آلمانی ها این قبرشورِ روستایی را یک شبه میلیاردر کردند + ویدیو بخش 1 و 2

به گزارش ایرنا، این جوان روستایی روزگاری با دستفروشی و دوره گردی در شهر شیراز گذران زندگی می کرد، اینک نبوغ هنر و آوازه کارش پای خارجی ها را به روستای زادگاهش نیز کشانده است.

بازدید شماری از مسوولان اجرایی و گردشگری کهگیلویه وبویراحمد از سرای گردشگر پذیر این جوان خوش فکر بواناتی فرصت گپ و گفتی را برای خبرنگار اعزامی ایرنا فراهم کرده است.

وی می گوید: بعد از اینکه به دلیل دستفروشی در شیراز با بی مهری و آزار روزانه ماموران گشت شهرداری شیراز مواجه شدم به زادگاهم وستای بزم از توابع شهرستان بوانات برگشتم .

این جوان خلاق که با شغل نخست خود یعنی دامداری و کشاورزی نیز در این روستا مشغول بود اقدام به ایجاد یک مغازه در کنار کلبه محقر خویش می کند.

عباس در یکی از روزهای سرد و بارانی زمستان و با دلسوزی و محبت به همنوع که در وجود یک فرد روستایی بی آلایش همیشه موج می زند با دو فرد خارجی درمانده در راه مواجه می شود.

استارت داستان شگفت انگیز عباس از همین جا آغاز شد.

هنگام ورود این دو فرد آلمانی به کلبه محقر و روستایی خانواده عباس نیز مشغول کشیدن دم پخت ساده خود بر سرسفره بودند.

او البته در ابتدا معذب و خجل که چه کار کند تا از خجالت این دو فرد خارجی سربلند بیرون بیاد و دراندیشه راهی برای آبروداری خویش در بدست آوردن غذایی به اصطلاح باکلاس تری برای آنها بود.

اما درعین ناباوری و خوش شانسی عباس دو فرد خارجی عاشق شام ساده وی می شوند.

در سفره فقیرانه عباس برزگر به جز دمپخت گوجه فرنگی، ماست محلی و ترشی چیز دیگری پیدا نمی شد.

این دو فرد خارجی پس از صرف شام با لذت شب خود را نیز در همان ملحفه های دست دوز و بر روی قالیچه ها و گلیم های روستایی در کلبه محقر و کنار خانواده عباس گذراندند.

عباس در بیان داستان شگفت انگیز خود می گوید صبح آن روز یکی از مهمانان خارجی اش که جوان حدود 20 ساله ای بود بسیار ناراحت و غمگین به نظر می رسید.

او از مترجم دلیل ناراحتی این فرد را می پرسد، مترجم در پاسخ می گوید این جوان امروز جشن تولد 20 ساله اش بود و از اینکه نتوانسته در کنار خانواده اش جشن تولدش را بگیرد غمگین است.

علی و زهرا فرزندان خردسال عباس برزگر موضوع را که می شنوند اقدام به تهیه میز چرخ خیاطی مادر، چندتا بادکنک از مغازه پدر و کیک خانگی که تنها بضاعت آنها برای خوشحال کردن میهمانشان بود، می کنند.

این میهمان جوان نیز از دیدن جشن تولد از سوی خانواده روستایی عباس با هیجانی وصف ناپذیر از صحنه های کف زدن و خوشحالی آنها برای وی فیلمبرداری می کند.

هنگام بدرقه این دو فرد خارجی از سوی خانواده عباس، آنها نیز با نگاه های عمیق غرق در زندگی ایلیاتی و عشایری و روستایی عباس می شوند.

اتاق های خشتی و گلی،گوسفندان و برخی اشیای قدیمی و تاریخی در ایوان خانه عباس و از همه مهمتر سفره بی تکلف اما پربرکت وی سرآغاز شگفتی در داستان زندگی عباس را رقم زد.

از نوع نگاه و عمق اندیشیدن این دو فرد نیز جرقه و تلنگری توام با تغییر نگاه و نگرشی جدید در عباس پدید می آید.

همین نگاه های عمیق و زندگی بی آلایش عباس دو فرد خارجی را به سفری دوباره به منطقه بوانات فرا می خواند.

دو فرد آلمانی همراه با کاروان گردشگری به روستای بزم می آیند، سراغ عباس را می گیرند و چند روزی را در کلبه فقیرانه وی می گذرانند.

این کارآفرین برتر صنعت توریسم از گردشگران خارجی همانند اقوام و فامیل خود درخانه اش پذیرایی می کند.

