الکس ژاورونکو متخصص و محقق ضدسالخوردگی معتقد است تا ۱۵۰ سالگی زنده خواهدماند و مدعی است افرادی که سلامت بدن خود را حفظ میکنند بسیار طولانیتر از حد انتظارشان زندگی خواهندکرد.
براساس گزارش تلگراف، ژاورونکو مدیر اندیشکده بنیاد مطالعات زیستپیری شناسی بریتانیا اصرار دارد که پیشرفتهای پزشکی و استفاده رایج از آنتیبیوتیکها به آن معنی است که طول عمر انسان نسبت به آنچه در گذشته انتظار میرفت بسیار بیشتر شدهاست.
وی برای آزمودن نظریهاش متعهد شدهاست که به گونهای زندگی کند تا طول عمرش تا حد زیادی افزایش یابد. از این رو وی روزانه 100 قرص و مکمل غذایی مصرف میکند، به صورت منظم ورزش کرده و تحت نظر پزشک قرار دارد و میزان سلولهای بدن و ساختار شیمیایی خونش را کنترل میکند. وی همچنین به محض ارائه واکسنی جدید، خود را واکسینه میکند و میگوید برای اینکه تمرکزش به صورت کامل معطوف مطالعات مبارزه با پیری باشد، زندگی خانوادگی را به فراموشی سپردهاست.
سخنان وی چندهفته پس از آن منتشر شد که محققان اتریشی به واسطه پیشرفتهای پزشکی و بهداشتی، آغاز سن پیری را 74 سالگی اعلام کردند. ژاورونکو معتقد است افرادی که هفتادسالگی را رد کردهاند و از سلامت کامل برخوردارند شانس زیادی برای زندگی تا 150 سالگی خواهدداشت.
به گفته وی تمامی افراد بالای صد سالی که امروز در قید حیات هستند، در دوران دشواری زندگیکردهاند که از آنتیبیوتیکها خبری نبوده و میزان درک بشر از بیولوژی بدن انسان چندان پیشرفتهتر از عصر دیرینهسنگی نبودهاست. به اعتقاد وی طول عمر این افراد تا حد زیادی ناشی از خوش اقبالی آنها بوده و بخش دیگر آن مدیون مقاومت آنها در برابر اضطراب است.
این پزشک معتقد است انسانها به زودی شاهد نتایج مطالعات زیستپزشکی در کاهش آمار مرگومیر ناشی از بیماریها و افزایش طول عمر خواهند بود. وی اطمینان دارد تا دو یا سه سال دیگر راححلهای دارویی اثرگذاری براساس داروهای تایید شده موجود در بازار ارائه خواهند شد که انسانها را جوانتر و سالمتر نگه خواهندداشت تا زمانی که دیگر پیشرفتها در زمینه طب احیاکننده و ژندرمانی بتواند طول عمر آنها را افزایش دهد.
ژاورونکو معتقد است اصلیترین عوامل سالخوردگی عوامل بیولوژیکی نیستند، بلکه عوامل اقتصادی، اجتماعی و رفتاری هستند که بر سالخوردگی افراد اثرگذارند.
قدیمی ترین هاجدیدترین هابهترین هابدترین هادیدگاه خوانندگان