حمله جنگنده های آمریکایی به گروهی غیر از داعش در سوریه
+24
رأی دهید
-4
این اولین بار است که اعضای جبهه نصرت هدف حمله آمریکا قرار می گیرندپنتاگون می گوید که نیروی هوایی آمریکا برای اولین بار به گروه هایی غیر از داعش در سوریه حمله کرده که هدف از آن دفاع از نیروهای شورشی آموزش دیده توسط ارتش آمریکا بوده است.جف دیویس سخنگوی پنتاگون گفت که این حملات هوایی که جنبه "پشتیبانی دفاعی" داشت روز جمعه گذشته انجام شد.
این حمله علیه کسانی که ظاهرا جنگجویان جبهه نصرت بودند و در جریان درگیری های این گروه با ارتش آزاد سوریه و شورشیان "نیروی سوریه جدید" - که توسط آمریکا آموزش دیده اند - انجام شد.
کاپیتان دیویس گفت که نیروی سوریه جدید با هر گروهی روبرو شود از پشتیبانی دفاعی آمریکا برخوردار خواهد بود.
این درحالی است که دولت باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا همواره پافشاری کرده است که نبرد در داخل سوریه علیه گروه دولت اسلامی (داعش) است و بس. به همین جهت به گفته گری اوداناهیو، خبرنگار ما در واشگنتن، این حمله "ماموریتی عجیب" تلقی می شود.
در همین حال سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه اظهارات مقام های آمریکایی دایر بر دست زدن به تدابیر اضافه برای دفاع از شورشیان مورد حمایت واشنگتن را "غیرسازنده" خواند.
آقای لاوروف در کنفرانسی خبری در قطر گفت که این تحول "می تواند کار نبرد با تروریسم را پیچیده تر کند."
روسیه از متحدان کلیدی دولت بشار اسد رئیس جمهور سوریه است.
خبر حمله آمریکا به جبهه نصرت در حالی منتشر می شود که این گروه وابسته به القاعده دو روز پیشتر ادعا کرد شماری از پیکارجویانی را که آمریکا به آنها آموزش داده اسیر کرده است.