسته شود.
 
به گزارش «انتخاب»، علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در دیدار با جمعی از فعالان سیاسی استان فارس که شامگاه یکشنبه 18 مردادماه در محل خانه موزه شهید مطهری برگزار شد، اظهار کرد: ما باید از نهضت و انقلاب خود دفاع کنیم و مراقب باشیم که انقلاب به انحراف کشیده نشود. همیشه انقلاب‌ها به دست یک عده فرصت‌طلب که می‌آیند شعارهایی تندتر از شعارهای اولیه انقلاب می‌دهند و جای انقلابیون راستین را می‌گیرند، از راه خودش منحرف شده است. بالاتر از انقلاب صدر اسلام که نداریم، آن انقلاب به تدریج از مسیر خود منحرف شد و بعد از 50 سال نوه پیامبر را کشتند. این انحراف‌ها به مرور ایجاد شد؛ اول در زمان عثمان بی‌عدالتی‌ها شروع شد و بعد در زمان معاویه و بعد هم واقعه کربلا.
 
مطهری افزود: اگر ما کوتاهی کنیم و توجه نداشته باشیم ممکن است انحراف ایجاد شود؛ همانطور که انقلاب مشروطه به انحراف کشیده شد و عین‌الدوله‌ها پست‌ها را گرفتند و ستارخان‌ها و باقرخان‌ها در گوشه عزلت از دنیا رفتند.
 
نماینده مردم تهران در مجلس تأکید کرد: امروز هم باید مراقب باشیم که فریب افرادی را که شعارهای تند می‌دهند نخوریم و با آن‌ها مقابله کنیم و بگوییم شما اشتباه می‌کنید.
 
وی گفت: انشاءالله از آرمان‌های انقلاب، از مسئله عدالت، آزادی بیان و استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دفاع کنیم و وظیفه خود را در قبال زحماتی که برای این انقلاب کشیده شده انجام دهیم.
 
مطهری با اشاره به علل پیدایش گروه‌های افراطی اظهار کرد: یک علت آن این است که عده‌ای اساسا زحمتی برای انقلاب نکشیده‌اند و شاید سنشان اقتضا نمی‌کند که بدانند این انقلاب چگونه به دست آن‌ها رسیده است؛ لذا قدر این انقلاب را نمی‌دانند و ایجاد تفرقه می‌کنند. زمانی من به یکی از این افرادی که خیلی تند صحبت می‌کرد و به انقلابیون اولیه همچون مرحوم آیت‌الله منتظری و آقای هاشمی توهین می‌کرد، گفتم زمانی که این‌ها در زندان بودند و شکنجه می‌شدند، شما یا هنوز به دنیا نیامده بودی و یا نوزاد بودی و پستانک در دهانت بود؛ الان می‌آیی این‌گونه توهین می‌کنی که فلانی چنین است و چنان است. این زشت است. این رفتار به این خاطر است که نمی‌داند و درجریان این انقلاب نبوده است.
 
وی اضافه کرد: حالا عده‌ای تازه به دوران رسیده آمده‌اند و می‌خواهند مسیر انقلاب را تغییر دهند و از انقلاب یک چهره خشن، غیرمنطقی و غیرقابل دفاع نشان دهند. ما وظیفه داریم در مقابل اینها بایستیم.
 
