فائزه هاشمی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، و فرزند آیتالله هاشمی رفسنجانی، با انتقاد از محمود گودرزی، وزیر ورزش گفته است او حتی به درد دولت احمدینژاد هم نمیخورد.
خانم هاشمی از سال ۱۳۶۹ ریاست فدراسیون ورزش زنان را برعهده گرفت و بازیهای اسلامی زنان را میزبانی کرد. در سال ۱۳۹۰ و دو ماه پس از حمله به دفترش، این فدراسیون تعطیل شد که به گفته خودش در دولت اعتدال هم کلید آن را پس ندادهاند.
هاشمی در مصاحبه با روزنامه ورزشی ۹۰ درباره حضور زنان در ورزشگاه، میگوید: «در دوره احمدینژاد هم خانمها به استادیوم میرفتند اما گاهی به خاطر بهرهبرداری سیاسی و نشان دادن قدرت این قضیه را بولد میکنند. اگر حضور بانوان خلاف شرع است چطور در زمان احمدینژاد خلاف شرع نبود؟»
او درباره «حل مشکل» ادامه داد: «همه میدانیم که حل این مشکل حتی دست آقای روحانی هم نیست. اما حرفم این است که وزیر ورزش وقتی مخالفتها را دید، حداقل میتوانست اعلام موضع کند. جالبتر اینکه فدراسیون والیبال اعلام کرد ورود زنهای غیر ایرانی آزاد است! این خیلی زشت است.»
پیشتر، شهیندخت مولاوردی، معاون روحانی، از ممانعت از حضور زنان در ورزشگاه به شدت انتقاد کرد.
ادامه ممنوعیت حضور زنان در مسابقات والیبال درحالی است که سال گذشته، ازجمله به دلیل این ممنوعیت، فدراسیون بینالمللی والیبال میزبانی تعدادی از مسابقات جهانی را از ایران پس گرفت.
خانم هاشمی، خصوصی سازی پرسپولیس و استقلال را «نمایش و شو» دانسته و یادآور شد: «گودرزی یک مدیر فرمایشی و فرمانبر تمام و کمال است و از خود طرح و استراتژی مشخصی ندارد. ظن و گمان تصمیمگیران این است که اگر پرسپولیس و استقلال خصوصی شوند، از نفوذ آنها خارج شده و حتی ممکن است به واسطه تأثیرگذاری، رئیسجمهور انتخاب کنند.»
فائزه هاشمی یادآور شد: «کلاً ورزش بانوان زیاد جدی گرفته نمیشود. مثلاً افشارزاده تا با مشکل مالی مواجه شد، اولین اقدام او حذف تیم فوتبال بانوان بود. راحتترین کار گویا حذف بانوان است.»
هاشمی درباره وزیر ورزش میگوید: «گودرزی منفعل عمل کرده. به نظر میرسد بیشتر به وزیر دولت احمدینژاد نزدیکتر باشد تا روحانی. شاید هم این طور بگویم بهتر باشد که به درد دولت احمدینژاد هم نمیخورد چرا که احمدینژاد تخریبگر بود لیکن گودرزی حتی تخریب هم نمیکند!»
او خاطرنشان کرد که رییس جمهور برای انتخاب کابینه، کارگروه تشکیل داد. در همان مقطع نیز کارگروه ورزش چند نفر را به ایشان معرفی کرد ولی «متاسفانه به آنها توجه نشد.»
او درباره ماجرای «آزادسازی دوچرخهسواری زنان» گفته: ربط آنچنانی به من نداشت اما یک موقعیت سیاسی پیش آمد که به نام من شد. کرباسچی سمیناری در چیتگر برپا کرد. آنجا گفتم به عنوان یک وسیله نقلیه، زن و مرد باید بتوانند سوارش شوند و مشکل شرعی ندارد. مخالفان خواستند به عنوان ابزار علیه من استفاده کنند که برعکس شد.
خانم هاشمی در ادامه گفته است: «نمیدانم چرا به بانوان برای موتورسواری گواهینامه نمیدهند. خانمی را در ایرانشهر دیدم که با حجاب سوار موتور بود. هم از تعجب شاخ درآوردم و هم ذوق کردم. گفت با سماجت توانسته گواهینامه بگیرد. نمیدانم چرا این مشکلات کوچک که قابل حل است، الکی بزرگ میشوند.»
اخیرا خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی، دختری موتورسوار از ایران را معرفی کرده و نوشت: بهناز شفیعی در کشوری که موتورسواری زنان ممنوع است، زندگی بدون این وسیله نقلیه را غیر ممکن میداند.
به نوشته آسوشیتدپرس، دختران اجازه موتورسواری در پیست ورزشگاه آزادی را ندارند. بنابراین بهناز ۲۶ ساله و سایر دختران علاقمند به موتورسواری در حومه شهرها تمرین میکنند. یعنی در پیستهای غیر استاندارد با ضریب ایمنی بسیار پایین.
فائزه هاشمی درباره فعالیت مجدد فدراسیون اسلامی ورزش زنان گفت با وجود آقای روحانی درخواست کردیم اما موافقت نکردند که جای تعجب داشت.
خبرنگار روزنامه ۹۰ از او که عضو کمیته سیاسی حزب کارگزاران سازندگی است، پرسیده: سیاستمدارترین فرد کشور کیست؟ فائزه از پدرش نام برده و تاکید کرده که غیر از او کس دیگری را نمیشناسد.
قدیمی ترین هاجدیدترین هابهترین هابدترین هادیدگاه خوانندگان