آزار دختر جوان توسظ 6پسر در شهرقدس

پرونده شش پسر جوان که دختری را در خانه زندانی کرده و مورد آزار و اذیت قرار داده بودند، برای محاکمه به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد.

 
رییس شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان قدس در این باره به جام جم گفت: چندی پیش مردی همراه دختر جوانش با حضور در پلیس آگاهی این شهر ادعا کرد فرزندش در دام شیطانی شش شرور قرار گرفته و آنها او را مورد آزار و اذیت قرار داده اند. پس از این شکایت با تشکیل پرونده قضایی، دختر جوان به دادسرا احضار شد تا از وی تحقیق شود.

بازپرس محسن پورساداتی افزود: با تحقیق از شاکی معلوم شد او با پسر جوانی دوست شده و روز حادثه پسر جوان با اطلاع از این که شاکی قصد خرید گوشی تلفن همراه دارد او را فریب داده و به بهانه این که می تواند گوشی را از مغازه دوستش بخرد، دختر جوان را سوار خودرویش می کند. پسر شرور در میانه راه تغییر مسیر داده و با چاقویی که همراه داشته قربانی را تهدید کرده و به خانه ای منتقل می کند.

وی ادامه داد: متهم اصلی دو روز قربانی را در خانه زندانی کرده و همراه پنج نفر از دوستانش دختر جوان را مورد آزار و اذیت قرار دادند. متهمان برای تهدید دختر از صحنه آزار و اذیت فیلم گرفته و او را در حوالی خانه شان رها می کنند. از سوی دیگر خانواده دختر نیز همزمان با ناپدید شدن وی شکایتی را مطرح کرده بودند.

رییس شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان قدس خاطرنشان کرد: تحقیقات گسترده ای برای یافتن متهمان فراری آغاز و پس از چند روز سرکرده باند دستگیر شد. با انتقال وی به پلیس آگاهی او بازجویی شد و اعتراف کرد با دختر جوان دوست شده و پس از فریب قربانی نقشه ربودن او را طراحی کرده است. با اعتراف متهم، پنج همدست وی یکی پس از دیگری دستگیر شدند.

پورساداتی افزود: در تحقیقات از اعضای این باند، مشخص شد شاکی مدعی شده دختر جوان از خانه فرار کرده و موضوع آدم ربایی را به آنها نگفته بود که این ادعا باید بررسی شود. با اعتراف متهمان، برای آنها قرار قانونی صادر شد و همگی روانه زندان شدند.

چند روز پیش آخرین دفاع از اعضای این باند نیز گرفته شد و پرونده آنها درخصوص اتهام آزار و اذیت بزودی به دادگاه کیفری استان تهران ارسال خواهد شد تا متهمان محاکمه شوند.

