فرمانده پلیس ایران: ممانعت از حضور زنان در استادیوم و لغو کنسرت وظیفه ما است

حسین اشتری، فرمانده پلیس ایران، گفته است این که نیروهای پلیس مانع از حضور افرادی در کنسرت‌ها و استادیوم‌ها می‌شوند بخشی از وظیفه آنها است.
 
آقای اشتری گفت: "این روزها به ما خرده می‌گیرند که چرا از ورود بانوان به ورزشگاه جلوگیری کرده‌ایم یا برخی کنسرت‌ها را مانع از برگزاری‌شان شده‌ایم، این در حالی است که برخی از اینها از ابتدا مجوز ندارند و دستگاه‌های دیگر هم مخالفت می‌کنند، ما فقط براساس قانون عمل می‌کنیم."
 
فرمانده پلیس ایران که امروز به دیدار آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی رفته بود، گفته است این اقدامات "وظیفه ذاتی و شرعی" پلیس است.
آقای مکارم شیرازی هم در دیدار با فرمانده پلیس گفت که در شرایط کنونی کشور "چه ضرورتی دارد که زنان به ورزشگاه بروند و چه مشکلی پیش می‌آید اگر نروند؟"
 
بحث ورود زنان و دختران ایرانی به استادیوم‌ها برای تماشای بازی‌های مردان به مساله‌ای دامنه‌دار تبدیل شده است. در یکی از تازه‌ترین تحولات گروهی از تندروها تهدید کرده‌اند که حضور زنان در استادیوم‌ها با "مقابله خونین حزب‌الله" مواجه خواهد شد.
 
همچنین در ماه‌های اخیر لغو پیاپی کنسرت‌ها اعتراض اهالی موسیقی را در ایران برانگیخته است.
این مساله به اختلاف نظر میان دولت و نیروی انتظامی انجامیده است.
 
ناصر مکارم شیرازی در دیدار با فرمانده پلیس گفت: "نباید دولت از تعبیراتی استفاده کند که در تضاد با وظایف ماموران نیروی انتظامی باشد."
+11
رأی دهید
-83

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۶
    MehranIrani - تهران، ایران

    همینه دیگه پلیس وظیفه شو یادش رفته یکی باید یادش بندازه که وظیفه پلیس گرفتن دزد ها و جنایتکارهاست نه لغو کنسرت و درافتادن با مردمی که جرمی مرتکب نشدند،‌همینه که مادر و خواهرمون از ترس پلیس جرات ندارن بیان تو سطح شهر اما در قبالش اسید پاشها و دزدها راحت در سطح شهر تردد میکنند.
    0
    50
    شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    peyvand1969 - تهران، ایران

    بارالها شر مزدوران و مرتجعین را از سر این مردم و مملکت کم کن.
    1
    40
    شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    amirHassna - سیدنی، استرالیا

    وظیفه شما در مورد اختلاسها و دزدیهای سپاه پاسداران چیه مفنگی؟
    1
    29
    شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    kitfa - سیاتل، ایالات متحده امریکا
    من از این سختگیری‌ها خوشم میاد ،شاید یه روزو مردم به تنگ بیان ،شاید ،شاید آن روز بیاید
    2
    12
    شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    Azad_UK - لندن، انگلستان
    رئیس پلیسی که اربابش حاج مکارم شیرازی باشه که بهتر از این نمیشه
    0
    8
    شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    azadeh11 - آمستردام، هلند
    دوباره سر مردم را دارند گرم می‌کنند..چند جا دارند دزدی می‌کنند...این کثافت ها پول مردم را می‌گیرند . و مثل سگ هار پاچه می‌گیرند..
    0
    8
    شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.