ابتلای خالق اپلیکیشن پارکینسون به پارکینسون

راجر اگلین، متخصص رایانه‌ای که به تازگی اپلیکیشنی را برای کمک به بیماران مبتلا به پارکینسون ارائه کرده‌بود، خود به این بیماری مبتلا شده‌، اما در تلاش است از این شرایط برای بهبود اپلیکیشنش استفاده کند.

براساس گزارش گاردین، این اپلیکیشن برای مهار و کنترل یکی از رایج‌ترین نشانه‌های این بیماری مغزی، یعنی اختلال گفتاری طراحی شده‌است. این بیماری که به واسطه مرگ سلول‌های مغزی سازنده دوپامین ایجاد می‌شود، نشانه‌هایی از قبیل لرزش اندام‌های بدن، کندی حرکتی، دشواری سخن‌گفتن و راه‌رفتن را ایجاد می‌کند.

افراد مبتلا به پارکینسون معمولا بسیار آرام صحبت می‌کنند و واژه‌ها را جویده و با من‌و‌من فراوان بیان می‌کنند. به این شکل برقراری ارتباط با دیگران دشوار شده و بیماران هرروز بیشتر از دیروز احساس جداافتادگی از جامعه را تجربه خواهند‌کرد.

اگلین با طراحی این اپلیکیشن به بیماران مبتلا به پارکینسون کمک می‌کرد تا تن صدای خود را با صدای پس‌زمینه مقایسه کرده و سطح مکالمه خود را در حدی نگه دارند که بتوانند ارتباط را با جامعه حفظ کنند. این اپلیکیشن به بیماران می‌آموزد تا بلند‌تر و واضح‌تر  صحبت کرده و ارتباط خود را با جامعه حفظ کنند.

هدف اگلین متحول‌سازی زندگی مبتلایان به پارکینسون بود، و درست در زمانی که این اپلیکیشن عرضه‌شد، پزشکان به او اعلام کردند که به پارکینسون مبتلا شده‌است.

اگلین می‌گوید تا چند ماه اولی که از بیماری‌اش آگاه شده‌بود، سردرگم بود و نمی‌دانست باید چه‌کند. اما اکنون وی از بیماری‌اش برای ارتقا اپلیکیشنی که ویژه کمک به همدردانش ساخته، استفاده می‌کند. وی می‌گوید پس از ابتلا به این بیماری متوجه شده که اپلیکیشن ابداعی‌اش چندان با شرایط کاربران خاصش سازگاری ندارد،‌از این رو قصد دارد با افزودن چند بازی به‌ آن، بیماران را تشویق کند تا از این اپلیکیشن استفاده کنند.

+9
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.