خاخام آمریکایی به 'دیدزدن' زنان برهنه اعتراف کرد

خاخام بری فرویندل در بخش تعویض لباس زنان در کنیسه خود دوربین مخفی جاسازی کرده بودیک خاخام مشهور آمریکایی به ۵۲ مورد "دیدزدن" زنان برهنه از طریق فیلمبرداری از آنها در حمام کنیسه اش اقرار کرد و گناهکار شناخته شد.
 
دادستان این پرونده می‌گوید بری فرویندل، ۶۳ ساله، خاخام کنیسه یهودیان ارتدکس در شهر واشنگتن احتمالا از ۱۵۰ زن برهنه فیلم گرفته است اما این خاخام به دستکم ۵۲ مورد اعتراف کرده است.
 
زنانی که هدف فیلمبرداری مخفیانه این خاخام قرار گرفته اند برای انجام مناسک مذهبی غسل (میکوه) در کنیسه برهنه شده بودند.
آقای فرویندل تا پیش از آنکه در اکتبر ۲۰۱۴ بازداشت شود برای ۲۵ سال خاخام کنیسه "کشر اسرائیل" در محله اعیان‌نشین جورج‌تاون در واشنگتن بود.

آقای فرویندل برای ۲۵ سال خاخام این کنیسه بوداین خاخام یهودی پس از آن بازداشت شد که یکی از افراد مسئول بخش حمام کنیسه، دوربین مخفی جاسازی‌شده را در این محل پیدا کرد.
 
در پی این کشف، آقای فرویندل از عضویت در کنیسه اخراج شد. از جمله اعضای مشهور عضو این کنیسه، جک لو وزیر خزانه داری آمریکا و جو لیبرمن سناتور پیشین هستند.
 
اسناد دادگاه نشان می‌دهد که فرویندل ابزار فیلمبرداری را در ساعت دیجیتالی مخفی کرده بود که در محوطه تعویض لباس و استحمام قرار داشت.
 
او ابتدا به شش مورد "چشم‌چرانی" متهم شد اما بازرسی از محل سکونتش، افشای فیلم‌هایی دیگر را در پی آورد که بر ابزار دیجیتال ذخیره شده بود.
 
رونالد ماکن دادستان این پرونده گفته است که برای فرویندل، حکم زندانی سنگین درخواست می‌کند تا "منعکس کننده سنگینی جرم او در نقض حریم خصوصی و کرامت قربانیان باشد."
+62
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۸
    Alborzi - کرج، ایران

    از این دادگاه های آمریکا خوشم میاد که ملاحظه هیچکس رو نمیکنن . تو ایران بارها تجاوز آخوندها به کودکان و زنهای بدبخت و مظلوم ثابت شده ولی هر بار فقط حوضه خدمتی آقایان رو تغییر دادن .ظاهرا فکر میکردن با محاکمه این افراد فاسد پایه های حکومت سست میشه ولی اتفاقی که افتاد این بود که فساد سراسر حکومت رو گرفت مثل یه عضو فاسد که اگر قطع نشه باعث مرگ مریض میشه .. یاد کسروی گرامی که میگفت ما باید از فرق سر تا نوک پا غربی بشیم ...
    3
    81
    جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    *بی همتا* - برلین، آلمان

    این خام خام سید هم بوده . لعنت خدا برتو بی ناموس
    10
    38
    جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Persiangulfforever - ویکفیلد، انگلستان

    خاخام=ملا=کشیش همشون سر و ته یه کرباسن. تعجبى نداره. همشون از بیکارى و بیعارى بجز اینا کارا اگه کار مفیدى انجام میدادن من متعجب میشدم .فکرشون از نافشون تا بالاى رانشون .
    5
    57
    جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران

    جالبه که دین دنیا و آخرت بیش از ۴ میلیارد انسان هم دست این سه گروه آخوند - کشیش- خاخام هست اینها بیش از ۵۰۰۰ سال هست که شعار سعادت , آرامش, رحمت و انسانیت میدهند. و نجات انسانها هم فقط و فقط در دستان اینها ست،،آخوندها که اینه وضعیتشون با کثافت کاریهایی که میدونیم،کشیش‌ها هم که همه بچه باز, خاخام‌ها خسیس و همجنس باز و هر سه هم به شدت پول و دنیا پرست که با جرثقیل صد هزار تنی هم نمیشه اینها را مسجد, کلیسا و کنیسه جدا ساخت :o
    2
    36
    جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۳
    همسایه دکتر شریعتی - ایران، ایران
    بدتر از خاخام ها در این زمینه کشیش ها هستن و اخوندها هم که رقابت تنگاتنگی با هردو گروه دارن. کتاب خاطرات یک کافر رو بخونید می تونین سرچ کنین پی دی افش هست.
    2
    11
    جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    winnie1987 - بيرمنگهام، انگلستان
    [::همسایه دکتر شریعتی - ایران، ایران::]. دوست عزیز، کشیش من یک انسان به تمام معنا هست. بسیار مهربان و با گذشت و سخاوتمند و دلسوز. انسانیتی که من در این کشیش دیدم در بسیاری از رفقا و فامیل خودم ندیدم. لطفا جمع بندی نکن، همه یکسان نیستند.
    12
    8
    جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۳
    همسایه دکتر شریعتی - ایران، ایران
    [::winnie1987 - بیرمنگهام، انگلستان::]. درست میگی نباید جمع می بستم همیشه ادم های خوب وجود دارن و تعدادشون هم کم نیست . فقط چون از مدعیان دین و اخلاق و خدا و .. بیشتر انتظار خوب بودن داریم خطاهاشون خیلی به چشم میاد.
    3
    6
    شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۳:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    *بی همتا* - برلین، آلمان
    دیدید . ملاها عنمامه سیا وسفید دارند . علامت سیاه سید بودن .در اسرائیل هم . کلاه گرد سفید وسیاه برسر میگذارند . حالا این خاخام کلاه گرد سیاه برسر دارد .همان معنی را نمیدهد?
    2
    1
    شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.