اوباما از ایران در مقابل اعراب حمایت می کند، چون پدرش شیعه بوده است!

مفسران رسانه های عرب ادعا کردند رئیس جمهور آمریکا به این دلیل حامی ایران است که پدرش یک شیعه بود.
 
به گزارش «انتخاب»، پایگاه آلگماینر نوشت: محی الدین لازقانی نویسنده سوری در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی حوار که از لندن پخش می شود گفت: «باراک حسین اوباما فرزند یک پدر کنیایی شیعه مذهب است. خاطرات کودکی فردی که کاخ سفید را اداره می کند، خاطرات شیعی هستند که بر موضع وی برای اتخاذ سیاست خارجی به طرفداری از ایران تاثیر گذار است و به این دلیل است که اوباما بسیار اشتیاق دارد، ایران به صورت یک پیروز ظاهر شود و کشورهای سنی، نفوذ خود را در منطقه از دست بدهند.»
 
لاذقانی سعی کرد تاکید کند در حال مطرح کردن نظریه نیست و نیز فردی نژادپرست نیست. وی ادعا کرد اظهاراتش در خصوص شجره نامه شیعی پرزیدنت اوباما بر اساس واقعیات است.
 
این نویسنده سوری خاطر نشان کرد: «اوباما بیشتر کودکی خود را در مومباسای کنیا سپری کرد. من از این منطقه بازدید کردم و می توانم به شما بگویم که این منطقه عمدتا شیعه نشین است.»
 
ابوالمنتصر بلوشی نیز در گفتگو با شبکه تلویزیونی « فور الشباب تی وی » عربستان گفت: « باراک حسین اوباما فرزند یک پدر شیعه است و همین موضوع باعث شده است برخی افراد وی را لابی ایران در آمریکا بخوانند.»
 
بلوشی اظهار کرد: اوباما جهان را از دریچه مذهبی - سیاسی شیعی می بیند. راه حل وی، توسعه گرایی شیعی است که ادعا می شود وی در حال اجرای آن در مورد عراق ، سوریه ، یمن ، ایران و افغانستان است.
 
بسیاری از شایعه ها بر اساس نام « حسین » وی، سوابق دینی پدرش و اینکه باراک حسین اوباما بزرگ شده اندونزی با اکثریت جمعیت مسلمان است قرار دارد.
+97
رأی دهید
-58

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۱۰۸
    biparva-jan - تهران، ایران

    اینها توهمات کسانی است که تمام هم و غم زندگیشون اینه که کی شیعه است کی سنی. اوباما خوی وحشی گری جرج بوش رو نداره و به کشوری حمله نظامی نکرده اما با تحریم های اقتصادی فلج کننده جنگ اقتصادی تمام عیاری علیه ایران راه انداخت.
    10
    140
    شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    parvin55 - مادرید، اسپانیا

    [::biparva-jan - تهران، ایران::]. زیاد جوش نزن --واق واق ملایان صد پدر-- دخالت در امور کشورهای دیگر...هسته خرما سازی----تهدید این کشور و آن کشور---بهانه برای تحریم‌ها بوده‌به‌ثروت ملا جانت صدمه نرسید...کی‌.بود..کی‌.بود.من نبودم بهانه است
    81
    28
    شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    irani iran - آمریکا، ایالات متحده امریکا
    خدای آرتمیس از استکهلم، پاریس و مادرید نگهدار شما باشد!!!! ههههههه :)
    5
    12
    شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    caspian2010 - تهران، ایران
    با توجه به نام حسین بعید نیست. کلا اوباما زیادی به حکومت ایران حال میده. در کشتار 88مردم ایران هم حکمایتی از جنبش سبز نکرد.
    32
    22
    شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    janahi - دبی، امارات متحده عربی

    کسانیکه دلشون به این خبرها خوشه بزار خوش باشه . همه دنیا روزبروز در حال پیشرفته ما دنبال شیعه و سنی و در باد 1400 سال پیش خفتن !!
    2
    51
    شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    parsi6 - نیویورک، ایالات متحده امریکا

