هواپیمای خورشیدی ایمپالس از نقطه بی‌بازگشت گذشت

این مرحله تا به حال دشوارترین مرحله سفر ایمپالس-۲ به دور دنیا بوده استهواپیمای خورشیدی ایمپالس-۲ در دومین تلاش خود برای عبور بدون توقف از اقیانوس آرام از نقطه بی‌بازگشت عبور کرده است. مسیر این پرواز ۱۲۰ ساعته از ناگویای ژاپن به هاوایی ۷۹۰۰ کیلومتر است.
 
عبور از نقطه بی‌بازگشت به این معنی است که هواپیما دیگر امکان فرود در خشکی را به علت فاصله زیاد از دست داده و در صورت بروز مشکل، خلبان، آندره بورشبرگ، باید با چتر نجات در اقیانوس پایین بیاید.
 
سولار ایمپالس در سایت خود اعلام کرد: "آندره بورشبرگ از نقطه بی‌بازگشت گذشته و حالا باید سفر پنج روز و پنج شبه خود را تا پایان ادامه دهد."
آندره بورشبرگ و همسرش یاسمین پیش از پرواز از ناگویاتیم ایمپالس در باره پرواز فعلی تبلیغات همیشگی خود را انجام نداد تا مطمئن شود که پرواز به خوبی پیش می‌رود و لغو نخواهد شد.
تقریبا یک ماه پیش، این هواپیما پس از ۳۶ ساعت پرواز از چین به سمت هاوایی، پیش از رسیدن به نقطه بی بازگشت، به علت بدی وضع هوا مجبور به تغییر برنامه و فرود در ناگویای ژاپن شد.
 
به گفته تیم ایمپالس، در صورت ادامه آن پرواز، امکان سقوط هواپیما و به خطر افتادن جان خلبان وجود داشت.
هفته پیش هم پرواز این هواپیما به علت نگرانی درباره وضعیت جوی در آخرین لحظه لغو شد.
اگر ایمپالس بتواند به هاوایی برسد رکورد طولانی ترین پرواز تک نفره دنیا را خواهد شکست، علاوه بر اینکه رکوردی تازه برای طولانی‌ترین پرواز با انرژی خورشیدی بر جا خواهد گذشت.
این پرواز، هشتمین مرحله از سفر ۳۵۰۰۰ کیلومتری دور دنیا با انرژی خورشیدی است که این هواپیما سه ماه و بیست روز پیش از ابوظبی آغاز کرد.
 
این هواپیما ۱۷ هزار سلول خورشیدی دارد. اگر در طول روز این سلول ها انرژی کافی ذخیره نکنند، ممکن است در شب تخلیه شوند و خلبان مجبور شود با چتر بیرون بپرد.
 
در تمام طول پرواز خلبان ۶۲ ساله سوییسی که خود یکی از بانیان اصلی این پروژه است در صندلی خود و در کابین خلبان که به اندازه یک باجه تلفن است خواهد ماند و فقط می تواند چرت های بیست دقیقه‌ای بزند.
برتران پیکار در مرکز کنترل پرواز ایمپالس-۲ در موناکو
اما آندره بورشبرگ می گوید با استفاده از یوگا و مراقبه (meditation) سعی خواهد کرد این پرواز را برای خود آسانتر کند.
اگر هواپیما با موافقت به هاوایی برسد در ادامه سفر، از هاوایی به آمریکا، برتران پیکار هواپیما را هدایت خواهد کرد.
 
پس از آن هواپیما آمریکای شمالی را طی خواهد کرد تا بعد برای عبور از اقیانوس اطلس اقدام کند.
اما وقفه‌ در برنامه پرواز، ممکن است باعث تغییر برنامه مراحل بعد شود، از جمله اینکه هواپیما باید تا پیش از ماه اوت از اقیانوس اطلس عبور کند چون از آن به بعد فصل گردبادها آغاز خواهد شد.
تمام پرواز هواپیما به صورت مستقیم پخش می‌شود.
+19
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.