مجله تایم: صدای طبل جنگ آمریکا با ایران بلندتر می شود
+80
رأی دهید
-13
به گزارش جام نیوز، مجله آمریکایی تایم (Time) در گزارشی با عنوان "صدای طبل جنگ با ایران بلندتر می شود" نوشت: جلسه استماع مجلس سنا باعث افزایش شک و شبهه ها در مورد عاقلانه بودن توافق هسته ای شد. اکنون شما می توانید مشاهده کنید که آمریکا و ایران آرام آرام در حال نزدیک شدن به سمت یک جنگ هستند. زیرا قانون مداران پر از تردید و دو دلی هستند و سناتور های آمریکایی حزب جمهوری خواه و نامزدهای انتخاباتی آنها به شدت از اوباما در مورد توافق هسته ای انتقاد کردند.این مجله نوشت: «اکنون فشار نمایندگان برای رد این توافق با ایران بیشتر و بیشتر می شود و نظر سنجی اخیر سی ان ان نیز نشان داده است که ۵۲ درصد از آمریکایی ها مخالف این توافق هستند و در صورتی که این توافق سرنگون شود آن وقت دولت اوباما شاهد به وقوع پیوستن هشدار های مجلس سنا مبنی بر این که ایران به سرعت برنامه هسته ای و برنامه سلاح اتمی خود را دنبال می کند، خواهد بود و در صورتی که ایران واقعا دست به چنین کار بزند و بخواهد از این شرایط استفاده کامل را ببرد تمامی نشانه ها حاکی از این است که آمریکا به جنگ ایران خواهد رفت.»
تایم نوشت: «زبان دولت و سناتور ها کاملا واضح کرد که در مورد ایران همچنان گزینه های نظامی وجود دارد اما اینکه تا چقدر این حرف ها بلوف است و چقدر از آن ها برای زورآزمایی است مشخص نیست. "کارتر" نیز اعلام کرده است که پنتاگون همچنان توانایی های نظامی خود را افزایش می دهد تا بتواند تمام گزینه های لازم را برای رویارویی با ایران فراهم آورد تا از فرار ایران به تعهدات خود جلوگیری کند. به هر حال هر گونه بهم خوردگی در این توافق و یا عدم انجام روند توافق توسط ایران می تواند باعث ایجاد جنگ بین ایران و آمریکا شود.»
این مجله آمریکایی در پایان با اشاره به جنگ عراق و افغانستان، نتیجه گیری کرد که در صورت بروز حمله نظامی، آمریکا شکست خواهد خورد و نوشت: :توانایی های پیشرفته ای که از آنها یاد می شود، هوپیماهای غول پیکر فوق حرفه ای هستند که قادر هستند با بمب های عظیم خود اهداف مهم را در زیر زمین نابود کنند. اکنون دو سوال در مورد توسط افرادی که خودشان به توافق هسته ای ایران شک و تردید دارند، مطرح شده است و آن این است که "لیندسی گراهام" در سوالی مطرح کرده است که ما آیا می توانیم در این جنگ علیه ایران پیروز شویم؟ "کارتر" یکی از دیگر از سناتورهای مخالف این توافق است نیز در سوالی دیگر این سوال را مطرح کرده است که چه کسی در جنگ بین ایران و آمریکا پیروز است و آیا کسی در مورد پیروزی آمریکا شک و تردید دارد؟ تنها چیزی که باید گفت اینکه نه لیندسی گراهام و نه کارتر چگونگی پیروزی آمریکا در قبال ایران را شرح نداده است و آنها هیچ توضیحی در مورد اینکه چطور آمریکا می خواهد در مقابل ایران پیروز شود، نداده اند، آنهم بعد از اینکه آمریکا در افغانستان و عراق شکست خورده است.»
۴۸

Xavii - لندن، انگلستان
جالبه خودشون تهدید به حمله نظامی میکنن ولی میدونن که بازنده جنگ خواهند بود،،، بس لطفاً خ ف ه شید
35
44
پنجشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۹
۷۴

نازک بین - شفیلد، انگلستان
اینها بیشتر یک بلوف سیاسی و تبلیغات و خوراک رسانه ای است تا واقعیت.زیرا نه امریکا توان هزینه سنگین چنین جنگی را دارد. بخصوص اینکه در شرائط فعلی جامعه جهانی و همچنین اتحادیه اروپا در پی مخالفت بااین جنگ . امریکا در انزاوای سیاسی قرار خواهد گرفت. واز طرف دیگر ایران هم در شرائطی نیست که بتواند از نظر لجستیکی و نیروی انسانی وارد یک جنگ بی سرانجام شود.
14
37
پنجشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۲
۶۴

greatpersian1 - وین، اتریش
چرت مطلق فقط مصرف داخلی دارد و برای تند روها در ۲ طرف
11
33
پنجشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۱
۳۵

tiger.man - گیلفورد، انگلستان
ملت آمریکا اون سر دنیاست اما جنگ طلبان داخلی هر وقت مفهوم واقعی شکست در جنگ را که مرگ فله ای ملت بیگناه و ویرانی کشور و به عقب رانده شدن از زمانه است را درک کردند حق دارند اظهار نظر کنند. خیلی از کامنتگذاران گرامی فقط اسم جنگ را شنیدن یا نهایتش دو سه تا فیلم رامبو و راکی دیدن تا اسم جنگ میاد جوگیر میشن انگار طرف ایران مالدیو هستش نه آمریکا، کاش واقعا تلفات و ضرر جنگها در اقتصاد خلاصه میشد، لعنت به هر چی آخوند از خمینی بگیر تا خامنهای که نه ایران که دنیایی را فدای جنون قدرت به باد دادند. یکی هم اون سر دنیا مست و لاپال از دیسکو میاد اینجا که آمریکا حمله کند چنین و چنان میکنیم فکر میکنه جنگهای واقعی حال و هوای کال اف دیوتیه
11
18
جمعه ۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۲
۴۹

آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه
هرگز آمریکا به ایران حمله نمی کند . آمریکا به خوبی می داند ایران تنها سدی است که تروریستهای سلفی افغانستان و پاکستان را از تروریستهای عراق و سوریه جدا می کند . بی ثبات شدن حکومت ایران و ورود تروریستها به آن خاورمیانه را بطور رسمی به پایان می رساند . آمریکاییها این را خوب می دانند و بخاطر همین از سقوط حکومت ایران استقبال نمی کنند
10
25
جمعه ۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۷