پلیس فیلیپین موظف به استفاده از پوشک شد
+25
رأی دهید
-36

افسران راهنمایی و رانندگی فیلیپین و پلیس کنترل جمعیت هنگام سفر هفته آینده پاپ فرانسیس رهبر مذهبی کاتولیک ها به این کشور جنوب شرق آسیا موظف به پوشیدن پوشک بزرگسال شدند.
به گزارش ایرنا، مقامات فیلیپینی گفتند به دلیل حضور پلیس در ساعت های طولانی در خیابان همزمان با سفر پاپ فرانسیس و برقراری امنیت خیابان ها این گروه از پوشک بزرگسال استفاده می کنند.
روزنامه 'فیل استار' روز پنجشنبه نوشت: یک سازمان فیلیپینی از تصمیم خود برای تجهیز پلیس راهنمایی و رانندگی به پوشک هنگام برقراری نظم ترافیکی درزمان سفر پاپ فرانسیس دفاع کرد.
'فرانسیس تولنتینو' مدیر توسعه مانیل پایتخت فیلیپین در توجیه این کار، گفت که پلیس پکن نیز نیروهای خود را در طول بازی های المپیک 2008 به پوشک بزرگسال مجهز کرد.
وی گفت که فضانوردان نیز در طول ماموریت خود و هنگام ورود دو باره به زمین پوشک بزرگسال استفاده می کنند.
فرانسیس تولنتینو گفت که پوشک در واقع به طور منظم به عنوان یک استاندارد برای سربازان در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و ارتش آمریکا از سال 2012 برای مبارزه با شورشیان طالبان در افغانستان استفاده می شده است.
حدود یکهزار پلیس فیلیپین برای حضور مداوم در خیابان و انجام ماموریت در زمان سفر پاپ به این کشور باید از پوشک بزرگسال استفاده کنند.
دولت فیلیپین انتظار دارد میلیون ها نفر از جمعیت بیش از 100 میلیونی این کشور که بزرگترین جمعیت کاتولیک آسیا را در خود جای داده است برای دیدار با پاپ به ویژه در اوایل شب 18 ژانویه (28 دی ماه) حضور یابند.
25 هزار نفر از افسران پلیس فیلیپین امنیت سفر پاپ را بر عهده دارند.
pars_iran - دوسلدرف - آلمان
جلل خالق
جمعه 19 دي 1393 - 16:20
همسایه دکتر شریعتی - ایران - ایران
ای کاش احمدی نژاد رو هم پوشک می کردن که گند نزنه به کشور!
جمعه 19 دي 1393 - 17:59
سلسله اشکانیان - نیو یورک - ایالات متحده
آی مردم گوش کنید ، من در گذشته ۸ سال در فیلیپین زندگی اجباری داشتم ، به قدری این مردم کثیف هستند که ، هندیها در برابر اینها حوری هستند ، از ایرانیها بشدت متنفر هستند و هر جا ایرانی ببینند بلافاصله روی زمین توف میکنند ، از سال ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۳ طبق آمار سفارت ایران در مانیل ۱۱۶۵ ایرانی رو کشته اند این حیوانات . آدمهای به ظاهر خونسرد و فرندلی با تبسم روی صورت ولی بشدت هفت خط و حرومی، سال ۲۰۰۳ در اداره مهاجرت پنجرهای رو اختصاص داد بودند به اتباع خاور میانه ، یک مدفوع پلاستیکی گذاشته بودند پشت شیشه کنار دریچه روش پرچم ایران و هند رو گذشته بودند ، یه کاغذ کوچیک هم پائینش بود به انگلیسی نوشته بودند ، ما به بهترین نحو از شما پذیرائی میکنیم !!
جمعه 19 دي 1393 - 18:13
مخمل خان - وین - اتریش
خوب بگید این یارو نیاد
جمعه 19 دي 1393 - 20:11
متولد دی - مانیلا - فیلیپین
فیلیپینیها مردمانی بسیارمودب و مهمان نواز و مهربان هستند و طی چند سالی که اینجا هستم کوچکترین بی حرمتی از فیلیپینی ندیدم.
شنبه 20 دي 1393 - 08:50
shahab46 - هانوفر - المان
حرف کدوم را آدم بار کنه - سلسله اشکانیان یا متولد دی - مانیلا - فیلیپین - من خودم در شرق اسیا مالزی سینگاپور تایلند و در اندونزی بودم ولی نه در فیلیپین
شنبه 20 دي 1393 - 12:25
سلسله اشکانیان - نیو یورک - ایالات متحده
این دوستمون متولد دی احتمالا از این دانشجوهاست که ۲ ، ۳ ساله که رفته اونجا ، حالا یه مدت دیگه اونجا باشه وقتی پلیس اومد شابو (ماده مخدر) گذاشت تو کیفش ، بعد بردنش زندان ، میفهمه با کیا طرفه ، این فیلیپینیا یه تروریست خطر ناک تو کشورشون دارن به نام ابو سیاف ، کارش خارجی گروگان گرفتنو سر بریدنه ، جالبه دولتشون سر پول گروگان گیریه یک آلمانی که از سفارت آلمان ۲۵۰ میلیون دلار گرفته بود این ترریسته ، معامله کرده بود ! اینقد اینا کثافتند که عوضی که برند تعقیب تروریست ،وقتی میبینند نمیتونند دستگیرش کنند ، میگان خوب به ما هم از اون پول گروگان گیری باید بدی . به حال اینا کاتولیکهای متعصب اند ، خیلی هم گشنه گداند . تمام .
شنبه 20 دي 1393 - 15:20