او درچند روز اقامت گردشگران خارجی آنها را به تماشای مناظر طبیعی و گردشگری منطقه فرا خواند با آیین ها و آداب و رسوم عروسی ها آشنا می کرد او حتی با مهمنانش شیر می دوشید و همگام با آنها با چوپانان گله در صحرا گوسفندان را می چراند.

او با مهمانانش چای آتشی می نوشید،کشاورزی می کرد،روش های سنتی تولید ماست و دوغ وکشک محلی را به آنها آموزش می داد آنها را به گپ و گفت با هم ولایتی ها و پیرزنان و پیرمردان روستایی وامی داشت.

عباس مهمانانش را درآیین های عروسی و مراسمات سوگواری شرکت می داد، شب نشینی و بیان قصه ها و داستان های قدیمی را همگام با آنها تجربه می کرد،همگام با مهمانان در کوه حاضر می شدند و از حکایت های عمیق نوازندگان نی در دیارش گوش می دادند.

او مهمانان را به نشستن در کنار دارهای زمینی گلیم بافی و جاجیم بافی همگام با زنان ودختران هنرمند روستا می نشاند، آنها را به دامنه های کوه می برد تا با زندگی سخت اما لذت بخش عشایر آشنا یابند.

به گفته این جوان خوشنام مهمانانش از اینکه برای نخستین بار تجربه شیرین زندگی در روستا و لمس کردن واقعی عشق و محبت یک روستایی را در این دنیای پرهیاهوی امروزی تجربه می کردند خوشحال و بسیار لذت می بردند.

عباس برزگر که از همنشینی و تجربه با گردشگران خارجی و از باورپذیری آنان خود را نیزباور کرده بود، از همان زندگی ساده و دهاتی اکنون به فردشگفتی ساز صنعت پردرآمد توریسم تبدیل می شود.

او در گفت و گوی مفصل داستان زندگی اش با خبرنگار ایرنا مرکز یاسوج می گوید: اکنون اتاق های کاهگلی و چادرهای عشایری اش تا سه سال آینده رزرو شده است.

عباس هزینه اقامت یک شب در اقاق های کاهگلی در کلبه محقر خود را 600 یورو اعلام می کند و می افزاید در برخی اوقات برای اجاره این اتاق ها مجبور می شوم از بین مسافران و گردشگران قرعه کشی کنم.

وی پیش بینی درآمد ماهانه اش تا سال آینده را نیز به بیش از 10میلیارد ریال می داند.

کلبه محقر و دهکده توریستی عباس برزگر اکنون از بین 16 جاذبه گردشگری و تاریخی مهم در ایران رتبه ششم را دارا است.

عباس البته پیش بینی می کند این جایگاه را با توجه به علاقه وافر و روافزون گردشگران خارجی به زندگی روستایی و سنتی حتی به رتبه اول تا چند سال آینده نیز برساند.

او تاکنون به بیش از 28 کشور جهان سفر کرده و با نیازسنجی های دقیق و تجربه خوبی که از این کشورها کسب کرده در اندیشه تدوین برنامه های راهبردی برای جذب خیل گردشگران خارجی به ویژه اروپایی ها به سمت دهکده خود است.

برزگر می گوید: بر اساس یک برنامه زمانبدنی مشخص توام با خلاقیت های جدید و حتی روزانه به استقبال مهمانانش می رود.

او می گوید: هنگام وارد شدن گردشگران با پرچم خود کشورش و با محبت ، دوستی و صداقت استقبال می کنم و هنگام خداحافظی نیز با دود و اسپند و گرفتن قرآن بر روی سر آنان را نیز بدرقه می کنم.

عباس می گوید: آنها نیز در احترامی متقابل قرآن را می بوسند و بر روی سر خود می گذارند.

وی داشتن برنامه و آموزش را مهمترین کلید موفقیت در ماراتن سخت صنعت توریسم می داند و یادآور می شود:بدون برنامه ریزی و نیازسنجی درست از آینده نمی توان در این رهگذر موفق بود.

این جوان خلاق روستایی که مدام در صحبت ها و مصاحبه خود از دهاتی بودن خود احساس افتخار می کرد، می گوید: من همان عباسم و روستایی زاده ام تنها فکرم و نگاهم به زندگی عوض شده است.

وی در بیانی قابل تامل گفت: هنگامی که شهرداری شیراز مزاحمم بود و مانع از دستفروشی ام می شد و یا زمانی که فقر و بدبختی را در روستا تجربه می کردم با خود می گفتم که خدا تنها خدای بدی ها و بدبخت ها است و اکنون به این نتیجه رسیدم که خدا تنها یک اسم بیشتر ندارد و آن هم خدای خوبی هاست.

