انتقاد پنتاگون از انتخاب اسم رمز «لبیک یا حسین» در عملیات رمادی

یکی از افراد گروه شیعی «بسیج مردمی» در عراق در منطقه‌ای که از داعش بازپس گرفته شده‌استوزارت دفاع آمریکا روز سه‌شنبه پنجم خرداد از تصمیم شبه‌نظامیان شیعه عراقی در انتخاب اسم رمز «لبیک یا حسین» برای عملیات‌ خود برای بازپس‌گیری شهر رمادی از گروه خلافت اسلامی انتقاد کرد.
 
شهر رمادی و استان انبار عمدتا سنی‌نشین است و بیم آن می‌رود که نقش عمده شبه نظامیان شیعه در عملیات پس گرفتن آن و اجرای این عملیات با عنوان «لبیک یا حسین» به اختلافات فرقه‌ای هرچه بیشتر دامن زند.
 
خبرگزاری رویترز روز سه‌شنبه به نقل از یکی از سخنگویان شبه‌نظامیان «حشد الشعبی» (بسیج مردمی) عراق گزارش داده بود که عملیات جدید این گروه علیه گروه «حکومت اسلامی» با اسم رمز «لبیک یاحسین» انجام می‌شود.
 
استیون وارن، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا، با اشاره به این اسم رمز گفت که این اسم رمز «علناً‌ فرقه‌ای» است و «غیرسازنده است».
وی افزود: «به نظرم اثر خوبی ندارد و ما همیشه گفته‌ایم که کلید موفقیت و کلید بیرون راندن داعش از عراق یکپارچگی عراقی‌ها است».
آقای وارن اظهار داشت: این یکپارچگی مستلزم آن است که «عراقی‌ها حول محور مقابله با تهدید مشترک گردهم بیایند و برای بیرون راندن داعش از عراق تلاش کنند».
 
مقام‌های عراقی می‌گویند که هم‌اکنون حدود چهار هزار شبه‌نظامی شیعه به سمت حومه شمالی رمادی در حال حرکت هستند که این نخستین گام در جهت عملیات بازپس‌گیری این شهر به‌شمار می‌رود.
 
نیروهای شیعه در این عملیات به ارتش عراق و هم‌چنین افراد مسلح قبایل سنی همسو با دولت عراق کمک می‌کنند.
رمادی مرکز استان انبار، بزرگ‌ترین استان عراق است و گروه حکومت اسلامی (داعش سابق) موفق شد این شهر را روز ۲۷ اردیبهشت به تصرف خود درآورد.
 
دولت عراق اعلام کرده‌است که عملیات بازپس‌گیری شهر رمادی از دست داعش را آغاز کرده و ارتش عراق به تقویت قوای خود در سه جبهه اطراف این شهر پرداخته است.
 
استیون وارن، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا، نیز تایید کرده‌ که ارتش عراق عملیات شناسایی و امنیتی لازم برای حمله به رمادی را آغاز کرده‌است.
 
وی همچنین با اشاره به چند برابر بودن شمار سربازان عراقی نسبت به افراد داعش در رمادی، گفت عوامل زیادی سبب عقب نشینی ارتش عراق شد که از جمله «روحیه بد سربازان و مشکلات در ساختارفرماندهی آن» است.
تاکید اوباما بر بازنگری نیروی نظامی جهت مقابله با داعش در عراق
باراک اوباما، رییس‌جمهوری آمریکا، روز سه‌شنبه گفت که ایالات متحده خواهان پشتیبانی از دولت عراق برای جنگ علیه گروه موسوم به حکومت اسلامی است و افزود برای این کار، لازم است که آمریکا و هم‌پیمانانش نیروی نظامی خود در منطقه را به طور موثرتری به‌کار بگیرند.
 
این اظهارات باراک اوباما دو روز پس از آن بیان می‌شود که اشتون کارتر، وزیر دفاع ایالات متحده، با انتقاد از نیروهای ارتش عراق گفت که نظامیان عراقی در دفاع از شهر رمادی میلی برای مبارزه نداشتند.
 
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، باراک اوباما در سخنان روز سه‌شنبه خود به پرسش مطرح شده در مورد این اظهارات اشتون کارتر پاسخی نداد اما گفت چالشی که گروه حکومت اسلامی در عراق و سوریه به‌وجود آورده و هم‌چنین وضعیت لیبی باعث شده‌است که پیمان آتلانتیک شمالی، ناتو، تمرکز خود را به جنوب و شرق معطوف کند.
 
رییس جمهوری آمریکا توضیح داد که این تغییر تمرکز «به معنی افزودن ظرفیت دفاعی در مشارکت با کشورهایی چون عراق و کشورهای مایل به همکاری با آمریکا در منطقه [خلیج فارس] و هم‌چنین کشورهای اتحادیه آفریقا است».
 
آقای اوباما افزود: «معنی دیگر آن این است که باید برای رویارویی با این چالش، بر روی شیوه به‌کارگیری و آرایش نظامی نیروها و ادوات خود فکر بیشتری بکنیم».
 
در همین حال خبرگزاری رویترز گزارش می‌دهد که ایالات متحده و هم‌پیمانانش طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۹ حمله هوایی علیه مواضع داعش انجام داده‌اند.
 
