وزیر ارشاد ایران: به جای لغو کنسرت، به ما تذکر دهید

به گفته آقای جنتی، کنسرت‌هایی که از وزارت ارشاد مجوز دارند پیشتر برای رعایت موازین فرهنگی جامعه با دقت بررسی شده اندعلی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در واکنش به لغو برگزاری کنسرت‌های موسیقی در برخی شهرهای ایران گفته است: "از مراجع قضایی می‌خواهیم به جای برخورد با کنسرت، به ما تذکر دهند."
 
آقای جنتی تاکید کرده که روند صدور مجوز برای کنسرت‌های موسیقی با "نهایت دقت" از سوی وزارت ارشاد انجام می‌شود تا اجرای کنسرت‌های مجوز گرفته "از نظر فرهنگی مخالف موازین نباشد."
 
به گزارش خبرگزاری مهر، آقای جنتی گفته "تلاش ما این است که موسیقی ها شعری فاخر داشته باشد و اجرایی درست. وقتی وزارت ارشاد با چنین حساسیتی برای این مسئله مجوز می‌دهد انتظار ما از مقامات قضایی و سایر مسئولان هم این است که اجازه دهند طبق روال کار انجام شود و اگر در مواردی خلاف موازین موردی پیش آمده به ما تذکر دهند و ما هم با همه وجود آن را پذیرا می‌شویم."
 
به گفته وزیر ارشاد ایران، تذکر مراجع قضایی به این وزارتخانه، "بهتر از آن است که برخورد قضایی صورت پذیرد و مانع از آن شویم که کنسرتی که بلیت آن فروخته شده، لغو شود."
 
تازه ترین اظهارات وزیر ارشاد ایران در مخالفت با لغو کنسرت‌های موسیقی در حاشیه اختتامیه جشنواره شعر فجر بیان شده است.
آقای جنتی هفته قبل نیز گفته بود که لغو اجراهای موسیقی با مجوز ارشاد در نقاط مختلف ایران "موردتایید" وزارتخانه‌اش نیست.
 
در چند هفته اخیر، نهادهای قضایی و امنیتی در استان‌های مختلف، مانع از برگزاری کنسرت‌های موسیقی شماری از هنرمندان از جمله علیرضا قربانی، سیروان خسروی و گروه لیان شده اند.
 
در سال‌های اخیر،‌ شماری از کنسرت‌های موسیقی در شهرستان‌های ایران با وجود داشتن مجوز وزارت ارشاد، به دلایل مختلفی از جمله اعتراض گروه‌های مذهبی تندرو و تصمیم گیری مقام‌های محلی، پیش از اجرا لغو شده است.
 
این روند، در کنار موانع دیگری که برای برنامه‌های موسیقی ایجاد می‌شود، از جمله جلوگیری از اجرای خوانندگان و نوازندگان زن در ماه‌های گذشته، سیر صعودی چشمگیری داشته است.
+50
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۸
    Southern Star - سیدنی، استرالیا
    جناب وزیر . به حضرات خرده نگیرید. اصولا مدل تذکر دادن آقایون همین مدلیه.اگه از چیزی خوششون نیاد و باب میلشون نباشه،میزنن طرف رو ناکار میکنن. حالا لغو کنسرت مجوز دار که روش بسیار متمدنانه ای هست،همینا در گذشته نه چندان دور از کسانیکه خوششون نمیومد با ماشین نیرو انتظامی چندبار رد میشدن یا در کهریزک با شیشه نوشابه و توالت فرنگی پذیرایی میکردن. اگه شما یادت نیست از بابات بپرس،اون باید یه چیزایی یادش باشه!
    0
    12
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    Gabriel Batistuta - گروژنی، روسیه
    جهان با سرعت نور به پیش میرود و ما کماکان درگیر حجاب و لغو کنسرت هستیم.
    1
    13
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.