القدس العربی: عربستان برای مقابله با ایران گروه ۲+۵ را تشکیل می دهد

روزنامه القدس العربی نوشت: عربستان مشابه گروه پنج به علاوه یک ، برای مقابله با ایران گروه پنج به علاوه دو را تشکیل می دهد.
به گزارش «انتخاب»، بنا به گفته منابع دولت ( فراری یمن) عبد ربه منصور هادی رئیس جمهوری (مستعفی فراری ) یمن تا چند روز دیگر به اردن سفر خواهد کرد.
 
این منابع در گفتگو با القدس العربی تاکید کردند محور مذاکرات عبد ربه با عبدالله دوم پادشاه اردن ،‌ امکان دستیابی به کمکهای نظامی اردن برای حمایت از نیروهای وابسته به دولت ( فراری ) یمن است.
 
این منابع پیش بینی کردند عبد ربه همچنین ،‌اعزام نیروهای اردنی را برای مشارکت در حفظ شهرها ،‌ بنادر و استانهای خارج از کنترل گروه حوثی و نیروهای علی عبدالله صالح (رئیس جمهور سابق یمن) درخواست خواهد کرد تا نیروهای وابسته به دولت ( فراری ) بتوانند به نبرد خود و آزاد کردن سایر شهرهای یمن ادامه دهند. این منابع همچنین انتظار دارند عبد ربه از پادشاه اردن بخواهد ارتش اردن ،‌ به آموزش نیروهای وابسته به دولت ( فراری ) یمن به ویژه هزاران نفر از نیروهای وابسته به این دولت و نیروهای قبایل یمن برای مقابله با گروه حوثی کمک کند.
 
روز سه شنبه گذشته ،‌محمد بن سلمان جانشین ولیعهد عربستان با پادشاه اردن دیدار و درباره راههای تقویت همکاریهای اردن با ائتلاف عربی در حمله به یمن گفتگو کرده است.
 
منابع دیپلماتیک عربستان این سفر را مهم ارزیابی کردند چون ( این سفر ) موکد آن است که اردن ، رکن اصلی ائتلاف عربی برای مقابله با ایران است.
 
این منابع تاکید کردند این ائتلاف شامل پنج کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس ، مصر و اردن خواهد بود و ائتلاف پنج به علاوه دو را تشکیل خواهد داد .این ائتلاف ،‌ تشکیل دهنده محور عربی برای برقراری موازنه در منطقه و ورود به رویارویی های سیاسی و میدانی حاکم بر منطقه خواهد بود و رهبری آن برعهده عربستان است.
+18
رأی دهید
-108

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۸
    Southern Star - سیدنی، استرالیا

    پنج ملخ+دو شتر!
    10
    152
    جمعه ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    samavat - شیراز، ایران

    خوب حالا چه غلطی میتونن بکنن این گروه؟
    7
    82
    جمعه ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    *بی همتا* - برلین، آلمان
    رئیس جمهورسابق یمن به اردن برای کمک نظامی رفته . وهوادارانش هم موفق به بیرون راندن .بخش مهمی از الحوثی ها که رژیم جمهوری اسلامی حامی اش است شده . امکان برگشت رئیس جمهورسابق به یمن خیلی زیاد است .اما ایا یمن تجزیه خواهد شد ?
    22
    8
    جمعه ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    Iranemaa - قم، ایران

    عرب همیشه در برابر پارس خوار بوده و خواهد بود هر چند خمینی ملعون ابهت پارس را تا حدی از بین برد ولی دوره این عرب پرستای دورو هم روزی به پایان می رسه
    16
    68
    جمعه ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۱
    شنبلیله - اسلو، نروژ

    پنج سوسمار + دو ملخ
    7
    64
    جمعه ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    romano - تهران، ایران