مطهری در ادامه جلسه در پاسخ به سؤال یکی از حضار مبنی بر اینکه «آیا مجلس طرحی برای جلوگیری از ردصلاحیت‌های گسترده دارد؟»، گفت: نه، طرحی در دستور کار نیست اما صحبت‌هایی هست و طرح اولیه‌ای وجود دارد. در قانون اولیه، شورای نگهبان باید صرفا بر اساس استعلام‌های چهارگانه وزارت اطلاعات، دادگستری، نیروی انتظامی و سازمان ثبت احوال قضاوت و اظهارنظر می‌کرد. ولی بعد شورای نگهبان اصل 99 قانون اساسی را به معنی نظارت استصوابی تفسیر کرد یعنی آنچه که ما خودمان به آن برسیم و احراز صلاحیت کنیم، و الان برای خود مسیرهای جدیدی برای کسب اطلاعات ایجاد کرده‌اند که در مورد افراد تحقیق کنند. قاعدتاً شورای نگهبان با آن طرح مخالفت خواهد کرد. البته اگر مجلس پافشاری کند، به مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌رود و در صورت تصویب مجمع به صورت قانون درمی‌آید ولی با این فرصت کم بعید است که چنین اتفاقی برای این انتخابات رخ دهد.
 
نماینده مردم تهران گفت: من معتقدم که خیلی نباید به مسئله ردصلاحیت‌ها توجه کرد. باید افراد مستقل و خوش‌فکر اصلاح‌طلب و اصولگرا در انتخابات شرکت کنند و به میدان بیایند؛ فراوانی کاندیداها می‌تواند مؤثر باشد.
 
وی همچنین در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه «ریشه موضع‌گیری و مانع‌تراشی دلواپسان چیست؟»، اظهار کرد: من شخصا معتقدم که عده‌ای در کشور ما نمی‌خواهند شرایط گذشته تغییر کند؛ چون در آن شرایط می‌شد خیلی محدودیت‌ها ایجاد کرد و خیلی از کارهای سیاسی و اقتصادی را راحت‌تر انجام داد. لذا این شرایط برای آن‌ها ایده‌آل است و تا حد ممکن تلاش‌ دارند این دوره تمام نشود و فضا تغییر نکند. البته بعید است موفق شوند چون آگاهی و اراده مردم بالاخره کار خود را خواهد کرد و تحولاتی که در جامعه اتفاق می‌افتد اجازه کار را به این‌ها نخواهد داد.
+77
رأی دهید
-18

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۷۳
    فراتر از اندیشه - آلپ، سوییس

    من هم به شما میگم ،‌ای کاش همه‌ای شما زیر شکنجه به درک واصل میشدید. حیف که زنده ماندید.
    9
    56
    ‌سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۷
    hassan5 - تهران، ایران

    ایا منظور مطهری از انحراف وبی عدالتی عثمان ...خامنه ای است؟؟؟
    6
    34
    ‌سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    92ارشام - لندن، انگلستان

    ناگفته نماند هاشمی رفسنجانی سبب بی حساب و کتاب بودن و قدرت زیاد سپاه در دوران سازندگی شد و ایشان درکشتن مخالفانش دست داشته و دارد.قتلهای زنجیره ای را فلاحیان وزیر و زیردست هاشمی انجام میداد و لیست کشتار توسط هاشمی تهیه میگردید.پس دلسوزی برای هاشمی نیرنگ باز اشتباه است.مهدی پسرش بزرگترین دزد اقتصاد ایران است که بایستی بهمراه رحیمی و بقایی وبابک زنجانی ورستم قاسمی و....بهمراه هم اعدام شوند.اگردلقکی بنام احمدی نژاد نبود هاشمی هنوز دررتبه اول نظام جای میگرفت.
    7
    51
    ‌سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    کیوان م - تهران، ایران

    تو که این حرفارو میزنی خودت چند سالت بود؟؟؟ کدوم آرمان کدوم عدالت کدوم شکنجه ؟؟؟ آرمان خمینی؟؟؟ یک دروغگو بی‌ احساس ضد ایرانی‌ که فقط برای نابودی ایران و ایرانی‌ مأمور از طرف آمریکا ،عدالت علی‌ گدا ؟؟؟ دزدی و کشتار و خفقان،خوبه یکی‌ از همین آخوندهای خودتون گفت زمان شاه که ما تو زندان بودیم به ما خیلی احترام میذاشتن حرفی‌ از شکنجه نیاورد ،تو هم مثل اون بابای ضد ایرانیت،،، هستی‌ ،شما تخم تازی و تازی زاده هستین یکیتون اسم ایرانی‌ ندارین ،اگر شاه آخوندها رو بهش رحم نمیکرد ،و همشون رو خفه میکرد ،الان ایران ما به این روز نبود .
    5
    49
    ‌سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    tizbin2 - سیاتل، ایالات متحده امریکا
    هر چند بعضیهاشون بهترن و میانه رو تر، هماشون برن گم شن. با هم دست به یکی‌ کردن که مملکت رو بچاپن.
    5
    21
    ‌سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Toghrol Ale Aba - سیتی، بورکینوفاسو