او قیمت هر وعده غذا برای مهمانان خارجی را در دهکده توریستی اش بین 100 تا 200 دلار که آب دوغ خیار است اعلام می کند.

برزگر با بیان اینکه می توان از هر چیزی در روستا درآمد کسب کرد ، افزود: من از برگ درخت گرد و بیشتر از خود گردو درآمد دارم.

وی با بیان اینکه (کود الاغ) را به قیمت 10 دلار به خارجی ها و گردشگران می فروشد، افزود: (کود الاغ) برای درمان آبریزش بینی و سرماخوردگی شدید بسیار مفید است و درمان بیمار را در کمتر از 15دقیقه تضمین می کند.

برزگر که از گوسفندداری و عطاری کنار کلبه محقر و با همان حفظ اصالت روستایی در جشنواره های ملی و بین المللی حضور می یابد اینک نیز در اندیشه ساخت بزرگترین تونل زیرزمینی در روستای خود است.

این توریست موفق روستایی اکنون با توافقی که با برخی بزرگان طوایف قشقایی و بختیاری انجام داده قرار است حدود 15 هزار سیاه چادرعشایری ایجاد کند و مهمانان جدیدش را در این سیاه چادرها با نحوه زندگی عشایر در مناطق سردسیری و گرمسیری و آداب و رسوم آنها آشنا کند.

اما آنچه که بیش از نبوغ و خلاقیت این دوره گرد سابق با درآمد روزانه سه هزار تومان و کارآفرین میلیارد دلاری امروز قابل تامل است و شاید نقطه عطف درطی کردن مسیر ازفرش تا عرش او را نمایان می سازد همان صداقت و بی آلایشی درزندگی او است.

زهرا دختر 11ساله عباس نیز اکنون با آموزش های لازم و فراگیری زبان های خارجی به راهنما و روایت گری قهاری برای هدایت گردشگران و مهمانان خارجی به دهکده توریستی پدر تبدیل شده است.

نبوغ و استعداد منحصر بفرد این دختر 11 ساله روستایی به گونه ای است که اینک برخی از کارگردانان مطرح در سینمای هالیوود با امضای قراردادی مشغول ساخت فیلم مستندی از داستان زندگی شگفت انگیز این پدر و دختر بواناتی هستند.

اگر چه نبوغ و خلاقیت در عین سادگی و صداقت این فرد روستایی را به بالاترین سقف درآمدهای ناشی از صنعت گردشگری رسانده در عین حال بخش مهمی از ظرفیت این صنعت در حوزه میراث اجتماعی و تاریخی مغفول مانده در این سرزمین یعنی همان سبک زندگی و آداب و رسوم روستایی و عشایری کشورمان را نیز به جهانیان معرفی کرده است.

روستای بزم در 17 کیلومتری شهر بوانات به سمت استان یزد و کرمان آخرین نقطه استان فارس است که به منطقه گردشگری بوانات معروف شده است.

سوئیت های مدرن و سنتی و شش اتاق عمومی، ویلاهای وسط باغ ، گالری عکس و موزه مردم شناسی و کشاورزی گوشه ی از امکانات و زیبایی مجموعه گردشگری در دهکده توریستی عباس است.

