اسماعیل گرامی مقدم در فرودگاه تهران بازداشت شد.
+47
رأی دهید
-4
۴۵

bineshaan - لندن، انگلستان
حقیقتا قشقاوی حرف اشتباهی نزده یا دروغی هم نگفته. من حتی باور نمیکنم که ۵ هزار نفراز اون ۱۰۰ هزار نفر مشکلی برای ورود و خروج داشته باشند. شاید ۵۰۰ نفر درست تر باشه. این رو کسی میگه که کمتر تظاهراتی رو بر ضد این رژیم در انگلستان از دست داده.
12
0
جمعه ۲۶ تیر ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۷
۷۱

senator x - تهران، ایران
این نشان دهنده این است که حتی تحصیل کرده ها وآنهائیکه دستی بسیاست دارند,مانند مرحوم بازرگان ,رشد شعور سیاسیشان فوق العاده ضعیف است.چطور ممکن است بعداز 37سال ماهیت این رژیم شیطانی بر انسان عاقلی روشن نباشد؟این آقای دستگیر شده جز اون 3%است که اوایل سال 94قوه قضائیه قول دستگیری آنانرا به محض ورود بکشور داده بود.بقول احمدی نژاد (وطن نمنادی)
0
11
جمعه ۲۶ تیر ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۵
۳۷

greentree - تهران، ایران
این رفتارها توسط رانت خوارهای سپاه و امام جمعه ها صورت میگیرد .اینها قصد دارند از مردمی که به روحانی رای دادند انتقام بگیرند و مردم را تحریک به تظاهرات کنند
5
5
شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۴ - ۰۱:۵۵
۴۳

sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی
[::greentree - تهران، ایران::]. روحانی نماینده خود سپاه هستش. نمیدونم چرا ما ما مردم ایران فکر می کنیم یکی وارد سیستم میشه که تائیدیه نداره یا با ورودش تبدیل به مخالف راس هرم میشه. یکدفعه ای برای خودمون یک شخصیت واهی و مبارز نسازیم خواهشا. همه اینها یک توبره و آخور دارن.
0
4
شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۲