    پس باید گفت صدام حسین هم شیعه بوده چون اسمش حسین بوده. این تحلیل‌های بی‌ مغز و بی‌ فکر بودن عرب‌ها رو می‌رسونه. به جای کنیا باید میامد آمریکا تا می‌فهمید که اینجا قانون بالاتر از مذهب قرار گرفته و یک رئیس جمهور فارغ از هر دین و مذهب باید به اونچه که مردمش می‌خواد عمل کنه. خیلی‌ از شعور این عرب شگفت زده نشدم.
    3
    55
    شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    باور عمیق - قم، ایران
    حاج حسین دوست داریم . حالا خوبه شیعه بوده اینهمه شیعه توی عراق و سوریه و یمن تا حالا سلاخی شدن . این بازی ها رو بزار کنار نویسنده محترم . مشکل شما از جایی شروع شد که این آدم به عنوان یک انسان میانه رو برگشت و گفت مشکل امروز جهان ، ایران شیعی نیست . مشکل امروز جهان تندرویان سنی مذهبند . یعنی کارو به جایی رسوندید که صدای رییس جمهور امریکا رو هم دراوردید . حالا هم دارید زور میزنید یه جوری این طشتی رو که از بام افتاده جمش کنید غافل از اینکه"بر هوا تاویل قرآن میکنید"
    8
    6
    شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    آقای امام - هلسینکی، فنلاند
    عربستان به واسطه‌ی اسرائیل و حمایت کنگره آمریکا فشار گذاشتن تنگ اوباما، اون بد بختم کاری ازش ساخت نیست چون سیاست‌ها جای دیگه تصمیم گرفته می‌شه، مثل ایران که در بیت رهبری تصمیم گیری‌ها انجام می‌شه. هرچه گفتن رئیس جمهو و مجریان دیگه باید بگن چشم، چند روز پیش هم اوباما عقب نشینی کرد که به کنگره اجازه نظرات بر توافق رو بده ،همینطور اعلام کرد که این توافق به معنی‌ یک پیمان رسمی‌ نیست. یعنی‌ احتمال داره تغییر کنه، در موقعیت‌های زمانی‌ و مکانی در آینده.
    3
    3
    شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    parvin55 - مادرید، اسپانیا
    فکر می‌کنید حمله ی شما انقلابیون.اصلاح طلبان.حزب اللهیها به نوشته ی من در جواب یک رژیمی‌ خجالتی مرا می‌‌ترساند کور خوانده اید من فریب این اخبار صد من یک پهن را نمیخورم...کشورهای قدرتمند روی ای‌ کیوی جهان ۳ سرمایه گذاری میکنند چه ۱۳۵۷ باشد چه اکنون
    15
    3
    شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    oghabe - سنت گا لن، سوییس

    اگه یادتون باشه مموتی هم میگفت اوباما ایرانیه و اجدادش در بوشهر پشم شتر میفروختند .چون باراک در زبان محلی بوشهر یعنی‌ پشم شتر.
    0
    20
    شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۰
    siavashomaha - ماربیا، اسپانیا
    واقعاً مسخره است این فکر. او در درجه اول خودشو آمریکایی‌ و حافظ منافع امریکا میدونه ، اگر کوچکترین ضعفی از نظر دینی و یا اینکه حتی از مسلمانی پیدا میکردند مطمئن باشید الان رئیس جمهور نبود . مگر ما خودمان شیعه نیستیم ،پس چرا اینقدر از این مذهب بیزاریم. فقط ساله مملکت خویش را خسروان دانند. اگه لازم باشه که نیست همون علی‌ چلاق را از اونجاش آویزون میکرد.
    2
    13
    شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    کارمن مهوش کش - تهران، ایران
    کلایه عده همیشه عین دایی جان ناپلیون فکر میکنند. دنیا رو اب ببره دست انگلیسا تو کار بوده !
    2
    9
    شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.