دانش‌آموزان مدرسه ادب تهران قلک‌ها را شکستند و آستین‌ها را بالازدند؛ دبیرستان روستای مزرعه خلف مشگین شهرساخته شد

دانش آموزان مدرسه ادب تهران قلک هایشان را شکستند، پول های توجیبی خود را روی هم گذاشتند و با دست های کوچک خود خشت روی خشت نهاده و مدرسه ای صدها کیلومتر دورتر از پایتخت و در دامنه سبلان برای هم‌سن و سال های خود ساختند.
 
به گزارش ایرنا، دانش آموزان این مدرسه والدین خود را هم برای مشارکت مالی در ساخت مدرسه ای در روستای «مزرعه خلف» مشگین شهر متقاعد کردند و هم آن ها را راضی کردند که تابستان در سفری به دامنه سبلان، در ساخت مدرسه این روستا نیز مشارکت کنند.
 
بنابراین گزارش، 80 دانش آموز تهرانی تابستان 93 در سفر به روستای مزرعه خلف، از صبح تا شب عرق ریختند و اکنون نتیجه بخشش مالی و عرق جبین آن ها، مدرسه ای مقاوم و مستحکم است که در میان ساختمان های کاه‌گلی روستا چون نگینی می درخشد.
 
مدرسه روستای مزرعه خلف جزو مدرسه های قدیمی و در حال تخریب این شهرستان بود که به دلیل وضعیت نامناسب، همواره مورد انتقاد اهالی روستا، به ویژه اولیا و دانش آموزان قرار داشت و اکنون این مدرسه در کوتاه ترین زمان ممکن تکمیل و تجهیز شده و پذیرای دانش آموزان دختر و پسر دوره اول متوسطه است.
 
دانش آموزان دبیرستان روستای مزرعه خلف مشگین شهر روز شنبه گذشته در آیین افتتاح ساختمان مدرسه تنها کاری که برای قدردانی از هم‌سن و سال های تهرانی خود می توانستند انجام دهند این بود که رو به دوربین های تلویزیون دسته جمعی فریاد بزنند:«دانش آموزان مدرسه ادب تهران تشکر تشکر.»
 
مدیر آموزش و پرورش مشگین شهر در آیین افتتاح این دبیرستان گفت: « مدرسه خلف با زیربنای 310 متر مربع با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 500 میلیون ریال توسط دانش آموزان مدرسه غیر انتفاعی ادب تهران ساخته شده است.»
 
«محمد رسول حسین نژاد» افزود: «مجمع خیرین مدرسه ساز مشگین شهر با اولیا و مربیان مدرسه غیر انتفاعی ادب تهران هماهنگی کرده و 80 دانش آموز تهرانی در این روستا حاضر شده و علاوه بر تقبل بخشی از هزینه احداث مدرسه، خود نیز در ساخت بنا مشارکت کردند.»
 
شهرستان مشگین شهر در 85 کیلومتری شمال غربی اردبیل و در دامنه سبلان قرار دارد
+127
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۵
    محسن احمد علی - دبی، امارات متحده عربی

    درد و بلای بچه های مدرسه ادب تهران بخوره تو سر مجلسیان مفت خور و آخوندای شکم گنده ...یه ذره غیرت پیدا کنید.
    1
    63
    دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    Yusof - کلن، آلمان

    دستشون درد نکنه. بچه پولدارای تهران یاد بگیرند که میگند به ما چه که بعضیا فقیرند ما زرنگیم .
    0
    68
    دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۰
    ایوان مدائن - فرانکفورت، آلمان
    خوب میتونستید رژیم بیسواد را گول بزنید اول میگفتید ما اینجا می‌خواهیم امامزاده .....که نادان از دنیا رفت درست کنیم رژیم هم هرچقدر میخواستید بهتون میداد بعدا میرفتید آنجا درس میخواندید
    0
    16
    ‌سه شنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۶:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    سلام لبخند - تهران، ایران

    جالبتر اینکه در هنگام افتتاح مدرسه . مسئولین دولتی میروند و روبان را قیچی میکنند و عکس میگیرند و کلی هم خرج رو دست اهالی میگزارند . بعد از ان هم کلیه مخارج نگهداری از ساختمان و حقوق معلم وغیره هم بعده خود اهالی میباشد !!
    0
    20
    ‌سه شنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.