مرد شیرازی که با جذب گردشگر میلیاردر شد + ویدیو

+254
رأی دهید
-14

ukang - لندن - انگلستان
۶۰۰ یورو؟ بابا با انصاف حالا دیگه از اونور بوم نیفتی !!!
‌سه شنبه 18 آذر 1393 - 23:08
amir-amir - تورنتو - كانادا
من برایم یک مقدار سئوال به وجود آمده آیا این گزارش درست است اینکه ایشان ٦٠٠ یورو براى یک شب و یا تا ٢٠٠ دلار براى یک وعده غذا از توریست ها مى گیرد .
‌سه شنبه 18 آذر 1393 - 23:29
sharafYabi - بیمبه - انگولا
گذشته از این که این آقا چقدر پول می‌گیرد، که هر چه بگیرد حتما می‌ارزد. واقعا چه انسان پاک و فهمیده ای, و خدمتی که به جامعه خود و شناسایی ایران به دنیا انجام میدهد در نوع خود بی‌ نظیر است.
‌سه شنبه 18 آذر 1393 - 23:51
perser68 - فلوریدا - آمریکا
با اینکه یه واقعیت اتفاق افتاده اما بیشتر به یه افسانه شبیه!!! واقعاً صداقتو پاکیو سادگیو تلاشش اونو به اینجا رسوند و من گفتم یه دو میلیون بهش تو پاکت دادن!!! خسیس بودن چقدر؟ نه عزیز از صداقتته و خدا مداییم در کار نیست!
‌سه شنبه 18 آذر 1393 - 23:54
winnie1987 - بيرمنگهام - يوكي
خداوندا این اروپایها واقعا مخ‌شون تاب داره..!
‌سه شنبه 18 آذر 1393 - 23:59
winnie1987 - بيرمنگهام - يوكي
amir-amir - تورنتو - کانادا آقا اون رو ولش کن، پهن الاغ رو دونه یی ۱۰ دلار میفروشه..!
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 02:43
ousi.gh - مانیل - فیلیپین
عباس جان یکم گرون حساب نمی کنی؟
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 03:08
asal30 - بندرعباس - ایران
پس منم برم تو روستا یک خونه کاهگلی بسازم و کلی گاو و گوسفند بیارم. حداقل اینجوری میتونم درآمد دلاری و یورویی داشته باشم و زودتر هم میتونم به آرزوهام برسم و برم خارج به درسم ادامه بدم. *. ولی 600 یورو خیلی زیاده یعنی معادل 4 میلیون تومان برای یک شب ماندن در یک اتاق کاهگلی میگیره و حتی هتل ها در ایران شبی بین 100 تا 400 هزار تومان میگیرند و اگر برای یک شب ماندن اینقدر میگیره یکجورایی داره از خارجی سواستفاده و کلاهبرداری میکنه. حداقل باید انصاف رو رعایت کنه.
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 03:44
davood63 - تهران - ایران
زنده باشی‌ نون قلب پاکت رو می‌خوری و مهمان نوازی اصیل ایرانی‌ رو به خارجی‌ ‌ها نشون دادی
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 04:31
سلسله اشکانیان - نیو یورک - ایالات متحده
خدا عباس رو از شره دلال‌های تهرونی که با بو کشیدن این موقعیت به سمت عباس سرازیر میشوند محفوظ نگاه دارد !
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 05:05
time-to-say-goodbye - تورنتو - کانادا
عجب گرونه !! ۶۰۰ یورو؟؟ آب دوغ خیار ۱۰۰ تا ۲۰۰ دلار ؟!؟!؟ به نظر من کم کم داره از یه روستایی ساده، تبدیل به بابک زنجانی می‌شه ...
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 06:11
اصحاب کهف - بروکسل - بلژیک
اونچه حدومرز نداره البته حمافته(خارجیها رو میگم )،ولی بهرحال واقعآ تحسین برانگیزه.اگه 100تا ازین افراد توی ایران داشتیم،فقط 100تا،اونوقت میدیدیم که شکوفایی اقتصادی یعنی چه.متاسفانه ایران دردستان یک مشت دزد بی سروپای بی عقل افتاده که تمام منابعش رو دارند بسرعت برباد میدهند تا جیب خودشون رو پرکنند و بارخودشون رو ببندند،سهم باقی مردم هم هیچ و عجبا که سخاوتمندانه داریم نظارت میکنیمو چیزی هم نمیگیم.!روزی میفهمیم که دیگه چیزی نمونده و خیلی دیرشده.دستگیری و مجازات احتمالیشو هم(که بسیار بعیده! )هیچ دردی رو دوا نخواهدکرد
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 07:21
سلسله اشکانیان - نیو یورک - ایالات متحده
