«گوشی تلفن نو» راز قتل پیرزن را فاش کرد

با پیدا شدن 2 دستگاه گوشی تلفن همراه گران قیمت در منزل مادر و دختری که مظنون به قتل پیرزن تنها بودند، راز این جنایت فاش شد.
 
به گزارش خراسان حدود ساعت 2بامداد روز نوزدهم اردیبهشت بود که اهالی بولوار طبرسی شمالی مشهد با مشاهده دود غلیظی که از منزل پیرزن همسایه بیرون می آمد با نیروهای آتش نشانی تماس گرفتند و خود نیز برای اطفای حریق وارد عمل شدند. دقایقی بعد در حالی که ماموران آتش نشانی در حال اطفای شعله های آتش بودند ناگهان در میان دودهای غلیظ جسد پیرزنی نمایان شد که دست و پاهایش بسته بود و این امر حکایت از وقوع جنایتی هولناک داشت. بنابراین با تماس ماموران انتظامی و با توجه به اهمیت ماجرا قاضی علی اکبر صفائیان ( قاضی ویژه قتل عمد) شبانه به محل وقوع جنایت رفت و بدین ترتیب تحقیقات قضایی در این باره آغاز شد. بررسی های مقدماتی حاکی از آن بود که افرادی به منظور سرقت وارد منزل پیرزن شده و پس از کشتن وی طلاها و مبالغی وجه نقد را به سرقت برده اند چرا که پیامک موجود در گوشی تلفن همراه پیرزن نشان می داد او مبالغی را به تازگی از بانک برداشت کرده است. همچنین ادامه تحقیقات در محل وقوع جنایت بیانگر آن بود که سارق یا سارقان شیلنگ گاز آبگرمکن منزل را بریده اند و با رسیدن گاز به شعله روشن سماور آشپزخانه منزل پیرزن دچار آتش سوزی شده است.
 
این در حالی بود که پیرزن تنها در یک منزل حدود 60 متری زندگی می کرد و به همسایگانش گفته بود قصد سفر به عتبات عالیات را دارد. این گزارش حاکی است: قاضی ویژه قتل عمد پس از انجام تحقیقات میدانی و با توجه به سرنخ های موجود دستور داد تا این پرونده در اداره جنایی پلیس آگاهی و توسط کارآگاهان زبده پی گیری شود.
 
رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی روز گذشته در تشریح این پرونده جنایی به خراسان گفت: پس از ارسال این پرونده به پلیس آگاهی گروهی از کارآگاهان ورزیده دایره جنایی با نظارت مستقیم سرهنگ محمدرضا غلامی ثانی (رئیس اداره جنایی) مامور دستگیری دزدان جانی شدند و بدین ترتیب تحقیقات فنی و تخصصی در این باره آغاز شد. سرهنگ کارآگاه حسین بیدمشکی افزود: کارآگاهان در اولین مرحله از تحقیقات پلیسی و بررسی سرنخ های موجود به زنی مشکوک شدند که چند ساعت قبل از جنایت در اطراف منزل پیرزن مشاهده شده بود این زن که در همسایگی پیرزن تنها و در کوچه ای بالاتر سکونت داشت به عنوان تنها مظنون این جنایت با صدور دستوری از سوی قاضی صفائیان (قاضی شعبه 208 دادسرای مشهد) بازداشت شد و مورد بازجویی قرار گرفت اما او ضمن انکار قتل گفت: پیرزن اهل شمال کشور بود و از آن منطقه رب انار برای فروش می آورد و به صورت نقد و اقساط به همسایگان می فروخت آن شب هم من برای دادن قسط به منزل پیرزن رفتم. این مقام ارشد انتظامی اضافه کرد: اما پیگیری کارآگاهان با شگردهای تخصصی نشان می داد که زن 35 ساله تا حدود ساعت یک بامداد در منزل پیرزن حضور داشته است. مظنون این حادثه در مواجهه با اسناد و مدارک جمع آوری شده نیز گفت: پس از آن که از منزل پیرزن بیرون آمدم دختر 19 ساله ام را به درمانگاه بردم و دوباره حدود ساعت یک شب بود که از نزدیک منزل پیرزن عبور کردم.
 