    تو یکی بچه آخوند پر رو بیشین سر جات. چپیدی توی مجلس شورای حرمسرای قاجاری؛چون بابات آخوند بوده مفت میخوری از کرگدن های هم آخوریت دفاع میکنی؟ تو اصلا مال این صحبت ها نیستی. حیف گوشت کوب؛ با اون پشم و پیلیه نیاندرتالت.
    5
    38
    ‌سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۷
    iRONiC - استکهلم، سوئد
    یکی‌ نیست به این مردک گوریل بگه، اون زمانی‌ که انسانهای شریف همچون مصدق واسه اعتلا این وطن تلاش میکردن، تو چی‌ تو دهنت بود. انگشت کوچیک احمد جنتی؟
    5
    17
    ‌سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۰
    farokhzad - کنت، انگلستان
    هموطن گول بازى اینها را نخورید اینها همش برأى روز مبادا ملاء هستش اینها میخواهند روزى که ملت خواست پاشه سریع فرزند همین خودشان مثله امسال رسما جانى را به ملت بندازند بعنوان مثال مهندس حشمت الله طبرزدى ٢٤ سال بیشتره که در زندان رژیم هست تا میاد بیرون سریع یک اتهام دیگه میزنند ٨ سال دیگه زندانى اش میکنند زندان أین اقا زاده رسمانجانى فکر میکنید با فرزندان زندانى ما یکى هست أین تا حالاها مثله اونها بازجویى شده؟! که مثله اونها باشه دوستان اینها دزدان مملکتند همین مهدى هاشمى براى فروختن نفت چقدر پول زیرمیزى گرفت ثروت بچه هاى ایران را خورد این یک قلم اش هست !! دوستان برأى رژیم کشتن امسال من و حذف فیزیکى ما براحتى یک لیوان أب خوردنه ولى شخصا ارزو میکنم بمیرم براى وطنم روزى براى حق بچه هاى گدا سر چهار را ه براى اواره شدن هموطنانم در تمام دنیا براى جوانانى که رژیم باعث دزدى و معتاد شدنشون هست براى تک تک خانواده ها همانند ایرانى هایکه ارزو شون بود در جنگ بمیرند نه در بستر !!! یادمان باشد قهرمانان ما أین ها نیستند همین مهدى هاشمى دو روزه دیگه میاد مرخصى أیا تمام زندانى هاى ما میتوانند بیایند مرخصى
    4
    20
    ‌سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    parvin55 - مادرید، اسپانیا

    ... خودتی و پدر بی‌شرف گور به گور شده ‌ات-اگر دستت در دست اینها نبود مگر می‌توانستی نماینده ی تهران باشی‌!!!! ...اول----بالاتر از انقلاب صدر اسلام که نداریم، ---...دوم-----می‌خواهند مسیر انقلاب را تغییر دهند و از انقلاب یک چهره خشن، غیرمنطقی و غیرقابل دفاع نشان دهند. ما وظیفه داریم در مقابل اینها بایستیم!!!!!!!
    5
    27
    ‌سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    عموعقلی - پاریس، فرانسه
    تو هم باید بری پیش همون بابات که گفت پدران شما ایرانیان همه خر بودند که چهارشنبه سوری درست کردن
    0
    3
    ‌چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.