واکنش رئیس مجلس ایران به حمله به علی مطهری در شیراز

بی بی سی: علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی ایران، در واکنش به حمله چند روز پیش به علی مطهری از نمایندگان مجلس در شیراز اظهار امیدواری کرده است تا "این اقدامات ناصحیح در کشور ریشه‌کن شود."

آقای لاریجانی در نطق پیش از دستور امروز (یکشنبه ۱۵ مارس/ ۲۴ اسفند) خود در مجلس گفته است که عده‌ای "تصور می‌کنند به خاطر نظام این اقدامات توجیه شرعی یا انقلابی دارد اما سوال این است که مقصود از نظام چیست؟"

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهارات خود افزود گفته که "ممکن است مواردی توهین یا افترا یا شکستن مرزهای امنیت ملی باشد که در این موارد دادگاه‌های صالحه طبق قانون باید رسیدگی کنند نه اقدامات غیرقانونی از این سنخ."
آقای لاریجانی تاکید کرده است که "حتی اگر تعدی در حد قتل باشد صاحبان دم نمی‌توانند خود بدون مجوز دادگاه عمل کنند. مخصوصاً کسانی که به نوعی محل رجوع عده‌ای هستند و یا قدرتی دارند باید مراقب باشند که نه تنها از گفتار و کردار آنها تلقی مباح بودن این‌گونه اعمال استشمام نشود."
انتقاد مطهری از امام جمعه شیرازپیشتر آقای مطهری، در نامه‌ای به اسدالله ایمانی، امام جمعه شیراز، گفت که با توجه به حمایتش از مهاجمان باید به عنوان متهم با او برخورد شود.
آقای ایمانی در نماز جمعه (۱۳ مارس/۲۲ اسفند) شیراز راجع به حمله به آقای مطهری گفت: "اگر کسی حریم ولایت و خبرگان و فتنه را شکست باید انتظار داشته باشد که دیگران حریم او را نشکنند؟ اگر باد را کاشتید طوفان را درو می‌کنید."

آقای مطهری به امام جمعه شیراز گفته است: "با این دو جمله از ضاربان اینجانب حمایت و کار آنها را تایید کرده‌اید. خوشحالم که نقش خود در این حادثه را آشکار  نمودید. هیات تحقیق وزارت کشور باید به شما به عنوان متهم بپردازد."

روز دوشنبه (۱۸ اسفند) عده‌ای موتورسوار به علی مطهری که برای سخنرانی در دانشگاه شیراز به این شهر رفته بود حمله کردند. علی مطهری به یک کلانتری منتقل شد که مهاجمان آن جا را محاصره کردند و سرانجام آقای مطهری بدون سخنرانی به تهران بازگشت.

علی مطهری ضمن متهم کردن امام جمعه شیراز گفته است: "امیدوارم متهم دیگر نیز که موتورهای سنگین و گاز فلفل در اختیار آن فرومایگان قرار داده بود مانند شما اقرار و اعتراف کند."

آقای مطهری خطاب به امام جمعه شیراز نوشته است: "از نظر شما هرکس که بخواهد نظری مخالف نظر شما ابراز کند باید از ورود او به شهر شیراز جلوگیری کرد حتی به قیمت مضروب شدن و از دست رفتن جانش."

"اگر مایل به زورآزمایی اجتماعی هستید مخالفان این داعشی‌های وطنی را نیز آزاد بگذارید تا ببینید چه بر سر این اراذل می‌آورند."
+50
رأی دهید
-0

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۷۷
    hassan5 - تهران، ایران
    اقای لاریجانی همانطور که شما 300 میلیارد تومان در رادیو تلویزیون بخاطر حفظ نظام برداشت کردی این افراد هم برای حفظ همان نظام این کارها را انجام میدهند.اگر راست میگوئید امام جمعه شیراز را محاکمه کنید
    2
    11
    یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    اصحاب کهف - بروکسل، بلژیک
    لازم نکرده از مخالفان این داعشیهای وطنی (مردم )هزینه کنی .ما به وقتش واسه خودمون و آزادیمون میجنگیم،نه واسه تو مزدور.اون همه کشتن و زخمی و شکنجه کردن کجا بودی تو که حالا یهو پیدات شده؟چه رویی دارین شما بخدا؟!
    4
    4
    یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    Bozorgmehr - سیاتل، ایالات متحده امریکا
    اقاى لاریجانى، پرسش شما بسیار بجا بود: "مقصود از نظام چیست؟ ". مردم از روى نوع استفاده اى که از واژه حفظ نظام و دیگر واژه هاى من دراوردى مانند فتنه مى شود به معنى انها پى برده اند. حفظ نظام یعنى حفظ نظام امتیازات و سمت هاى سیاسى، نظامى، اقتصادى، اجتماعى گروهى اخوند تشنه و هلاک قدرت و همه افرادى که به عباى انها اویزان شده اند: از برخى استادان سهمیه اى و بورسیه اى دانشگاه گرفته تا سپاهیان، بسیجى ها، پیراهن سفیدها و . که به مردم پشت کرده اند. واژه حفظ نظام باید در بسته و گنگ و طلسم شده بماند تا به کمک ان بتوان هر حریفى در هر رده اى که هست حتى اگر فرزند ازاده مرحوم مطهرى پاره تن رهبر انقلاب ٥٧ شما هم باشد از میدان بدر کرد.
    2
    9
    یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.