نوجوان آزادشده با کمک مرد خیر به دانشگاه می‌رود

فرهیختگان : پسر نوجوان، سرایدار باغ گیلاس را کشته بود که علاوه بر تعرض به او قصد داشت برادر کوچک‌ترش را هم آزار دهد. او با جلب رضایت اولیای‌دم و تبرئه از جنبه عمومی جرم آزاد شد. او در گفت‌وگو با فرهیختگان از مشکلات مالی در زندگی‌اش سخن گفته بود. حالا در پی انتشار این گفت‌وگو، فرد خیری حاضر شده هزینه تحصیلات او را بپردازد.
مصطفی که حالا 18 سال دارد و در گفت‌و‌گو با فرهیختگان گفته بود که به خاطر مشکلات مالی نمی‌تواند در دانشگاه ثبت‌نام کند، توانست با کمک این خیر به دانشگاه برود.
مصطفی 18 ساله ششم مرداد 92 سرایدار یک باغ میوه را برای دفاع از خودش و برادر کوچکش کشت. این پسر که در شعبه 113دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه ایستاده بود با حکم اکثریت قضات دادگاه از اتهام قتل عمد تبرئه و حکم آزادی‌اش صادر شد. وی در گفت‌وگو با فرهیختگان گفت: «خانواده‌ام وضع مالی خوبی ندارد وبه‌رغم اینکه در رشته کامپیوتر دانشگاه قبول شده‌ا‌م نمی‌توانم ادامه تحصیل دهد.» انتشار این گفت‌وگو در روزنامه فرهیختگان موجب شد یک خیر به نام قاسم افشار با دفتر این روزنامه تماس بگیرد و برای کمک به پسر نوجوان داوطلب شود.
این خیر هفته گذشته شهریه یک ترم دانشگاه مصطفی را به حساب دانشگاه ریخت و خودش مراحل ثبت‌نام او را انجام داد تا وی بتواند از بیست و پنجم بهمن ماه سر کلاس دانشگاه حاضر شود. مصطفی در این باره گفت: «وقتی حکم تبرئه‌ام به دستم رسید باورم نمی‌شد که آزاد شوم. مادرم فقط گریه می‌کرد تا اینکه چند روز بعد مرد خیر شماره تماس خانواده‌ام را از طریق روزنامه فرهیختگان به دست آورد و با من تماس گرفت. او وقتی به دیدنم آمد و از نزدیک وضعیت خانوادگی‌ام را دید و فهمید در رشته کامپیوتر دانشگاه سما قبول شده‌ام اما به خاطر هزینه‌های دانشگاه نمی‌توانم ادامه تحصیل بدهم قول داد که کمکم کند. او دیروز شهریه دانشگاهم را به حساب دانشگاه ریخت و من توانستم در دانشگاه ثبت‌نام کنم.»
مرد خیر نیز به فرهیختگان گفت: «وقتی ماجرای زندگی مصطفی را که پیرمرد سرایدار او را آزار داده بود در روزنامه خواندم و فهمیدم این پسر برای دفاع از خودش و برادر کوچکش دست به قتل زده به‌شدت متاثر شدم. وقتی در گزارش خواندم که مصطفی در رشته کامپیوتر دانشگاه قبول شده و به خاطر وضعیت مالی خانواده‌اش نمی‌تواند ادامه تحصیل دهد تصمیم گرفتم هر طور شده او را پیدا کنم و به او کمک کنم.» افشار ادامه داد: «امیدوارم این‌گونه حرکات باعث گسترش کمک به کودکان بی‌بضاعت و کم‌بضاعت شود و جامعه با توجه به وضعیت موجود، حساسیت بیشتری نسبت به کودکان فقیر نشان دهد.»
+128
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۹
    huubi - ماستریخت، هلند
    من معتقدم هر چقدر هم که دنیا و آدماش و اوضاع اقتصادی و سیاسی و......بد بشه ، بازم نسل آدمای خوب و نیکی‌ کردن از بین نمیره، چون در این مورد این دل‌ و احساس که عمل می‌کنه و واکنش نشون میده نه اوضاع و شرایط.
    0
    15
    ‌سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    mirzadeh i eshghi - دوسلدورف، آلمان
    دم قاسم افشار گرم.
    0
    12
    ‌سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۱
    oghabe - سنت گا لن، سوییس

    وقتی کسی‌ شیر پاک خوره معنی انسانیت و میدونه درد محتاجان را درک میکنه و همینطور بی‌خیال نمیشینه و بگه خدا بزرگه ،درود به شرفه آقای افشار با این اسم فامیلی اصیل ایرانی‌.
    0
    20
    ‌سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    kolah-ghermezi - ونکوور، کانادا
    حالا هی‌ برین دور خودتون بچرخین و بگین " لبیک اللهم لبیک". و شکم مفتخورهای عرب رو گنده‌تر کنین. عمل این آقا یعنی‌ ۱۰۰ بار مکه رفتن. خیر عزیز شیر مادرت حلالت و برای خودت و خانوادت آرزوی سلامتی دارم دستت رو هم میبوسم. خیلی‌ نوکرتم. سلامت باشین.
    1
    10
    ‌چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۵:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.