دوازده مورد از این حمله‌ها در نزدیکی شهرهای بیجی، فلوجه، هیت، موصل، سنجار، و تلعفر در عراق بوده و هفت مورد دیگر علیه مواضع داعش در سوریه انجام شده‌است.
+32
رأی دهید
-44

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۶
    Ghan0007 - آدلاید، استرالیا

    وزیر و وزارت دفاع آمریکا .. زیادی میخورند. احمقها فکر میکنند که همه مثل خودشون احمقند. یکی نست بهشون بگه شما خودتون این طاعون و بلا رو سر مردم بدبخت سوریه وعراق آوردید حالا هم ..زیاد نخورید و بگزارید مردم خودشون سرنوشت خودشونو مشخص کنند. کامران آدلاید
    31
    62
    ‌سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    woody69 - لندن، انگلستان
    خوب راست میگن دیگه!! یه ملتی که توش چند تا فرقه مذهبی توشه و هماشون هم مطیع یه یه دولت هست چرا با هم در مشکلات یک دست نمی‌شن!!. اما، خدایی اسم این امامان چقد نحس که صدای آمریکایی‌ها رو در آورد!(
    45
    36
    ‌سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    Anti-depressive - کرمانشاه، ایران

    عجب دنیای خنده داری شده آمریکایی‌ها و انگلیسیها از اختلافات فرقه‌ای میگند . شما حالا فعلا طرح بعدیتون واسه تفرقه بنداز و حکومت کن چیه!? . چرچیل جون .
    9
    65
    ‌سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۲
    فدای آقا - اودنسه، دانمارک

    آخه شما مشرکین صلیبی چه می‌دانید از «لبیک یا حسین» که انتقاد هم میکنید! اصلا صحیح نیست و عملی ناشایست که شما نام سید الشهدا، ثارالله؛ خامس اصحاب کسا و سلطان کربلا امام حسین ع را بر زبانتان بیاورید.
    68
    31
    ‌سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    Shahrokl-l - تهران، ایران

    چیز دیگه اى پیدا نکردن گیر بدن ؟ سنى ها هم خواستن عملیات انجام بدن اسم رمزشونو بزارن لبیک یا ابوبکر. این آمریکایى ها قضیىه گربه اى هستن که محض رضاى خدا موش نمیگیره
    13
    47
    ‌سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۳
    پروردگار - تهران، ایران

    منظورشون یا حسین باراک اوباما است چرا نمی گیرین آخه
    9
    40
    ‌سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    babakrus - مسکو، بلاروس
    پس باید چی میذاشتن مگه نه اینکه نه کردها و نه عراقی ها نتونستن جلوی داعش مقاومت بکنن فقط شیعیان عراق تونستن این حرف امریکاییها تفرقه انگیزه نه اسم عملیات . اگه نه بفرمایید خودتون عملیات بکنید اسمش هم خودتون بذارید البته اگه تا اون موقع عراقی مونده باشه
    16
    24
    ‌سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۸
    Leopard Lover - لندن، انگلستان
    آقای پنتاگونِ گنده مگر نه اینکه شما اینها را جهت همین کار زاییدی !!؟؟ پس بگذار آنقدر همدیگر رو بدرند و بکشند و نابود کنند تا جهان و جهانیان از دست مسلمین خونخوار آزاد شود! شعار جدید داعش "تا کربلا راهی نمانده"
    13
    27
    ‌سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    Ghan0007 - آدلاید، استرالیا
    اسم امامهای ما نحس نیستند، گوش شما و مشرکینه که تحمل شنیدن اسم مبارک امامان مارو بر نمیتابه، . لبیک یا ثارالله. لبیک یا حسین
    51
    33
    ‌سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    باور عمیق - قم، ایران
    پنتاگون غلط کرده و به گور پدرش خندیده
    17
    15
    ‌چهارشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۳:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    kitfa - سیاتل، ایالات متحده امریکا
    ,,,,,من موندم مسلمون ‌های متعصب چرا از کشور اسلامی خودشون میان بیرون.؟ ...
    9
    14
    ‌چهارشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۵:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    [::Ghan0007 - آدلاید، استرالیا::]. راجع به قسمت اول کامنتت باید بگم أشتباه به عرض رسوندن!!
    7
    7
    ‌چهارشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۵:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۳
    omidnaomid - بروکسل، بلژیک
    مردم ابلح ٬کی می شه که ازاین دین ومذهب لعنتی دست بکشین؟؟امیدوارم که هرچه زودتر عراق سقوط کنه۰ببینم چه کار این می کنین۰
    14
    9
    ‌چهارشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    vahidtaheri - کوالالامپور، مالزی
    [::Ghan0007 - آدلاید، استرالیا::] با نظر شما موافقم و خیلی ها درکشان نمی رسد که خیلی مسایل را بفهمند.
    9
    10
    ‌چهارشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    اون پسره تو فیلم کیارستمی - آرلینگتون، ایالات متحده امریکا
    منظور لبیک یا حسین اوباما بوده
    3
    1
    ‌چهارشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    اون پسره تو فیلم کیارستمی - آرلینگتون، ایالات متحده امریکا
    [::Ghan0007 - آدلاید، استرالیا::]. اقا ما نحس اصلن! شما که خیلی ارادت داری بهشون آدلاید چکار میکنی؟ برو تو همون .... کربلا اینقد یا حسین بگو که ........
    4
    4
    ‌چهارشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    kitfa - سیاتل، ایالات متحده امریکا
    هم امامتون هم قرآن تون نحس هست......یوکی جان حذف نکن.برید مملکت اسلامی خودتون زندگی‌ کنید.
    3
    3
    ‌چهارشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.