آب دوغ خیار ۲۰۰ دلار ؟ یاد روزی که واسه ۱۰۰۰ تومن تا خونه خدا پا برهنه میدویدی بیفت ! همین بی‌ جنبه بازی‌ها رو در میارید که توریست‌ها فراری می‌شند ، توریسم رو دادند دست یک دهاتی،، اونم ر. به خودش ،خارجی‌ که احمق نیس تو تیغش بزنی‌! پا میشه میره تایلند و مالزی با ۲۰۰ دلار یک هفته زندگی‌ میکنه ، همین خر بازی‌ها در آوردید که آمریکا جم کرد از تو ایران رفت سمت عرب‌ها . اه اه اه
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 08:04
seyed ali geda - لندن - انگلیس
جناب ادمین لطفا در ترجمه دقت کن و قبر شوی را قبر شور ننویس. قبر شور یعنی‌ قبری که داخل آب نمک انداخته باشند. در ضمن این آقا بیشتر دستفروش بوده تا قبر شوی و در متن ویدئو چیزی از قبر شویی نوشته نشده است.
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 02:16
raha1984 - هامبورگ - المان
هتل جهار فصله که ۶۰۰ یورو میگیری اقای ؟؟ طمع چیز خوبی نیست !!
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 08:58
bushidol4i - خرم اباد لرستان - ایران
تا دیروز گوشت خر رو خوزاک خلق الله میکردند حالا کودشو رو هم به دلار و یورو میفروشین ! من هم حاضرم یک هم چین شغلی داشته باشم هم خر زیاده هم کود !
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 09:23
Anarchist - دبلين - ايرلند
1-من الان سالهاست که در آلمان زندگی میکنم.قبلا مقیم انگلیس بودم. آلمانیها و در کل بیشتر اروپاییها عاشق دیدن سفر به مناطق طبیعی و دیدن زندگی بکر و دست نخورده با فرهنگ ساده و بی آلایش روستایی هستند.چون اروپا تقریبا همه شبیه هم هستند, واسه همین بسیاری از این توریستها دوست دارند جاهای متفاوتی را ببینند. خوردن میوه , تخم مرغ , و گوشت , نان و سایر اقلام طبیعی و موادی که ارگانیک باشند و با مواد شیمیایی آلوده نشده باشند یکی از جاذبه های بسیار موثر برای سفر به چنین نقا طیست . خود من هم با این گرایش به بسیاری از نقاط جهان سفر کردم.
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 10:09
Anarchist - دبلين - ايرلند
2-این گزارش بسیار صادقانه بود. فقط مشگلی که در این گزارش دیدم ١- قیمت ها بالاتر از حد یست که میبایست باشه. بانوان مثال ٦٠٠ یورو برای اک شب اقامت یا ٢٠٠ یورو برای یک وعده غزه. ٢- امیدوارم همانطور که دوست دیگری اشاره کرد دلالان تهرانی گوش این مرد بی آلایش و سا ده , اما با هوش را نبرند که او با این ایده به ایران و صنعت گردش گری خدمات میکند .امیدوارم سایر نقاط زیبای ایران مانند شمال ایران و بخصوص بندر پهلوی (انزلی) زیبا هم به توریستها معرفی بشه. آرزوی موفقیت برای تمام مردم ایران را دارم.
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 10:09
lafcadio - استکهلم - سوئد
خبر جعلیه
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 10:10
rafail.london - لندن - انگلیس
این یارو شاید ٦٠ یورو و ١٠ یورو میگیره نه ٦٠٠ یا ١٠٠ یا ٢٠٠$!!
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 12:05
Persianshadow1 - برایتون - انگلستان
این داستان جعلیه، شاید اروپاییها ساده دل و بى ریا باشند ولى احمق نیستند،
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 12:49
shirzan e irani - استکهلم - سوئد
اگر این اتفاق به همین صورت باشد که آفرین به این روستأیی با هوش و برنامه نویس، اینگونه استعدادها در ایران به وفور است که یا به قبر شویی و یا قبر پرستی‌ مشغولند، / باز فرهنگِ قالب شده ایران اینجا هم خود را نشان میدهد، چطور است که یک اروپأیی وقتی‌ برایِ یک همبرگر یا پیتزا مخصوص سه یا دوبرابرِ این مبلغ را میپردازد کسی‌ دلسوزی نمیکند و یا وقتی‌ بیلیارد بیلیارد خرج ساخت بمب و اسلحه میشود اسراف و دلسوزی ندارد اما اینجا که میرسد ، چرتکه انداختن‌ها شروع میشود، آنها خود خواسته می‌آیند و این بها را برایِ صداقت و صفأیی می‌پردازند که ریشه ا‌ش از دنیا رخت بر بسته در اصل اینها با ماشین زمان به جأیی سفر میکنند که جلوه‌هایِ انسانی‌ و طبیعی دارد، ملتِ عجیبی‌ شده ایم ،...
