انتقاد رئیس قوه قضائیه از تهمت‌های «بی‌پایه و اساس» احمدی‌نژاد

صادق آملی لاریجانی، رئیس قوه قضائیه ایرانصادق آملی لاریجانی، رئیس قوه قضائیه ایران، روز دوشنبه، یکم تیرماه، محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌ جمهوری پیشین ایران، را متهم کرد که «با حرف‌هایی که هیچ پایه و اساسی نداشت» به دو رئیس قوه اتهام می‌زد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، صادق لاریجانی که در یک گفت‌وگوی تلویزیونی سخن می‌گفت اظهار داشت: «در یک دوره‌ای یک حرف‌هایی مبنی بر بگم‌بگم‌هایی راه افتاد و یک رئیس دولت با حرف‌هایی که هیچ پایه و اساسی نداشت دو رئیس قوه را متهم کرد که رهبری گفتند این حرف‌ها هم غیرواقعی بوده و هم خلاف مصلحت مردم و جامعه بود.»
 
وی افزود: «من از ابتدای ورود حتی در مورد پرونده‌های فتنه هم گفتم حق ندارید تا حکمی قطعی نشده اسم و تصویری پخش شود.»
ماجرای «بگم بگم»، در آغاز، به انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ و مناظره میان محمود احمدی‌نژاد و میرحسین موسوی، نامزد اصلاح‌طلب انتخابات، باز می‌گردد که آقای احمدی‌نژاد با تکرار این عبارت، آقای موسوی را تهدید به افشاگری کرد.
 
محمود احمدی‌نژاد پس از آن اتهامات مختلفی را متوجه مسئولان مختلف کرد و از جمله در اسفندماه ۸۹ در نامه‌ای سرگشاده به مقام‌های ارشد قوای مقننه و قضائیه و مجمع تشخیص مصلحت نظام پیرامون موضوع بانک مرکزی، آنها را متهم کرد که در پی مخدوش کردن وظایف قوه مجریه در این زمینه هستند.
 
آقای احمدی‌نژاد همچنین با حضور در مجلس شورای اسلامی، ضمن مخالفت با استیضاح وزیر کار، نواری را پخش کرد که به گفته وی، مکالمه میان برادر رئیس مجلس و سعید مرتضوی است؛ آقای احمدی‌نژاد به طور تلویحی، علی لاریجانی را متهم کرد که پشت پرده استیضاح وزیر کار است.
مسئله امتناع محمود احمدی‌نژاد از حضور در دادگاهروز دوشنبه، همزمان با اظهارات صادق آملی لاریجانی در مورد محمود احمدی‌نژاد، رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی خبر داد که «احمدی‌نژاد چندین مرتبه از سوی دستگاه قضایی به دادگاه احضار شده، اما او در هیچ‌ یک از جلسات دادگاه شرکت نکرده است.»
محمدعلی پورمختار در گفت‌وگو با خبرآن‌لاین در پاسخ به این پرسش که با توجه به امتناع وی از دستور مقام قضایی آیا ممکن است برخورد جدی‌تری با وی صورت بگیرد؟ تصریح کرد: «دادگاه در این زمینه به وظیفه قانونی خود عمل خواهد کرد.»
 
این نماینده مجلس درباره تعداد شکایت‌های مجلس از احمدی‌نژاد، این شکایت‌ها را چهار مورد عنوان کرد و افزود: «همه شکایت‌هایی که از مجلس در این رابطه به دستگاه قضایی ارسال شده، مربوط به مجلس هشتم بوده‌ است.»
 
روزنامه شرق روز ۲۷ خرداد از وجود «۲۳ شکایت از محمود احمدی‌نژاد در قوه قضائیه» خبر داده بود.
این هفته، محمدرضا خباز، نماینده پیشین مجلس که خود یکی از شاکیان در یکی از پرونده‌های محمود احمدی‌نژاد است در گفت‌وگو با روزنامه «آرمان» توضیح داد: «مجتمع کیفری استان تهران او را احضار کرده بود اما چون این خبر پخش شده بود و ظاهراً این خبر را اطرافیان آقای احمدی‌نژاد به خبرنگاران داده بودند با حضور خبرنگاران رسیدگی عملاً میسر نشد.»
 
وی افزود: «خبرهای تائیدنشده‌ای که من دارم این است که او بارها به همان مجتمع دعوت شده اما برای این که دوباره شلوغ نشود و همچنین به خاطر شلوغی راهروهای مجتمع کیفری او باید از در پشتی وارد مجتمع می‌شد. اما از این که کدام یک از پرونده‌های او اکنون در حال رسیدگی است اطلاع ندارم.»
+35
رأی دهید
-10

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۷
    Omide por jalal - لس‌انجلس، ایالات متحده امریکا

    تو یکی‌ که از دستِ مموتی سیلی بخوری حقته!
    3
    29
    ‌سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    kiyanzx1 - استکهلم، سوئد
    ای بدبخت بیچاره متوهم ، یک مملکتى همراه با اون رهبر دیکتاتور ، خود راى ، خود سر داغون کردى الان هم مهره سوخته شدى و راجع مهدى موعود ت خزعبلات سر هم کنى !!
    4
    20
    ‌سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    *بی همتا* - برلین، آلمان

    وای خدای من قیافه اش رانگاه کنید . کی رئیس قوه قضائیه ایران است ..
    4
    24
    ‌سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Dara20 - تهران، ایران
    مردک برو یقه رهبر الدنگت را بگیر که افکارش به احمقی نژاد نزدیک بود و هست
    2
    20
    ‌سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    shirzan - برلین، آلمان

    خفه یادت رفته اون رهبر چلاقت گفت نظر من به ایشون نزدیک تره اگه قراره یقه کسی رو بگیری برو از رهبرت شروع کن
    2
    23
    ‌سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    آزاد_اندیش - سائوپائولو، برزیل
    این مرتیکه که تا دیروز مثل خودت و داداشهای دالتونت خیلی خوب بود و نظرش هم به اونجای آغا خیلی نزدیک بود! حالا چی شده که همه ازش بد میگین؟ کی بود کی بود من نبودم دیگه!!!!
    2
    11
    ‌سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    نسترن19 - وین، اتریش
    برادران لاریجانی مثل بختک افتادند روی شغلهای حساس کشور.این عراقی ها هیچ حسی نسبت به ایران ندارند غیراز غارت.اگرقراربه محاکمه باشد باید ازرهبر آدمخورتان تا اون مرتضوی لاشخور مرده خور را نابودکرد.تااین حکومت که نه شرف داره ونه وجدان هست ایران روزگار خوش به خودنمی بیند.پس بیندیشد به اتحاد ملی.فقط اتحاد می تونه بنیاد این مرده خورها را بسوزاند.
    2
    11
    ‌سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    سیراب ازسراب - شیراز، ایران
    پایه نداشت؟ فیلم داشت از برادران دالتن دزد.
    0
    6
    ‌چهارشنبه ۳ تیر ۱۳۹۴ - ۰۴:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.