دختر سانتافه سوار ۲ نفر را زیر گرفت
+57
رأی دهید
-8
روز گذشته یک دختر سانتافه سوار بدون توجه به جلو یک افسر وظیفه و یک پیرمرد را زیر گرفت.ظهر روز گذشته در محل میدان پاسداران شهر همدان یک دختر سانتافه سوار بدون توجه به جلو یک افسر وظیفه و یک پیرمرد سالخورده را زیر گرفت.
بر اساس این گزارش، این دختر جوان با سرعت بسیار بالا پس از برخورد با دو عابر پیاده سپس به یک دستگاه پراید پارک شده در حاشیه جاده برخورد کرده و متوقف می شود.
سرهنگ علیاصغر خرمروی، جانشین انتظامی استان همدان گفت: حال عمومی این افسر وظیفه بسیار نامناسب بوده به گونه ای که تنها قلب او در حال حاضر کار می کند و احتمال بهبود وی طبق نظر پزشک بسیار کم است.
وی افزود: همچنین پیرمردی که عازم محل برگزاری نماز جمعه بود نیز در این سانحه مجروح شد و هم اینک در اورژانس بیمارستان بعثت بستری است.
سرهنگ خرم روی خاطر نشان کرد: علت بروز این سانحه بی توجهی به جلو، تردد با سرعت بالا و ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه گزارش شده است.
۴۵

Cyrus749 - برایتون، انگلستان
آخه این تصادف چه ربطی به نوع ماشین داره ؟؟؟ حالا مثلا اگه با ژیان بود اشکالی نداشت ؟
13
91
شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۸
۵۱

forogh - اصفهان، ایران
ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه متاسفانه خیلی مشکل ایجاد میکنه. خیلی هم راننده ناتوان زیاد شده نه فقط بین خانمها بین اقایان هم زیاد هست.
1
30
شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۲
۵۱

اصحاب کهف - بروکسل، بلژیک
شمام دیگه حالا هرچی میشه به ماشین لوکس ربط ندید،اصل قضایا لوث میشه
7
34
شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰
۵۴

kitfa - سیاتل، ایالات متحده امریکا
آره چون ایران و ماشین و سرعت و کلاس گذاشتن .....اینجا بیان میبینن اینا هیچ هست
4
30
شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۱
۵۵

arash_oslo - اسلو، نروژ
[::Cyrus749 - برایتون، انگلستان::]. با شما موافقم . عزیز اونی که این خبرو نوشته نخواسته منو شما توجه به رانندگی کنیم...ایشون منظورشون این خانمای هستن که این ماشینارو سوار میشن.
5
22
شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۶