خودروهای بی‌سرنشین گوگل در همه تصادفات بی‌تقصیر بوده‌اند

 کمپانی گوگل به تازگی اعلام کرده که خودروهای بدون سرنشینش در شش سالی که از آغاز این پروژه بلندپروازانه می‌گذرد در ۱۱ تصادف نقش داشته‌اند اما در همه موارد خودروهای با سرنشین مقصر تصادف بوده‌اند.
 
مدیر پروژه خودروهای بدون سرنشین گوگل روز دوشنبه (۲۱ اردیبهشت/ ۱۱ مه) اعلام کرد که ناوگانی متشکل از ۲۰ خودروی بدون سرنشین و خودمختار این کمپانی که تا کنون برای آزمایش قابلیت‌ها بیش یک میلیون و ۷۰۰ هزار مایل (دو میلیون و ۷۳۵ هزار کیلومتر) رانده‌اند٬ ۱۱ مورد تصادف را تجربه کرده‌اند و شگفت‌انگیز آنکه در همه این تصادفات خطای انسانی نقش داشته و خودروهای گوگل بی‌تقصیر بوده‌اند.
به گفته کریس اورمسون٬ مدیر پروژه خودروهای بی‌سرنشین گوگل که از شش سال پیش آغاز به کار کرده "حتی یک بار هم این خودروها مقصر تصادف نبوده‌اند." او می‌گوید اگر به اندازه کافی در جاده‌ها برانید٬ احتمالا شاهد وقوع تصادف خواهید بود و این ربطی به بی‌سرنشین یا با سرنشین بودن خودرو ندارد.
 
در هفت مورد از یازده تصادف٬ خودروهای گوگل پشت چراغ‌های ترافیکی و از پشت مورد ضربه قرار گرفته‌اند و اکثر تصادفات هم نه در بزرگراه‌ها که در خیابان‌های شهری رخ داده است. در این تصادفات به هیچ کسی آسیب یا جراحتی وارد نشده است.
 
خودروهای گوگل در واقع قربانی خطاها و بی‌دقتی‌های انسانی بوده‌اند. آنها همچنین شاهد طیف گسترده‌ای از اقدامات تکان‌دهنده رانندگان در طول رانندگی بوده‌اند؛ از صحبت کردن با موبایل گرفته تا نواختن ترومپت در پشت فرمان.
 
بر اساس آمار سازمان امنیت ترافیکی آمریکا٬ اشتباهات انسانی در طول رانندگی عامل ۹۴ درصد تصادفات رخ‌داده در این کشور است و یکی از مهمترین اهداف پروژه خودروی بدون سرنشین گوگل هم کاستن از آمار تصادفات است.
 
خودروهای بدون سرنشین گوگل حالا هفته‌ای ۱۰ هزار مایل (حدود ۱۶ هزار کیلومتر) را در حالت خودمختار می‌رانند و این تقریبا نزدیک به میزان مسافتی است که رانندگان آمریکایی به طور میانگین در طول یک سال طی می‌کنند. گوگل سعی دارد با بررسی موشکافانه برخوردهای صورت‌گرفته٬ به الگوهایی از بی‌ملاحظگی و بی‌دقتی در رانندگی دست یابد تا بتواند مهارت این خودروها را برای پیشگیری یا گریز از موقعیت‌های خطرناک افزایش دهد.
+31
رأی دهید
-17

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۷
    سلام لبخند - تهران، ایران
    ما هم تصمیم داریم در 500 سال اینده . طرح یک افتابه برقی و اتوماتیک را بریزیم و در 1000 سال اینده کارخانه اش را راه اندازی کنیم و در 1500 سال اینده اولین تولید را به بازار عرضه کنیم !!
    2
    9
    ‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۳
    kitfa - سیاتل، ایالات متحده امریکا
    [::سلام لبخند - تهران، ایران::]. به کامنت ۱۰۰۰ میدم واقعاً بی‌ نظیر بود
    0
    3
    ‌پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.