    بوکو حرام، القاعده،طالبان ،الشباب، النصر ، حماس و . همه گروههای سنی و وابسته به عربستان هستند و دلیل اصلی وجود اینها ایران نیست دلیلش این است در کشورهای عربی دیکتاتوری روبه زوال موجود است و نیاز دارند برای تحکیم قدرت خود در داخل دشمن و هیولایی به نام ایران بسازند (مانند ایران و دشمن فرضی اش اسرائیل).ولی خبر بد کجاست؟مشکل این است که اینها کشورهایی قبیله گرا هستند(مصر کمتر) و آتش فتنه قومیت و امیت را روزی به خاک خودشان خواهد گرفت و در میان قبایل عرب اصولا فرهنگ انتقام و شبیخون کاری نه تنها پسندیده است بلکه اساسا وسیله تحکیم قدرت در برابر قبایل دیگر به حساب می آید و نتیجه این آینده ای مانند عراق برای این کشورهاست. عراق را آتش زیر خاکستر افراط، قبیله گرایی و استبداد عربی بر باد داد(جدا از مداخله خارجی)،افغانستان همینطور حتی ترکیه نیز استعداد این شکست را دارد. به عنوان یک آذری مخالف سخت افراد پانترک، پانفارس، لر و . هستم دلیش هم واضح است بین برادران اختلاف ایجاد کن هیچکدام زور مقابله نخواهند داشت و مانند عراق حتی با وجود داعش در خاکش صادرات نفتش متوقف نمیشود. جاوید باد سرزمین پارس.
    5
    63
    جمعه ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۳
    amirrashti - رشت، ایران

    [::شنبلیله - اسلو، نروژ::]. [::Southern Star - سیدنی، استرالیا::]. تو استانهای فارس و کرمان هم ملخ میخورن.خدایی اگه دروغ گفته باشم زیر تریلی هجده چرخ.تو یوتیوب بنویسید "بازار ملخ فروشان فارس" یا خوردن ملخی به نام چنزو در کرمان.اونم تو پایتخت تمدن پارسی.حالا فارس و عرب چه فرقی با هم میکنن؟
    44
    13
    جمعه ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    whatever - کپنهاگ ، دانمارک

    کله گنده همه اینها صدام بود که با حمایت مالی همه اینها هم هیچ غلطی نتونست بکنه و آخر هم آویزونش کردیم و به درک فرستادیمش.
    2
    42
    جمعه ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    داش شیرازی - شیراز، ایران

    پنج شیلنگ+دو روسرى
    1
    27
    جمعه ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    greatpersian1 - وین، اتریش
    ۴ + ۳ قشنگ‌تره
    2
    7
    جمعه ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    Iranemaa - قم، ایران
    امیر رشتی - من گفتم که با خودت درگیری ٬ حداقل ابروی رشتی ها را بر باد نده با این کامنتات .
    3
    20
    جمعه ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۳
    amirrashti - رشت، ایران
    [::Iranemaa - قم، ایران::]. جدی باورت نمیشه.فیلمش تو یوتیوب هست.ملخ هارو مشت مشت میریخت تو مشما میداد به یارو.در ضمن من که دارم کاره بدی نمیکنم فقط همونطور که دوستان در سایت مینوشتن باید تمام تابو ها شکسته بشه منم دارم به نوعی تابو شکنی میکنم حالا این شد؟
    8
    3
    جمعه ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    sajjad.felegari - کیف، اوکراین
    امیر رشتی پیشنهاد میکنم با... برو پیش ... تو عربستان.خودتو جزو ایرانیها ندون.و بیجا میگنی به هموطن من توهین میکنی.
    2
    11
    جمعه ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۳
    amirrashti - رشت، ایران
    [::sajjad.felegari - کیف، اوکراین::]. سجاد خان خیلی وقته خودمو فقط یه گیلانی میدونم!
    6
    0
    جمعه ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    محسن احمد علی - دبی، امارات متحده عربی
    ترو خدا کمتر نشخوار کنید...
    7
    0
    جمعه ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    raha1984 - هامبورگ، آلمان
    وقتی که لباس زیر و کفش پاتون کردین بیایید و عرعر کنید سوسمار خورها !!! اون اقا محمدشون چطور سوسمار رو که گوشت میخوره حروم نکرد ؟؟
    2
    6
    جمعه ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    toghrol59 - گنت، بلژیک
    موقعش .رسیده ما هم پنج تن آل عبا رو رو کنیم.
    0
    3
    جمعه ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    sajjad.felegari - کیف، اوکراین
    امیر رشتی جان که خودتو گیلانی میدونی نه ایرانی پس تو سایتی که به اسم ایرانیها هست نیا و فکر یه زبون جدید واسه خودت بکن.اینجا یا هر سایت دیگه که مال ایرانیهاست نیا توش.نظرتو واسه خودت نگه دار.
    3
    0
    شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.