قتل دخترجوان برای رهایی از تهدید او به خودکشی!

مرد جوان که دختر مورد علاقه‌اش را کشته و جنازه او را در گودالی در شهرک پرند رها کرده بود دیروز پای میز محاکمه ایستاد و سناریوی جدیدی مطرح کرد. این مرد ادعا کرد دختر جوان با خوردن نوشیدنی مسموم خودکشی کرده است.

 شامگاه هفدهم اردیبهشت92 یک مرد جوان به کلانتری 127 نارمک تهران رفت و گفت: «خواهر 25ساله‌ام مریم که کارمند سازمان میراث فرهنگی در خیابان آزادی است از محل کارش به خانه برنگشته و ناپدید شده است.
بارها با شماره موبایل خواهرم تماس گرفتم اما هیچ جوابی نشنیدم تا اینکه یک مرد آن را جواب داد و گفت: گوشی موبایل خواهرم را به‌طور اتفاقی مقابل در غربی استادیوم آزادی پیدا کرده است.»
مرد پریشان احوال ادامه داد: «خواهرم به یکی از همکارانش به نام مصطفی علاقه‌مند شده و تا مدتی پیش قرار بود با هم ازدواج کنند، اما خواهرم به دلیلی که ما از آن بی‌اطلاع هستیم از ازدواج با همکارش منصرف شده بود. به همین دلیل مصطفی از دو ماه پیش خواهرم را تهدید می‌کرد.»
به دنبال اظهارات این مرد پرونده به پلیس آگاهی سپرده شد و «مصطفی» در حالی بازداشت شد که تحقیق میدانی نشان می‌داد مصطفی و مریم تا دوماه پیش نزد همکاران‌شان از خواستگاری و قول و قرار ازدواج صحبت می‌کردند، اما به یک‌باره از ازدواج منصرف شدند.
با روشن شدن این موضوع تحقیقات روی مصطفی متمرکز و روشن شد این مرد دو سال پیش همسرش را طلاق داده و این ماجرا را به مریم نگفته بود. با افشای این ماجرا مصطفی لب به اعتراف گشود و گفت: «دو سال پیش به خاطر اختلاف خانوادگی، از همسرم جدا شدم. مدتی بعد در محل کارم با مریم آشنا و به او علاقه‌مند شدم. من اما در این مدت به مریم نگفته بودم که یک بار ازدواج کرده‌ام و پسری 10 ساله‌ دارم.»
وی ادامه داد: «در حالی که با مریم قول و قرار ازدواج گذاشته بودم زن سابقم به سراغم آمد و گفت حاضر است به خاطر فرزندمان، دوباره با من ازدواج کند. من هم به اصرار بستگانم، پیشنهاد زن سابقم را قبول کردم، ولی مریم ماجرا را فهمید و درگیری ما آغاز شد. مریم مدام تهدیدم می‌‌کرد به همین خاطر وقتی به دیدنش رفته بودم با هم درگیر شدیم و من او را داخل ماشینم خفه کردم.» سپس جنازه را در فاز 6 شهر جدید پرند به گودال انداختم و روی آن خاک ریختم.»
به دنبال اعتراف‌های تکان‌دهنده این مرد، بقایای پیکر دختر جوان پس از 19روز پیدا و با هماهنگی قضایی به پزشکی قانونی فرستاده شد.
مصطفی دیروز در حالی در شعبه 71دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه ایستاد که ادعای تازه‌ای مطرح کرد.
وقتی متهم پشت تریبون دفاع ایستاد، گفت: «من به مریم نگفته بودم که قبلا ازدواج کرده‌ام، اما همه مدارک کارکنان شرکت در اختیار او بود و من گمان می‌کردم او به ماجرا پی برده است. او به من علاقه‌مند شده بود و قصد ازدواج داشت، اما وقتی فهمید با زنم آشتی کرده‌ام مرا تهدید کرد. داخل ماشین در حال بحث بودیم که مریم گفت اگر از زن سابقم جدا نشوم و با او ازدواج نکنم خودش را می‌کشد. من که فکر می‌کردم حرف‌هایش یک تهدید است به او اهمیتی ندادم. او هم از بطری‌ای که همراهش بود سر کشید. نمی‌دانم بطری حاوی چه موادی بود که چند دقیقه بعد بیهوش شد. من هم که منتظر فرصتی بودم تا از تهدید‌های مریم خلاص شوم او را با شال خودش خفه کردم.»
 در پایان این جلسه هیات قضایی وارد شور شد و «مصطفی» را به قصاص و 99ضربه شلاق محکوم کرد.

+47
رأی دهید
-1

دوستدار - استهکلم - سوئد
هر کسی خانمها را به خاطر این بکشد که نمی خواسته با او باشد با باهش ازدواج کند باید این کس صد در صد زود اعدام بشود تا اینکه بار دیگر همچنین غلطی نکند. کجا این کار درست است کسی را هم از خواستش محروم کنید هم از زندگی کردنش.
‌چهارشنبه 17 دي 1393 - 11:47
persik - کیف - اکراین
دختره نخواسته باهاش ازدواج کنه خوب باید کشتش،بعد از یه مدت هم التماس کنید که اعدام نشه،اگرهم پدرومادر دختره رضایت ندادند وقاتل اعدام شد تقصیره آخونداس،یه کمی بیاییم به عمق قضیه با انصاف فکر کنیم وخودمونو جای خانواده های مقتولین بگذاریم،بخشش خوبه اما نه برای کسانی که به جانو نوامیس مردم تجاوز میکنندوآنهارو به قتل میرسونن۰
‌چهارشنبه 17 دي 1393 - 12:07
hamzehveronique - تهران - ایران
بی شرف.
‌چهارشنبه 17 دي 1393 - 12:52
agha_ehsan - تهران - ایران
آدم واقعا نمیدونه به خریت این مردک بخنده یا به حال دخترک گریه کنه . میگه دختره سم خورد و مرد و منم دیدم خوب شده خفش کردم !!! جسد رو خفه کرده !!
‌چهارشنبه 17 دي 1393 - 13:55
fariborzkhan - ایران - ایران
اولا: چرا 99 ضربه شلاق به چه جرمی؟ ثانیا: شما که زحمتو می کشید، یکی بیشتر بزنید روند بشه 100 تا.
‌چهارشنبه 17 دي 1393 - 15:14
senator x - تهران - ایران
99ضربه شلاق قبل از اعدام یا بعداز اعدام؟
‌چهارشنبه 17 دي 1393 - 20:56
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.