دختر جان کری حضور پسر جواد ظریف در مراسم عروسی خود را تکذیب کرد

گفتگوی غیررسمی جان کری و محمدجواد ظریف وزیران خارجه آمریکا و ایران در حاشیه مذاکرات اتمی وین - ۳ ژوئیه ۲۰۱۵خبرگزاری ایرنا به نقل از یک مقام مسئول در وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، ادعاهای مطرح شده از سوی برخی وبسایت های دست راستی آمریکایی درباره حضور فرزند وزیر خارجه ایران در مراسم عروسی دختر وزیر خارجه آمریکا را «خبرسازی محض» توصیف کرد.
این مقام مسئول که نامش ذکر نشده مطالب منتشر شده در وبسایت آمریکایی را تکذیب کرد و آن را بی پایه خواند. او گفت: «برخی محافل خبری غیرمعتبر با سوءاستفاده از روندهای خبری، با اغراض خاص و از آن جمله برای جلب مخاطب به تولید اخبار از این دست رو آورده اند.»
او سپس رسانه های داخلی کشور را ترغیب کرد در بازنشر خبرها به اعتبار منابع خود توجه کنند.
مسئله فوق اولین بار هفته گذشته و در تاریخ ۲۸ ژوئیه در وبسایت الن وست، سیاستمدار جمهوری خواه آمریکایی و عضو سابق مجلس نمایندگان آمریکا منتشر شد و سپس در وبسایت های دیگر خبری و غیرخبری بازنشر یافت.
این وبسایت ادعا کرد مهدی ظریف، پسر محمدجواد ظریف در مراسم عروسی دختر جان کری و داماد ایرانی تبارش، ساقدوش داماد بوده است.
ونسا کری روز یکشنبه در توییتر شخصی خود کوتاه نوشت که وقتی ازدواج کرد نه جشنی در کار بود و نه پسر ظریف.
 
ونسا کری، دختر آقای کری و همسرش برایان ناهید (بهروز والا ناهید) در سال ۲۰۰۵ و زمانی که هر دو دوران رزیدنسی شان را در بیمارستان ماساچوست در بوستون سپری می کردند آشنا شدند و در سال ۲۰۰۹ ازدواج کردند.
خبرگزاری فارس گفته است هدف از این کار مخدوش کردن چهره جان کری است چرا که جمهوری خواهان دست راستی و لابی اسرائیل در آمریکا سخت علیه توافق جامع اتمی ایران تلاش می کنند.
آن طور که پروفایل لینکداین مهدی ظریف می گوید، او از سال ۲۰۰۲ در دانشگاهی در نیویورک مشغول به تحصیل شده و در حال حاضر از مدیران یک شرکت مخابراتی در منطقه سانفرانسیسکو است.
+33
رأی دهید
-5

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۸
    دایره مینا - کراکف، لهستان
    انتهای ِ خبر را اینگونه بخوانید بهتر است :"مهدی ظریف از مدیران ِ یک شرکت ِ مخابراتی در منطقه ُ سانفرانسیسکو است و هر روز هم به سانفرانسیسکو می رود " !
    5
    15
    ‌سه شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    ziba shar - استکهلم، سوئد
    کم کم بیاد منتظر پیام دربون کاخ سفید هم باشیم ببین چه توافق درپیتی هست که هر کی‌ از راه میرسه یا محکوم می‌کنه یا تایید... تا در دنیا ۲ آدم وجود داره هرگز صلحی‌ به وجود نخواهد آمد..
    3
    2
    ‌سه شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.