پسر قلابی وزیر در ایستگاه زندان

شهروند: آشنایی دختر دانشجو با پسر جوانی که خود را پسر وزیر معرفی کرده بود، به ماجرای کلاهبرداری‌های سریالی پسر قلابی وزیر پایان داد. تبهکار سابقه دار با چرب زبانی پول میلیونی به جیب می‌زد.

اواخر اسفند ماه ‌سال گذشته مسئولان حراست یک دانشگاه در تهران با ماموران پلیس تماس گرفتند و آنها را در جریان رفتارهای مرموز دختر و پسر جوانی قرار دادند که با مدارک جعلی سعی در فریب مسئولان دانشگاه داشتند.

وقتی ماموران راهی محل شدند متوجه شدند که دختر دانشجویی با مدارک جعلی از شهرستان به دانشگاهی در تهران انتقالی گرفته اما با مشکوک شدن مسئولان دانشگاه به مدارکش دست وی خیلی زود رو شده است. دختر جوان با ارایه مدارکی به دانشگاه ادعا می‌کرد ازدواج کرده است. او با مدارک جعلی‌اش توانست از دانشگاه شهرستان به تهران انتقالی بگیرد. پسر جوانی که ظاهر موجهی داشت، همراهش بود. حراست دانشگاه که به‌شدت به این دختر و پسر مشکوک شده بود با پلیس تماس گرفت و در نهایت این دختر و پسر جوان لو رفتند. در تحقیقات پلیسی مشخص شد کارآگاهان در مقابل یک پسر کلاهبردار و جاعل قرار دارند.

دختر جوان که خودش نیز مورد کلاهبرداری از سوی این پسر قرار گرفته بود، در تحقیقات به ماموران گفت: «دانشجوی دانشگاه شهرستان بودم اما می‌خواستم به تهران انتقالی بگیرم. با پسر جوانی آشنا شدم. ادعا می‌کرد که پسر وزیر است و می‌تواند با جور کردن مدارک خیلی زود انتقالی مرا بگیرد. ١٠ میلیون تومان پول باید به حسابش واریز می‌کردم تا یک عقدنامه جعلی به من بدهد. وقتی مدارک جور شد، انتقالی گرفتم. مسئولان حراست متوجه شدند و مرا احضار کردند. با پسر جوان تماس گرفتم. ادعا می‌کرد که با چرب زبانی می‌تواند از لو رفتن ماجرا جلوگیری کند. من باز هم به حساب این پسر پول ریختم و او هم با من به دانشگاه آمد. ولی دستگیر شدیم و من تازه متوجه شدم که او همه حرف‌هایش دروغ بوده و یک کلاهبردار حرفه‌ای است.»

بعد از صحبت‌های این دختر، پسر جوان که به شیشه نیز اعتیاد دارد، تحت بازجویی قرار گرفت و با اعتراف به جرم خود گفت:  «همیشه خودم را پسر وزیر معرفی می‌کردم و با تهیه یک لباس روحانی برای اینکه کسی به من شک نکند، دست به کلاهبرداری می‌زدم. از رئیس بانک به بهانه ارتقای شغلی و از یک زن نیز به بهانه تهیه وام میلیاردی و از این دختر دانشجو نیز به بهانه انتقالی پول میلیونی به جیب زدم. برای شکار و فریب طعمه‌هایم هم از چرب زبانی خودم استفاده می‌کردم و همه نیز خیلی زود به من اعتماد می کردند.»
با اعتراف این پسر مشخص شد که وی پیش از این نیز سابقه کلاهبرداری داشته است. همچنین ماموران دریافتند که دو پسر دیگر نیز در کلاهبرداری‌های متهم شریک بوده‌اند. بنابراین دو متهم دیگر این پرونده نیز دستگیر شدند و همه آنها با قرار قانونی روانه بازداشتگاه شدند. این درحالی است که تحقیقات درخصوص این پرونده در شعبه دوم دادسرای ناحیه ٥ ادامه دارد.
+21
رأی دهید
-0

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۲
    behzad50 - مونیخ، آلمان
    با توصیفاتى که ایشان اخر داستان از خود ارائه نموده شکى بجا نمى ماند که فرد مذکور خود وزیر بوده ،، وااااله مکه نه ؟!
    0
    19
    دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    دایره مینا - کراکف، لهستان
    پس باید می نوشتید : پسر قلابی ِ وزیر ِ قلابی ! ولی در مجموع قضیه یک کمی بودار است چگونه دختر انتقالی اش را گرفته -یعنی مدارکش تا آنزمان درست بوده -اما بعدا حراست وارد موضوع شده ?? ضمن اینکه این " لباس روحانی " !!! آدم را یاد فیلم مارمولک می اندازد !
    1
    6
    دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.