داماد محمد یزدی بار دیگر رییس دانشکده حقوق دانشگاه تهران شد

تقاطع: محمود نیلی احمدآبادی، رییس دانشگاه تهران، روز دوشنبه (۱۵ تیر-۶ جولای) با صدور حکمی، محمدرضا تخشید، استادیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه را به سمت ریاست این دانشکده منصوب کرد.
 
آقای تخشید که دارای مدرک دکترای روابط بین‌الملل از یکی از دانشگاه‌های امریکا است، در زمان ریاست رضا فرجی‌دانا بر دانشگاه تهران در دولت اصلاحات نیز ریاست دانشکده‌ حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه را بر عهده داشت.
 
رییس پیشین دانشکده حقوق دانشگاه تهران فضل‌الله موسوی بود که با حکم آقای نیل‌آبادی، دو ماه زودتر از پایان اعتبار حکم ریاستش، از این سمت برکنار شد.
 
محمد یزدی، رییس “مجلس خبرگان رهبری” و رییس “جامعه مدرسین حوزه علمیه قم”، پدر همسر محمدرضا تخشید است. هرچند که نسبت فامیلی با این آیت‌الله پرنفوذ نیز مانع از انتقاد روزنامه “کیهان” از انتصاب او نشده است.
 
این روزنامه نزدیک به رهبر جمهوری اسلامی در شماره‌ی روز سه‌شنبه (۱۶ تیر) خود، انتصاب تخشید را “مساله‌دار” خواند و نوشت که «این انتصاب بر خلاف نظر و خواست اعضای دانشکده حقوق و علوم سیاسی بوده است».
 
“کیهان” مدعی شده که در نظرسنجی صورت‌گرفته از سوی نیلی احمدآبادی در میان اعضای هیات علمی دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی، دکتر صادقی‌مقدم، استادتمام گروه حقوق، با کسب نزدیک به ۷۰ رأی از ۱۰۰ رأی، رای نخست را کسب کرده بود.
 
این روزنامه هم‌چنین نوشته که آقای تخشید در بیست و چهار سال گذشته در رتبه‌ی استادیاری باقی مانده و «به نوعی دارای رکود شدید علمی است».
 
وب‌سایت تندروی “رجانیوز” نیز تخشید را از جمله حامیان “فتنه” معرفی کرده است. “فتنه” اصطلاحی است که رهبر جمهوری اسلامی و حامیان او برای “جنبش سبز” استفاده می‌کنند.
 
دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران یکی از قدیمی‌ترین مراکز آموزش عالی در ایران است و چهره‌های شاخص حوزه‌ی حقوق و علوم سیاسی ایران در هیات علمی آن عضویت دارند.
 
علی‌اکبر دهخدا، محمدعلی فروغی، کریم سنجابی و محمدجعفر جعفرى لنگرودى، از جمله چهره‌هایی هستند که از زمان تاسیس این دانشکده در سال ۱۳۱۳، ریاست آن را بر عهده داشته‌اند.
+3
رأی دهید
-58

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۸
    دایره مینا - کراکف، لهستان

    نه ! خدا وکیلی شما علی اکبر دهخدا - مولف کتاب های زیبای چرندو پرند ولغت نامهُ دهخدا و امثال و حِکَم - و محمد علی فروغی سیاستمدارونخست وزیر زمان خود را با این تندیس های بلاهت و نادانی قیاس می کنید ?!
    1
    27
    ‌پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    *بی همتا* - برلین، آلمان

    در مملکتی که 23 نفر لیسانسیه و فوق لیسانس به شغل رفتگری استخدام میشوند . نمیخواهید داماد اقای محمدیزدی با مدرک قلابی . مجددا رئیس دانشکده حقوق دانشگاه تهران شود . به شغل های پردرامد وقدرتمند اقای محمدیزدی اخوند توجه فرمائید . .. رئیس مجلس خبرگان رهبری . و چند دوره نماینده استان تهران در مجلس خبرگان . دبیر جامعه مدرسین حوزه قم و حوزه های علمیه قم ..هضو شورای نگهبان و رئیس سابق قوه قضائیه . حالا درامد ماهیانه سرسام اور اقای محمد یزدی را انگشتی تخمین بزنید . بیجاره فوق لیسانسهای بیکار و رفتگران استخدامی
    8
    28
    ‌پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.