ارتفاع برف در سیستان و بلوچستان به یک متر رسید

معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه ایرانشهر گفت: بارش برف که از عصر روز چهارشنبه در بخش بزمان به ویژه اطراف کوه خضر آغاز شده و همچنان ادامه دارد تاکنون به بیش از یک متر رسیده که بی سابقه است.
 
نبی بخش داوودی  افزود: بارش برف راه 140 روستا در حوالی کوه خضر بخش بزمان ایرانشهر را بسته است.
وی بیان کرد: بر اثر ریزش برف سنگین 150 نفر در راههای منطقه در محاصره برف قرار گرفتند که با تلاش به موقع گروههای راهداری، هلال احمر، بسیج و نیروی انتظامی نجات یافته و در مساجد و مدارس بزمان اسکان داده شدند.
 
وی ادامه داد: محور ایرانشهر - بم در محدوده بزمان که بر اثر بارش برف و یخبندان بسته شده بود با تلاش گروههای راهداری و امدادی بازگشایی شد.
 
فرماندار ایرانشهر اظهار کرد: کار توزیع اقلام مورد نیاز به روستاییان گرفتار در برف از دیشب آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
 
وی افزود: با وجود بارش بی سابقه برف و کولاک تاکنون هیچ گونه خسارت جانی گزارش نشده اما به دام های مردم به ویژه عشایر خسارتهایی وارد شده که کارشناسان در حال بر آورد خسارت هستند.
 
داوودی خاطرنشان کرد: هم اینک گروههای مختلف راهداری و امدادی در منطقه مستقر هستند و تلاش برای بازگشایی راههای روستایی ادامه دارد.
 
بزمان در 100 کیلومتری ایرانشهر و در مسیر ایرانشهر -بم قرار دارد و یکی از مناطق گرم استان سیستان و بلوچستان است که شدت گرمای آن در برخی از روزهای سال به 49 درجه سانتی گراد می رسد و ریزش برف با این شدت در آن بی سابقه است.
 
ایرانشهر در 340 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.
+141
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۷۳
    فراتر از اندیشه - آلپ، سوییس
    من تو کار خدا ماندم، چندین سال بی‌ بارانی و خشگسالی، حالا هم یک متر برف. نکنه اون بالا‌ها هم می‌شه از اون....چیز‌ها کشید!
    6
    21
    جمعه ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۶:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۸
    pars_iran - دوسلدرف، آلمان
    تبریک به بلوچ‌های گرامی‌ ، امیدوارم که روزی به این استان بیشتر توجه بشه .
    6
    22
    جمعه ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    shahab46 - هانوفر، آلمان
    خدا هم قاط زده ها، وقتی‌ خامنه‌ای بشه عنتر معظم، آب هم سربالا میره، قورباغه هم ابو عطا میخونه، بلوچستان هم برف بیش از یک متر میاد، خلاصه حساب کار از دست خدا هم در رفته
    11
    10
    جمعه ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    دایره مینا - کراکف، لهستان
    [::shahab46 - هانوفر، آلمان::]. [::فراتر از اندیشه - آلپ، سوییس::]. هاهاهاها نظر هر دونفر شما عالی بود یک مثبت از من برای هر دوی شما !
    8
    5
    جمعه ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.