دردنامه کاظمینی بروجردی از داخل زندان: اگر حیوان بودم، فریاد سازمان‌های حمایت از حیوانات بلند می‌شد

تقاطع: حسین کاظمینی بروجردی، “روحانی” شیعه‌ی مخالف حکومت ایران که نهمین سال حبس خود را در زندان اوین تهران سپری می‌کند، با انتشار نامه‌ای از سکوت سازمان‌های بین‌المللی و مدافعان حقوق بشر در خصوص وضعیت خود به شدت انتقاد کرده است.
 
آقای کاظمینی در آغاز این نامه، در شرح بازداشت‌ها و فشارهای واردشده بر خود در دوران جمهوری اسلامی نوشته است:
«قدمتِ هزینه‌دهیِ همه‌جانبه اینجانب در عرصه‌ی دیانتِ منهای سیاست بیست سال بوده، که در آغازِ آن به علت استقلال در عقاید دینی، در بازداشتگاه مخفی توحید که در جوار اداره پست مرکزی قرار دارد زندانی شدم، و با ادوات شکننده‌ی جسمی و روحیِ مخوف شکنجه گردیدم. و چهارده سال قبل نیز به دلیل نشر توحیدِ غیرسیاسی، چندین ماه در بند دویست و نه وزارت اطلاعات محبوس بودم و مورد آزار و اذیت قرار گرفتم. در این نُه سال هم زجری نبوده که بر این مدافع حقوق بشر وارد نیاورده باشند، تا جایی که کلیتِ سلامتم را از دست داده‌ام و امیدی به تداوم زندگی‌ام ندارم. پاهایم به سمت فلجی می‌رود، چشمهایم به سوی کوری کشیده می‌شود، ریه‌ام در معرض نابودی است، قلبم در مسیر سکته بوده، و مغزم مرا به مرگ نزدیک می‌سازد. این نُه سال هر ثانیه‌اش برایم کوهی از فشارهای طاقت‌فرسا را به همراه آورده است.»
 
وی سپس در انتقاد از سکوت مدافعان حقوق بشر درباره‌ی وضعیت خود افزوده: «وااَسَفا که با این همه اسم و رسم و گستردگیِ مواضع و تنوع در تفکر، نه طبیبی از نهادهای بین‌المللی به ملاقاتم شتافته و نه وکیلی از سازمان‌های حقوقی و قانونی به دیدارم آمده. گاهی فکر می‌کنم اگر به جای من، یک حیوان موردِ قساوتِ رژیم اسلامی قرار می‌گرفت، فریادی از سازمان‌های حمایت از حیوانات بلند می‌شد، ولی افسوس که دفاع از یک پیشوای مذهبی که نمی‌خواهد خود را به حکام ایران بفروشد از نظرها دور می‌ماند و اقدامِ مناسب و موثری برای رهایی‌اش به عمل نمی‌آید.»
 
این زندانی عقیدتی در پایان با اشاره به مشکلات معیشتی و باز ماندن فرزندانش از تحصیل در ده سال گذشته، از “نمایندگان” و “وکلا”ی خود و نیز “ایرانیان خارج از کشور” خواسته که با پایان مذاکرات هسته‌ای، وضعیت وی را در سازمان ملل و مجامع حقوق بشری پیگیری کنند و «پژواکِ ناله‌ها» و حامی او و خانواده‌اش باشند.
 
حسین کاظمینی بروجردی که هوادار جدایی دین از حکومت و از مخالفان نظریه ولایت فقیه است در مهرماه سال ۱۳۸۵ بازداشت و پس از تحمل ماه‌ها زندان انفرادی و شکنجه‌های جسمی و روحی، از سوی دادگاه ویژه روحانیت به اتهاماتی چون “اقدام علیه امنیت ملی”، “ارتباط با بیگانگان” و “ادعای ارتباط با امام زمان” به ۱۱ سال زندان محکوم شد. در جریان دستگیری کاظمینی بروجردی، درگیری‌های خونینی میان نیروهای انتظامی و امنیتی از یک‌سو و صدها نفر از هواداران او رخ داد که منجر به بازداشت ده‌ها نفر توسط دستگاه امنیتی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی شد.
 
او در نزدیک به نه سال گذشته با وجود بیماری‌های متعدد جسمی، از حق مرخصی نیز محروم بوده است.
+126
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    razmandeh - استکهلم، سوئد

    داداش اشتباهی رفتی یا باید آخوند نباشی یا اگه هستی باید کاسه لیس باشی و دعا گو !!!!وکرنه جات همنجایی که هستی این یک نمونه از عدالت اسلامی !!! حالا یک سوال پیش میاد تو راست میگی یا همه آخوندهای دیگر ؟؟؟ اگه تو راست میگی که باید بطور کلی دکان مذهب و شیعه جمع بشه !! و اگه اونا راست میکند و تقریبا اکثریت هم با اونهاست تو هم یکی دیگه مثل همه زندانیان سیاسی دیگه !! بعضیهاشون حتی بخاطر هیچی اعدام شدند تازه برو خدا را شکر کن زنده ای حاجی !!!!من بهت قول میدم که به سازمان حمایت از حیوانات اطلاع بدم که یک آخوند تو زندانه !!!ولی میترسم بخاطر توهین به حیوانات جریمه بشم!!!
    71
    28
    دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    tabatabayi - آلمان، آلمان