سرهنگ کارآگاه بیدمشکی خاطرنشان کرد: این در حالی بودکه اظهارات زن جوان و دختر 19 ساله اش با تناقضاتی روبه رو شد و به همین دلیل نیز کارآگاهان منزل مظنون را بدون حضور خودش و با دستور قضایی مورد بازرسی قرار دادند که در این بازرسی 2 گوشی تلفن همراه گران قیمت که به تازگی خریداری شده بود کشف شد اما زن جوان که گوشی قدیمی خود را در دست داشت ادعا می کرد که گوشی دیگری ندارد. وی افزود: وقتی افسر پرونده گوشی تلفن نو را مقابل وی گذاشت دیگر چاره ای جز بیان حقیقت ندید و به قتل پیرزن اعتراف کرد. او گفت: از یک هفته قبل نقشه قتل پیرزن را کشیدم چون می دانستم او قصد عزیمت به کربلا را دارد و پول زیادی جمع آوری کرده است به همین خاطر شب حادثه با دخترم به منزل پیرزن رفتیم او ما را به خوردن «اشکنه» (غذای محلی) دعوت کرد من هم داخل غذای او حدود 30 عدد قرص خواب آور ریختم دقایقی بعد پیرزن گفت: سرم گیج می رود بهتر است دست و صورت و پاهایم را در حمام بشویم اما او مقابل در حمام به زمین افتاد که در این لحظه من روسری را دور گردنش پیچیدم و دخترم نیز پاهای او را گرفت که تکان نخورد پس از آن هم دست و پایش را بستیم. وقتی او خفه شد طلاهایش را از داخل کشوی کمد به همراه مقداری وجه نقد برداشتیم و من برای آن که آثار جنایت را از بین ببرم شیلنگ گاز آبگرمکن را بریدم تا در حادثه آتش سوزی همه چیز عادی جلوه کند. سرهنگ بیدمشکی تصریح کرد: پس از اعترافات صریح متهمان، آنان برای ادامه تحقیقات و کشف زوایای پنهان این پرونده جنایی با صدور دستور قضایی در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفتند که بررسی ها در این باره همچنان ادامه دارد.
+39
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۷۳
    فراتر از اندیشه - آلپ، سوییس
    برای من یک سوال مطرح هست. آیا این جنایت را می‌شود به گردن مسئولان و یا دین اسلام و رهبران رژیم انداخت؟. تا کجا خود ما مردم مقصر هستیم؟
    17
    27
    دوشنبه ۸ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۷
    hassan5 - تهران، ایران
    فرا تر از اندیشه:جواب شما مثبت است چنانچه جامعه سالم داشته باشیم دیگر لزومی ندارد که مردم سالم بهر بهانه ای دست بقتل بزنند.(در نتیجه اکثر قاتلین از بیماران روانی خواهد بود)
    2
    20
    دوشنبه ۸ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    eydad - مونترال، کانادا
    [::فراتر از اندیشه - آلپ، سوییس::]. دوست عزیز نقش حکومت در همه جنبه های رفتاری و اخلاقی شهروندان غیرقابل انکار هست. اگر من قوانین راهنمایی رانندگی را رعایت نمیکنم اگر توی صف ایستادن رو درست یاد نگرفتم به خاطر اموزشی هست که باید به من داده میشده ولی در مدارس این حکومت توجهی به این موراد نشده و نمیشود. ولی اینکه انتظار داشته باشیم در جامعه ای ناهنجاری به صفر برسه خیال محال هست.
    1
    8
    دوشنبه ۸ تیر ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه
    [::hassan5 - تهران، ایران::]. هیچ ارتباطی به جمهوری اسلامی ندارد بلکه مربوط دنیای جدید است . اخلاقیات در دنیای جدید از بین رفته . خود آمریکاییها هم می گویند good old days هر لحظه که به جلو می رویم انسانیت در کل دنیا رو به نیستی می رود .نمونه اش آمار جنایتهای دنیاست که روز به روز افزایش می یابد . توی همین آمریکا هم حداقل ماهی یکبار می شنویم که یک نفر بی دلیل اسلحه گرفته و دهها نفر را کشته . یا کشتارهایی که تو خاورمیانه میشود 1400 ساله که اسلام در این منطقه است ولی چنین حدی از خشونت هرگز طی سده های اخیر در این منطقه سابقه نداشته این بشر است که رو به نیستی می رود
    8
    7
    دوشنبه ۸ تیر ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    poriyaye-vali21 - دوحه، قطر
    فراتر از اندیشه - آلپ، سوییس. جایی که نان نباشد. ایمان نخواهد امد
    1
    7
    دوشنبه ۸ تیر ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۳
    فراتر از اندیشه - آلپ، سوییس
    نکته جالب در مورد سوال من در این مورد تا بحال 12منفی‌ دادند. حالا چرا به سوال منفی‌ میدهند من که نفهمیدم. :)
    0
    5
    ‌سه شنبه ۹ تیر ۱۳۹۴ - ۰۵:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی
    [::آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه::]. در ابتدای مقایسه خنده دار شما باید بگم که آمریکا و کشورهای خاورمیانه از خیلی لحاظ به هیچ عنوان قابل قیاس نیستند. مگر همانقدری که جمعیت اینترنشنال و نژادهای مختلف در آمریکا وجود دارد در ایران هم هست؟ مگر همانقدر که آزادی بیان در آمریکا وجود دارد در ایران هم وجود دارد؟ مگر همانقدری که تمام ادیان و مذاهب و عقاید آزادی دارند در ایران هم دارند؟ نتیجه: آمریکا یک سیستم در حال مدیریت یک سیستم فوق العاده بزرگتری از ایران است و تاجایی هم که تونسته به آنها آزادی داده اما بالعورهای خاورمیانه تا توانسته اند اطراف خود را سیم خاردار کشیده اند و یک سیستم بسته و کوچک را مدیریت می کنند. در ادامه باید دید که اصلا آن آماری که شما می دهید حقیقت دارد یا خیر؟ خود حکومت ایران با تمام سانسورهای خبری آماری که داده نشان از خشونت بیشتری نسبت به کشورهای بزرگتر با جمعیت های بیشتر میده، بعد شما از روی باد معده آمار میسازی؟
    4
    0
    ‌سه شنبه ۹ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه
    [::sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی::]. من اصلا ایران و آمریکا را با هم مقایسه نکردم با گذشته خود آنها مقایسه کردم همانطور که جنایت امروز در ایران به مراتب بیش از گذشته شده تو تمام کشورهای پیشرفته هم همین منوال است . واقعا 50 سال پیش هم تو آمریکا انقدر تیراندازی توی مدرسه و کلیسا و مکانهای عمومی انجام می شده ؟
    0
    4
    ‌سه شنبه ۹ تیر ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی
    [::آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه::]. کامنت بیشتری گذاشتم و حتی کامنت آخر هم برای خرچنگ قوباغه شدن تنها کامنت نمایش داده شده و اعتراض به حذف شدن باقی کامنت ها بود. نمیدونم این سایت چش شده و چرا در برخی خبرها اینگونه عمل می کنه. خلاصه مطلب، از مسئولین سایت بپرس کل جوابها کو. میترسم باز جواب بدم و چاپ نشه. مثالهای بیشتر شاید روشنگر این موضوع برای شما میشد که دیدگاه حکومت هر کشوری تاثیر مستقیمی بر کنش ها و واکنش های یک ملت داره. همانند پرخاشگری و دروغگویی بیش از حدی که در زمان انتری بر ملت حکمفرما شد.
    1
    0
    ‌چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.