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 13:42
shirzan e irani - استکهلم - سوئد
.. این مرد با این در آمد هنوز کارگری می‌کند و روستا , مردم , زندگی آنها و فرهنگ را رونق میدهد، و خارجیان را در زمانی‌ جا و غذا میدهد که خود و خانواده ا‌ش جا و امکناتی برای خوابیدن ندارند نه مانندِ ملا که از رویِ الاغ سوارِ هوپیمای شخصی‌ شود و مردم را زیرِ نعلین خود له‌ کند و طلبکار هم باشد، چقدر دلسوزِ ایران و ایران حقیقی‌ کم شده این است که دشمن در خانه مان جا خوش کرده و ما شده ایم بیگانه.
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 13:43
perser68 - فلوریدا - آمریکا
روز اول که اینهمه براشون زحمت کشید فقط ۲۰۰هزار تومن بهش دادن ،اونم حالا داره جبران میکنه ;-)
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 15:00
Ali Mardan khan - تورنتو - کانادا
٦٠٠ یورو یه شب اتاق ، ٢٠٠ دلار اب دوغ خیار ؟؟؟؟. هتلهاى ٥ ستاره لاس و گاس ام انقدر شارژ نمى کنن !! در بیان این مطالب یا خیلى غلو شده یا توریستا عقلشون رو از دست دادن !! اگر موضوع درست باشه این اقاى روستایى بى الایش داره کلاشى مى کنه !!!!
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 15:06
Neda02 - اتاوا - کانادا
اول با خوندن متن این سوال ذهنم اومد که خوب درسته عشق به طبیعت قابل تقدیره ولی چرا تو این دوره رکود اقتصادی یک توریست بدون انجام یک تحقیق کوچک و درآوردن قیمت محلی برای گذراندن یک شب یا قیمت خیار و ماست، ۶۰۰ یورو برای جای خواب در یک روستا و ۱۰۰ تا ۲۰۰ یورو برای آب دوغ خیار هزینه می‌کنه؟ یعنی گاو دوشیدن و همراهی با یک چوپان این‌قدر لذت‌بخشه؟؟؟؟ بعد که ویدیو را دیدم به جواب سوالم رسیدم. این همه هوش اقتصادی، خودباوری، سیاست‌مداری، جاه‌طلبی و داشتن رویاهای بزرگ، هوشیاری، صداقت، مهمان‌نوازی، انصاف و احترام به حقوق دیگران باعث این موفقیت بودن. وقتی از قناعت نکردن به جاذبه‌هایی که گذشتگان ما ساخته‌اند و ایجاد کردن جاذبه‌های توریستی جدید و به جا گذاشتن این‌ها برای بچه‌های دویست سال بعد حرف زد موندم که واقعا ممکنه این آقای خوشرو بی‌سواد باشه. آفرین داره!
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 15:13
perser68 - فلوریدا - آمریکا
amir-amir - تورنتو - کانادا. گرامی،،، مطمئن باش درست نیست!!! آلمانی مگه مغز گنجیشگ خورده که انقدر پول برای غذا بده ؟تو آلمانش انقدر نیست ;-)
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 17:18
Ali Mardan khan - تورنتو - کانادا
perser68 - فلوریدا - آمریکا// کاملا درست میگى !! المانى و اینطور خرج کردن !! المانیا خیلى سرشون تو حساب کتابه !! این مطلب دروغ محضه !! اخه کدوم ادمى از ٣ سال قبل براى مسافرت جا رزرو مى کنه اونم براى رفتن به یه کلبه مخروبه با این هزینه نجومى؟؟؟ !! اگر اینطور بود همون کسى که tour guide است از قبل تمام کلبه هاى اون محله رو أجاره مى کرد هیچى ، خودشم اونجا ١٠٠ تا کلبه دیگه می ساخت تا به همه سرویس بده تا کسى ٣ سال نره تو نوبت و بیزنس این اقا رو هم کأسه کوسه اشو بهم مى ریخت ! اخه از یه ادم دهاتى بر میاد تا توریست بکشونه از المان تو دوغوز اباد !! بابا مسؤولین سایت یه چیزى بنویسین با عقل و منطق جور در بیاد ؟؟؟؟؟
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 18:24
آرتمیس3000 - برلین - المان
صحبتهای تو فیلم با نوشته های نویسنده کلی فرق داره..............نویسنده غلو کرده............نویسنده از تخیلاتش استفاده کرده ..........ههههههههههههههههههه