    درود بر شرف تو مرد بزرگ که به ملایان حاکم بر ایران پشت پا زدی و با شعار جدایی دین از حکومت شجاعانه به دفاع از ملت خود برخاستی. تاریخ فراموش نخواهد کرد که چگونه جان و مال و خانواده خود را فدای ملت خود ساختی. باز هم درود بر شرافت و غیرت تو و ننگ ابدی بر ولی فقیه ضحاک
    8
    94
    دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۱
    bidad - اتلانتا، ایالات متحده امریکا

    جدایی دین از حکومت یعنی خاتمه جمهوری اسلامی و ایرانی نوین و ازاد. آفرین به این آخوند که پای این حرف ایستاده. خوب هر چیزی یک قیمتی دارد.
    4
    59
    دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه

    درود . درد ما همینه ما نباید با مذهب مبارزه کنیم باید با دخالت مذهب در سیاست مبارزه کنیم و این کار باید از خود روحانیت آغاز شود
    5
    51
    دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    ملکه - آمستردام، هلند

    درود بر شرفت ای مرد بزرگ / کاش همه مدعیان انسانیت یک ذره از غیرت و شجاعت تو درس می گرفتند . پاینده باشی.
    5
    49
    دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    Omide por jalal - لس‌انجلس، ایالات متحده امریکا
    این همان اسلامیست که شما تبلیغش را می‌کنید . منتها اینها جیبشان با جیبِ شما یکی‌ نیست. اگر حسین هم خلیفه بود با یزید همان میکرد که یزید با حسین کرد. والسلام !
    28
    43
    دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۱:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۱
    senator x - تهران، ایران
    داداش توچقدر خوش خیالی که دلت را بدکان(حقوق بشر)و حمایت از زندانیهای سیاسی خوش کردی.تمام مصائب آدمها از همین حقوق بشر و سازمان ملل و و و سرچشمه گرفته.این حرفهای غربیها فقط یک ژست سیاسی هست.بوقتش آنهاده ها بار از هیتلر خدابیامرز بدترن.داداش خودت را فدای این ملت نکن,امیرکبیر کرد,کسی چیزی فهمید؟جای توباشم فردا یک توبه نامه بحضور همایونی میفرستم و خلاص.داداش برو بخودت و خانواده ات برس,این مردم قدر زجرهای تو و امثال ترا نمیدانند.این مردم جون میدن برای 3روز تعطیلی و یه 4(لیتری) و جاده چالوس والسلام.
    3
    18
    دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۴:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    dook - دبی، امارات متحده عربی
    تنها دواى درد شما و نجات شما عُمرِ دیگریست که باید شما را براى بار دوم از چنگ خرافات نجات دهد به امید آن روز
    7
    6
    دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۵:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۰
    sosha43 - تهران، ایران
    در جواب رزمنده از استکهلم میخواهم بگویم اولا" ادب را رعایت کن دوما"اگر کاری از دستت بر نمی آید نمک روی زخمش نپاش
    4
    19
    دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۶:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    agha-javad - تهران، ایران
    حقوق بشر متاسفانه قدرتی‌ در مقابل این بشر وحشی نیست. انسان ها ناآگاه هستند. ما درین دنیای جهل و نادانی‌ زندگی می‌کنیم چه توقعی از حقیقت و انسانیت خواهیم داشت؟؟
    1
    10
    دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۶:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    *بی همتا* - برلین، آلمان
    درود بر اقای کاظمینی بروجردی . مرد سکولار جهان . مهاتماگاندی دوم . اگر اقای بروجردی تن به مصاحبه و خواسته رژ یم میداد .الان .مثل خیلی ازمفتخواران جامعه .یا درخارج ویا در خانه انچنانی شخصی زندگی میکرد . اما او ایستاد و حتی چندبار قصد جانش را درزندان داشتند که دوستان نزدیک به سلول ویا هم سلول اش اورا نجات دادند...درود برشرف اش
    3
    20
    دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    sasan87 - سیاتل، ایالات متحده امریکا

    به این ادم می گم به درک ، بمیر همون جا که خود کرده را تدبیر نیست!. همه تون از یه قماشین
    29
    4
    دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    فضول میرزا - استکهلم، سوئد
    اگه راست میگی عبا و عمامه رو بنداز توی ...و سیفون رو بکش تابشی جزو ما!! :o
    9
    12
    دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    razmandeh - استکهلم، سوئد
    [::sosha43 - تهران، ایران::]. اگه تو هم مثل من 2سال جبهه بودی شیمیایی میشدی و وقتی اعتراض میکردی میرفتی زندان شکنجه میشدی اگه جلو چمت بهترین دوستت بدت این بیشرفها کشته میشدند اگه پدرتو بخاطر ملاقات بچش جلو در زندان کتکتش میزدند !!! و از کشورت موادبانه بیرونت میکردند و حق بازگشت بهت نمیدادند تمتم عمرت را با سوختهگی مواد شیمیایی زندگی مکردی بچت چندشش میومد بهش دست بزنی چون دستات همیشه ترک خوردست هتما نفرتت از هرچی آخوند بیشتر از من بود !!!! و حاضر نبودی اسم هیشکدومشون را بشنوی نه خوبش نه بدش چون همه از یک قماشند !!! متاسفم برای خودم که گول خوردم و بعد از سربازی 2سال هم افتخاری واسه اینکه این اشغالها بر نفسمان حکومت کنند زندگی خودمو وخانوادمو فنا کردم !!! آخوند خوب آخوند مرده است واسه من
    1
    9
    ‌سه شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۲:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.