+69
رأی دهید
-5

perser68 - فلوریدا - آمریکا
ملاها تا تونستن خودشون متهم درست کردن و حالا هم میدونن متهمو چطوری میشه ایکی ثانیه پیدا کرد! حالا پسرای جوان چند سالشون هست؟ چند تا معلم پرورشی داشتن تو مدرسه؟ چند بار نماز جمعه رفته بودن؟ آره آره تو آمریکا و انگلیسم ملا ندارن بازم این اتفاقا میوفته ههههههه ساندیس داریم هههههه
شنبه 20 دي 1393 - 16:30
agha_ehsan - تهران - ایران
عجب احمق هایی . واقعا گردنشون هوس طناب دار کرده .
شنبه 20 دي 1393 - 16:59
razmandeh - استکهلم - سوئد
احتمالا همگی‌ این ۶ نفر اعضائ بسیج هستند !!! یا فرزند پاسدار هستند !!!! حالا صبر کنید گندش بیشتر در میاد
شنبه 20 دي 1393 - 18:13
اصحاب کهف - بروکسل - بلژیک
در تحقیقات از اعضای این باند، مشخص شد شاکی مدعی شده دختر جوان از خانه فرار کرده و موضوع آدم ربایی را به آنها نگفته بود...!!!! ببخشید اگه کسی فهمید این قسمت یعنی چی به منم بگه!!
شنبه 20 دي 1393 - 18:26
alibabatabrizi - تبريز - ايران
اصحاب کهف - بروکسل - بلژیک یعنی‌ اینکه تا این راهبر الدنگو داریم جوانهأی ما یا سارقند یا دزد. یا به ناموس مردم تجاوز میکنند یا شیشه میکشند یا بیکارند .یا ضدّ ولایت فقیهند
شنبه 20 دي 1393 - 19:07
aria oksir - لندن - انگیس
زمان شاه هم همین بود؟!!!. نه خیلی بدتر ازینا بود. افسر پلیس گشت که یک خانوم جوان بود ، ایشونرو سر خدمت ، توجها راه پهلوی تهران ،دزدیدند و بهش تجاوز کردند . تو روز روشن ،تو بازار تهران یه حمال به زن یه مهندس مینی ژوب پوش ،تجاوز کرد . . ازین اتفاقها زیاد پیش میومد . بیش از سیو هفت ساله که ، شبانه روز کار رژیم شده ، از طریق رسانه ها مردم رو ارشاد کنه .اینم نتیجش .حالا یه عده ، کارشون شده غر زدنو ، اون دور واسادنو میگن لنگش کن .برای حل مشگلات چه نظری دارید .؟ !!!.
شنبه 20 دي 1393 - 19:39
azadeh11 - آمستردام - هلند
اینها را آزاد می‌کنند و دختر را اعدام
شنبه 20 دي 1393 - 23:22
kasra persia - لندن - انگلیس
لطفا هماشون رو بفرستین قزوین
یکشنبه 21 دي 1393 - 00:26
shahab46 - هانوفر - المان
رزمنده - استکهلم - سوئد - حق با شماست ولی‌ بابای پفیوز آنها نمیگذارد گندش در بیاید. تازه به پدر دختر هم می‌گویند اگر شکایت خودت را پس نگیری خودت را تو درد سر میاندازی. aria oksir - لندن - انگیس - شما هم خواهش می‌کنم چرت نگو دیگه
شنبه 20 دي 1393 - 23:40
aria oksir - لندن - انگیس
زمان شاه هم همین بود؟!!!. نه خیلی بدتر ازینا بود. افسر پلیس گشت که یک خانوم جوان بود ، ایشونرو سر خدمت ، توجها راه پهلوی تهران ،دزدیدند و بهش تجاوز کردند . تو روز روشن ،تو بازار تهران یه حمال به زن یه مهندس مینی ژوب پوش ،تجاوز کرد . ازین اتفاقها زیاد پیش میومد . بیش از سیو هفت ساله که ، شبانه روز کار رژیم شده ، از طریق رسانه ها مردم رو ارشاد کنه .اینم نتیجش .حالا یه عده ، کارشون شده غر زدنو ، اون دور واسادنو میگن لنگش کن .برای حل مشگلات چه نظری دارید .؟ !!!. خیلی ها هستند حتی شهامت اینوندارن که اسمشونو بنویسن بحرف حق میگن چرت .تو دیگه کجات میسوزه، مشجصه . واقعیت ها رو بایست پذیرفت !!!!
یکشنبه 21 دي 1393 - 01:37
perser68 - فلوریدا - آمریکا
aria oksir - لندن - انگیس. من که نفهمیدم چی گفتی! یکی به در زدی یکی به پنجره و یکی هم در واقع به خودت! تا ملا های مفتخور انگل به پستوهای مسچدو ممبر خودشون نرن و مملکتو به دسته چهار تا کارشناسه اقتصادو سیاستو اهله فن ندن ، ما به جائی نمیرسم!!! البته بعلاوه چند تا آخوند بی عبا و عمامه که تو این سایتم زیاد هستن ;-).
یکشنبه 21 دي 1393 - 01:40
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.