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 19:56
sharafYabi - بیمبه - انگولا
من نمی‌فهمم که دوستان به جای تقدیر از این مرد که جامعه فقیر خود را به وسیله ذکاوت و شجاعت، تبدیل به تولید کننده‌ی فرهنگ و ثروت، با آینده ای روشن نموده، دنبال پیدا کردن یک سوراخ در این داستان هستند. مطمئنا ایشان ۶۰۰ یورو نمیگیره اما ۶۰ و ۲۰ یورو که میگیره. ۸۰ یورو در یک روز از یک نفر ضربدر ۲۰ نفر خودش کلی‌ پول در ایران است. ضمنا دوستان باهوش هم بدانند که کسی‌ از سه سال پیش تعطیلات رزرو نمیکنه اما شرکت‌های مسافرتی‌ میتوانند برای سه سال یا بیشتر قرار داد ببندند و با ظرفیت محدود این فرد این مساله بسیار قابل قبول است. واقعا من تحت تاثیر انسانیت خالص این فرد قرار گرفتم و چند درس از موفقیت این محترم یاد گرفتم. این اصالت رویایی ایرانی‌ اصل است، قابلیت Academic در عین سادگی‌ مطلق!
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 20:10
sharafYabi - بیمبه - انگولا
ضمنا بعضی‌ از دوستان که به این شخص ایراد گرفته‌اند که یک دهاتی است (مغز نداره؟) و اهل این کارها نیست و غیره هم بدانند که ایشان عباس برزگر در سطح بین‌الملل شناخته شده است به عنوان یک Entrepreneur و از من و شما قابلتر، پولدار‌تر، انسانتر و با هوش تر میباشد. تلویزیون هلند هم برنامهٔ‌ مستندی در مورد ایشان پخش کرده و صدها نفر Villagers برای Enterprise ایشان کار میکنند.
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 20:31
takalom - ناتینگهام - انگلیس
تیترتون خیلى ....المانیها یه سنت رو رو هوا میزنند ..
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 21:37
Ali Mardan khan - تورنتو - کانادا
sharafYabi - بیمبه - انگولا/// دروغ هر چه بزرگتر باشه باورش راحتره !! این مطلب شما هم که براى من نوشته شد!!اخه از عقل سلیم خودت بپرس کى حاضره ٦٠٠ یورو براى یه اتاق و ٢٠٠ دلار که روى هم مى شه ١٠٠٠ دلار شبى براى درک ااحساست زندگى کردن تو یه کلبه روستایى اونم تو یه منطقه محروم دورافتاده بده ؟؟؟؟ شما حاضرى ؟؟؟ فکر مى کنى خارجیها انقدر احمقن که حاضرن این کار رو بکنن و براى ٣ سال برن تو نوبت و یا حتى اژانس مسافرتى حاضر باشه از ٣ سال قبل یه کلبه روستایى رو أجاره کنه ؟؟؟این خونه مخروبه که هتل ٥ ستاره تو لأس و گاس نیست برادر من ؟؟؟؟ واقعا شما باور من کنى ؟؟ شاید این مطلب درست باشه که توریستا میرن اونجا و گشت و گذارى بکنن ولى اینکه شبى ١٠٠٠ دلار براى اینکار بدن دروغ شاخدار یست که نمى دونم چطور شما حاضرى باور کنى ؟؟ واقعا موندم تو خوش باورى بعضى از دوستان ! مثبت بودن خیلى خوبه ولى نه اینکه در عقل و منطق رو ببوسى بزارى کنار و هر چى بهت میگن بدون هیچ تحلیلى قبول کنى !! امیدوارم با اینهمه خوش باورى تو اون مملکت غریب سرت کلاه نذارن
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 22:52
Ali Mardan khan - تورنتو - کانادا
sharafYabi - بیمبه - انگولا// ضمنا لازم نیست در مورد قرار داد اژانس هاى مسافرتى بنده رو روشن کنید که خودم خیلى بهتر از شما میدونم این شرکت هاى مسافرتى با هتل هاى مناطق توریستى چطور قرارداد مى بندن ! بنده شاید به اندازه شما با هوش نبلشم ولى به اندازه شما ساده لوح و خوش باور نیستم !!
‌چهارشنبه 19 آذر 1393 - 23:00
sharafYabi - بیمبه - انگولا
دوستان من منظور به شخصی‌ ندارم. خودتان این ویدئو را ببینید و به عمق موفقیت این فرد پی‌ ببرید و نوشته‌های خود را مقایسه کنید. اصل موضوع موفقیت یک ایده است نه قیمت آن! https://www.irantechhub.com/village-entrepreneurial-superstar-the-story-of-abbas-barzegar/2/
‌پنجشنبه 20 آذر 1393 - 00:12
