کدی برای کاهش مصرف باتری گوشی‌هایتان

شاید تلخ باشد اما واقعیت دارد: شارژ باتری همه گوشی‌های هوشمند بی‌دوام و ضعیف است و متناسب با نوع و برند گوشی، این ضعف کم و زیاد می‌شود اما هیچ باتری هرگز عالی نبوده‌است.
براساس گزارش ساینس الرت، شارژ روزانه حقیقتی است که بسیاری ازکاربران سعی می‌کنند در برابر آن مقاومت کنند و اگرچه نوآوری‌های زیادی در زمینه بهبود کیفیت باتری‌های گوشی‌های هوشمند انجام شده‌است، از قبیل باتری‌های هیدروژنی، آلومینیومی و خورشیدی، هیچ یک از آنها هنوز نتوانسته به اندازه باتری‌های لیتیومی مفید واقع شود.
با این‌همه راه‌کارهای زیادی برای استفاده بهینه از شارژ باتری گوشی‌ها وجود دارد، و در عین حال می‌توان از تکنیک‌هایی برای استفاده بیشتر از شارژ باتری‌ها استفاده کرد.
    چطور مصرف باتری آی‌فون و آی‌پد را کاهش دهیم؟
 محققان دانشگاه پوردو ابزاری جدید را برای کاربران اندروید ایجاد کرده‌اند که می‌تواند با غیرفعال کردن اپلیکیشن‌های پس‌زمینه، از سرعت مصرف شارژ باتری بکاهد.
محققان این دانشگاه در همکاری با شرکت اینتل روی 2000 گوشی سامسونگ گلکسی S3 و S4 در 61 کشور مختلف مطالعه کردند. به گفته چارلی هو استاد مهندسی برق و رایانه دانشگاه پوردو،‌این اولین مطالعه کلانی است که در محیط طبیعی روی اتمام شارژ باتری گوشی‌های هوشمند انجام می‌شود.
 
محققان دریافتند 45.9 درصد از موارد تمام شدن باتری در طول روز زمانی رخ می‌دهد که نمایشگر اسمارت‌فون‌ها خاموش است. بیش از نیمی از این میزان، یعنی 28.9 درصد از موارد به واسطه فعال شدن اپلیکیشن‌هایی است که به صورت مخفیانه و در پس‌زمینه سیستم گوشی‌ها روشن و فعال می‌شوند.
 
اگرچه بسیاری از این اپلیکیشن‌ها برای فعال بودن کل سیستم گوشی و بقای سیستم‌های راتباطاتی آن ضروری هستند، اما تعدادی از آنها نیز کاملا بی‌استفاده‌اند و بخش نسبتا زیادی از شارژ باتری گوشی‌ها نیز توسط همین اپلیکیشن‌ها خورده می‌شوند.
 
هو می‌گوید زمانی که نمایشگر گوشی خاموش است، سخت‌افزار گوشی باید به وضعیت غیرفعال وارد شود و میزان مصرف شارژ آن به صفر برسد. اپلیکیشن‌هایی هستند که به صورت دوره‌ای گوشی را از این حالت خارج می‌کنند اما پس از آن باید دوباره به سخت‌افزار گوشی اجازه ورود به وضعیت خواب یا غیرفعال را بدهند تا از تمام شدن شارژ جلوگیری شود. اما نقص‌های نرم‌افزاری و به ویژه استفاده نادرست از سطح کاربری برنامه‌دهی به اپلیکیشن کنترل انرژی اندروید که Wakelocks نام دارد، مانع از آن می‌شود که گوشی به وضعیت خواب وارد شود.
 
محققان در نهایت راه‌حل مبتنی بر کد‌نویسی خود را که هاش (HUSH) نام دارد را در کنفرانس MobiCom ارائه کردند. این برنامه با بررسی فعالیت‌های روزانه کاربر به شناسایی اپلیکیشن‌های مهم پرداخته و سپس از فعالیت دیگر اپلیکیشن‌ها جلوگیری می‌کند. محققان ادعا می‌کنند برنامه هاش می‌تواند 15.7 درصد از میزان مصرف شارژ باتری گوشی‌های هوشمند بکاهد. با این‌همه این برنامه هنوز در قالب اپلیکیشن ارائه نشده و به شکل کد و به صورت رایگان در اختیار کاربران اندروید قرار گرفته‌است.
+17
رأی دهید
-2

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.