سامسونگ به مشتریانش هشدار داده که از صحبت کردن درباره مسائل خصوصی خود جلوی تلویزیونهای هوشمند ساخت این شرکت خودداری کنند.
این هشدار به مشتریانی داده شده که از قابلیت گوش دادن و عمل به فرمان صوتی در تلویزیونهای جدید استفاده میکنند.
این تلویزیونها طوری طراحی شده که برای مثال بیننده برای کم کردن صدا به جای استفاده از دکمههای کنترل از راه دور، میتواند به تلویزیون بگوید که صدایش را کم کند.
سامسونگ اعلام کرده که این تلویزیونها به همه مکالماتی که در حضورشان انجام میشود گوش میکنند و ممکن است آن را در اختیار سامسونگ یا "طرف ثالث" دیگری قرار دهند.
۱۹۸۴
فعالان طرفدار حفظ حریم خصوصی میگویند که این فنآوری یادآور داستان ۱۹۸۴ جورج اورول است که در آن صفحات نمایش در خانهها از شهروندان جاسوسی میکنند.
سامسونگ در بخش شرایط استفاده از تلویزیونهای جدید توضیح داده است که این محصولات به مکالمات حضار گوش میکنند تا از میان این صداها، فرمان خطاب به خود را شناسایی کنند.
در این بخش به بیننده هشدار داده شده که "اگر مکالمات شما شامل اطلاعات شخصی یا حساس است، (آگاه باشید که) این اطلاعات در میان دادههایی قرار خواهد گرفت که برای طرف ثالث فرستاده میشود."
به گفته بعضی کارشناسان این "طرف ثالث" احتمالا شرکتی است که فنآوری خوانش فرمان صوتی را برای سامسونگ فراهم کرده است.
در واکنش به اخبار منتشر شده درباره این موضوع، سامسونگ بیانیهای برای روشنتر کردن سیستم کار تلویزیونهای فرمانبر صادر کرد.
سامسونگ در این بیانیه میگوید: "اگر بیننده از سیستم فرمان صوتی تلویزیون استفاده کند، صدای او برای تشخیص فرمان به شرکت ثالث فرستاده میشود. به این صورت که صدای بیننده برای سِروری ارسال میشود که محتوای آن را تحلیل کند و فرمان مورد نظر را برای اجرا به تلویزیون برگرداند."
سامسونگ تاکید کرده که دادههای صوتی را ذخیره نمیکند و صدای ضبط شده را نمیفروشد.
در این بیانیه هویت طرف یا شرکت ثالث مشخص نشده است.
قدیمی ترین هاجدیدترین هابهترین هابدترین هادیدگاه خوانندگان