perser68 - فلوریدا - آمریکا
Ali Mardan khan - تورنتو - کانادا. دوسته عزیز، اتفاقاً من تو کامنته اولم نوشتم که یه واقعیته .. چون تو این کلیپ دیدم، اما بعد نوشتم بیشتر شبیه یه افسانست چون اصلاً سرو تهش به هم نمیخوره،اما در کل صدتا کلاغ نباشه ۴۰تا که هست .بدرود ;-)
‌پنجشنبه 20 آذر 1393 - 01:43
آرتمیس3000 - برلین - المان
sharafYabi - بیمبه - انگولا.......... سپاس
‌پنجشنبه 20 آذر 1393 - 15:32
کوروش مهری - یزد - ایران
asal30 - بندرعباس - ایران. یورو رو چند حساب کردی که 600 یورو شد 4 میلیون تومان؟؟؟
‌پنجشنبه 20 آذر 1393 - 17:31
کوروش مهری - یزد - ایران
asal30 - بندرعباس - ایران. یورو رو چند حساب کردی که 600 یورو شد 4 میلیون تومان؟؟؟
‌پنجشنبه 20 آذر 1393 - 17:31
Ali Mardan khan - تورنتو - کانادا
١---sharafYabi - بیمبه - انگولا /// هموطن گرامى ، من منکر نوشتار بالا نیستم و مطمئنم توریست هاى زیادى از مناطق مختلف ایران دیدن مى کنن و این اقا هم داره بهشون سرویس میده ولى اینکه بحد إفراط در هزینه ها و سالها تو نوبت رفتن و یا حتى براى توریست ها قرعه کشى بشه این دیگه با هیچ عقل و منطقى جور در نمیاد !!! و اما در مورد استفاده از واژه دهاتى که به مذاق شما سازگار نبود و خودتان هم به سلیقه خودتان انرا معنى کردید من اصلا منظورم توهینى به این قشر نبود چرا که زحمتکش ترین و ساده ترین افراد جامعه همین کشاورزان روستایى هستند !! اول از اینکه اگر گفتن واژه دهاتى توهین أمیزه پس باید به همون اندازه استفاده از کلمه شهرى توهین امیز باشه !!!! حالا چرا نیست؟؟ علت فقط در اینکه افراد ساکن شهر بخاطر دسترسى بهتر به امکانات بخصوص اموزشى و تحصیلى بیشتر در مدارج و کارهاى با پریستیژ تر ( بطور میانگین ) مشغول بکارند ولى متاسفانه در روستاها دقیقا عکسه و بخاطر همین کمبود إمکانات اکثریت این قشر بى سواد ، کم سواد یا داراى تحصیلات پایین هستند و بیشتر بکار کشاورزى یا دامدارى مشغولند !!!
‌پنجشنبه 20 آذر 1393 - 18:44
Ali Mardan khan - تورنتو - کانادا
٢---sharafYabi - بیمبه - انگولا /// و به همین علت محرومیت از تکنولوژى و نت ورک بین المللى از این قشر ( که بسیار قابل احترام هستند )نمى شود توقع داشت که دست بکارهاى شگفت انگیزى از این قبیل بزنن !! من فقط منظورم همین بود!! متاسفانه در فرهنگ ما اسامى و القاب زیادى بدون اینکه معنى بد داشته باشه تبدیل شده به فحش و توهین !! نمونهاش : نادان ، رقاص ، مطرب ، دهاتى /// حالا این ارو تبدیل کن به این واژه ها !! بى اطلاع ، رقصتده ، هنرمند یا خواننده یا پیانیست ، روستایى !!!
‌پنجشنبه 20 آذر 1393 - 18:46
Ali Mardan khan - تورنتو - کانادا
perser68 - فلوریدا - آمریکا// با تشکر از جواب شما دوست عزیز ! منم تو یکى از این کامنتام نوشتم که أصل مو ضوع شاید درست باشه که توریست هایى میرن اونجا ولى اینکه این هزینه هاى سرسام اور رو بپردازن ویا براى رفتن به اونجا برن تو قرعه کشى و جام حذفى برگزار بشه وبعد شم ٣ سال برن تو نوبت با هیچ عقلى جور در نمیاد !! در اینکه که نویسنده نوشتار بالا در بیان مطلب بى اندازه غلو کرده شکى نیست !! Happy new year
‌پنجشنبه 20 آذر 1393 - 18:21
sharafYabi - بیمبه - انگولا
Ali Mardan khan - تورنتو - کانادا. با تشکر از پست شما. هموطن عزیز، من هم با حرفهای شما موافقم. از یک روستا و بدون امکانات اولیه، به دست آوردن این موفقیت بزرگ، ارزشی بالاتر از پول داره. بنابر این من از ایشان تقدیر کردم، هر چند که احتیاجی‌ به تقدیر من ندارند. با نوشته ‌های دیگر شما هم در مورد نقوص فرهنگی‌ زبانمان، صد در صد هم گام هستم. با ارزی موفقیت.
‌پنجشنبه 20 آذر 1393 - 23:06
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.