قربانیان تجاوز، قربانی توهمات شیشهای بودند
+38
رأی دهید
-1
شهروند: کارتنخواب شیشهای به جرم تجاوز به ٢ پسر جوان بازداشت شد. در ماهی که گذشت ٣ پرونده جداگانه با موضوع تجاوز روی میز بازپرسهای جنایی پایتخت قرار گرفت، پروندههایی که نقطه مشترک همه آنها توهمات متهمان بعد از مصرف شیشه بود.آزار و اذیت ٢ پسر جوان در تهرانپارس
در آخرین پرونده، پسری ٢٦ ساله با توهمات شیشهای در خیابانها پرسه زد و ٢ پسر ١٤ و ١٧ ساله را طعمه نیت شیطانی خود کرد. او که برای خرید شیشه، سناریوی زورگیری از یک زن و مرد را به اجرا گذاشته بود با شکایت قربانیانش تحت تعقیب پلیس قرار گرفت. پیش از این نیز در پروندهای جداگانه ٢بچهمحل معتاد به شیشه با پرایدی خاکستریرنگ ١٧ زن و دختر را شکار کردند و بعد از تجاوز، اموالشان را به سرقت بردند که در ازای تحویل اموال سرقتی به یک قاچاقچی، از او شیشه بگیرند. سومین پرونده نیز مربوط به مردی شیشهای بود که با دزدیدن پسری ١٥ ساله او را به بیابانهای اسلامشهر برد و همزمان با تجاوز به این پسر نوجوان فیلمهای سیاهی تهیه کرد.
پرونده جدید از توهمات شیشهای
٥ تیرماه اولین قربانی پسر شیشهای به کلانتری ١٤٤ جوادیه رفت و پرده از ماجرایی هولناک برداشت. این پسر نوجوان که ١٤سال بیشتر نداشت به ماموران گفت: «در محله تهرانپارس حوالی فرهنگسرای اشراق درحال قدم زدن بودم که ناگهان تیزی چاقویی را پشت گردنم احساس کردم. جرات تکان خوردن نداشتم. خیابان خلوت بود و مردی که با چاقو پشت سرم ایستاده بود من را تهدید کرد که در صورت فریاد زدن شاهرگم را خواهد برید. او مرا به سمت خرابهای در همان اطراف برد و درحالیکه همچنان چاقو را به گردنم فشار میداد من را مورد آزار و اذیت قرار داد. سپس گوشی موبایلم را گرفت و به سرعت متواری شد.»
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع «تجاوز به عنف و سرقت» و به دستور شعبه دوم بازپرسی دادسرای جنایی تهران، پرونده برای رسیدگی در اختیار پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.
همزمان با تحقیقات پلیسی پسری ١٨ ساله شکایت مشابهی را پیش روی پلیس قرار داد. او نیز قربانی مردی شیشهای شده بود و در رابطه با روز حادثه به کارآگاهان گفت: «من و دوستم در پارکی نزدیک به فرهنگسرای اشراق در تهرانپارس نشسته بودیم که ناگهان مردی ژولیده با یک چاقوی بزرگ به سمت ما حمله کرد. پارک و خیابان خلوت بود و او چاقویش را به شاهرگم چسباند. سپس موبایل دوستم را از او گرفت و گفت برای اینکه دوستت را نکشم باید برایم از عابربانک پول بگیری. دوستم وحشت کرده بود و درحالیکه من گروگان این مرد بودم او رفت تا برایش پول بیاورد. مدتی گذشت و دوستم بازنگشت، به همین خاطر مرد معتاد من را پشت یک کامیون که در همان نزدیکیها پارک شده بود برد و مورد آزار و اذیت قرار داد. چاقویش را روی بدنم احساس میکردم و او با خونسردی موبایلم را هم گرفت و متواری شد.»
مرد کارتنخواب در چنگال قانون
شکایت این پسر جوان کافی بود تا کارآگاهان تحقیقات ویژهای را برای شناسایی این متهم آغاز کنند. با توجه به شباهتهای این ٢شکایت که هر دو در محله تهرانپارس رخ داده بود پلیس در یک قدمی مظنون پرونده قرار گرفت. تا اینکه یک مرد و زن دیگر با مراجعه به پلیس اعلام کردند که مردی معتاد که ظاهر ژولیدهای داشته با تهدید چاقو اموالشان را سرقت کرده و متواری شده است. با توجه به حساسیت این پرونده، کارآگاهان با بهرهگیری از اطلاعات بهدست آمده مرد معتادی را که در خیابانهای تهرانپارس پرسه میزد شناسایی کردند. در حالی که هیچگونه اطلاعاتی از مخفیگاه او در اختیار نبود، کارآگاهان در تحقیقات فراگیر و گسترده مخفیگاه این مرد شیشهای را مورد شناسایی قرار داده و این متهم ٢٦ ساله توسط ماموران دستگیر شد.
همزمان با انتقال متهم به دادسرای جنایی پایتخت، بازجویی از او در شعبه دوم بازپرسی به ریاست قاضی بستانزاده آغاز شد.
متهم که با توجه به اسناد و مدارک کشف شده و مواجهه حضوری با شاکیان، چارهای جز بیان حقیقت نداشت، به ناچار لب به اعتراف گشود و در اعترافات خود گفت: «معتاد به شیشه هستم و مکانی برای زندگی ندارم و از مدتی قبل کارتنخواب شدم. در حین ارتکاب به سرقت و آزار و اذیت حالت عادی نداشتم. توهمات شیشهای من را به این راه کشاند. برای تهیه پول خرید شیشه تصمیم گرفتم دست به زورگیری و سرقت بزنم به همین خاطر یک چاقو تهیه کردم و نقشهام را به اجرا گذاشتم. تحتتأثیر توهم ناشی از مصرف شیشه در حین زورگیری وسوسه شدم و ٢ پسر جوان را مورد آزار و اذیت قرار دادم.»
با اعترافات تکاندهنده این متهم پرونده جهت تحقیقات بیشتر و شناسایی قربانیان احتمالی این مرد در اختیار کارآگاهان اداره آگاهی قرار گرفت.
۵۰

غربت سرد - بروکسل، بلژیک
"این پسر نوجوان که ١٤سال بیشتر نداشت" ...موبایل واسه چی داشت ؟ تجارت؟ رفیق بازی؟پز؟
57
5
سه شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۲
۷۳

فراتر از اندیشه - آلپ، سوییس
پس کی این اردوی کار اجباری باز میشه که این شیشه کشها به اونجا برد و بعد از ده سال وقتی که به جامعه برمیگردند دیگه هوس شیشه کشی نکند. البته در اردو باید کار کنند که هم خرج خودشان در بیاورند و هم شاید چیزی برای زن و فرزندشان بماند.
0
32
سه شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۹
۴۸

Atoosam - هانوفر، آلمان
[::غربت سرد - بروکسل، بلژیک::]. به نظر میرسه از وضعیت امنیت ایران برای بچه ها بی خبرید.
2
28
سه شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۲
۳۷

*بی همتا* - برلین، آلمان
ببینم . مگر مرد شیشه .قدرت جنسی هم دارد . چه برسد به تجاوز
11
7
سه شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۱
۵۵

oghab - هلسینکی، فنلاند
واجب تراز توافق هسته ای ویاهرزهرمار دیگه .ازبین بردن این انگل هاست ...بابا همه اینها راجمع کنید بریزد تودریاچه نممک قم ...دیگه خرج دادگاه وزندان ...طناب دار نمی خواد ..چطور سگهای بدبخنت حیابان رابااسید میکشید.ولی این کثافت هارا نه ؟
3
7
سه شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۶