چرا گردشگر خارجی به ایران سفر نمی کند؟!

به گزارش پارسینه، چندی پیش حسن روحانی، در گفتگوی زنده تلویزیونی خود به یکی از خلاء های جدی در راه توسعه کشور اشاره کرد و گفت: رشد و رونق یکی از مهمترین آثارش اشتغال است در این رابطه باید بگویم با توجه به رونق گردشگری در این حوزه اشتغال بالارفته است و ما به دنبال جذب صاحب نظران این حوزه  هستیم به طور مثال در هتل‌داری نیاز به نیرو داریم اما به اندازه کافی نیرو در اختیار نداریم یا در گردشگری نیاز ما به کسانی که ابنیه تاریخی را معرفی کنند بیش از این است.

وی همچنین تاکید کرد: در سه ماهه اول سال 93 تحرک خوبی در بخش‌های اقتصادی دیدیم؛ مثلاً در بخش گردشگری رشد فوق‌‌العاده داشتیم و 2برابر فصل اول سال گذشته رشد در این بخش مشاهده کردیم.


به گزارش پارسینه، کشور ما با تنوع بالای زیست محیطی و همچنین پتانسیل بالای تاریخی و مذهبی خود به یک مقصد مناسب برای جذب توریست می‌باشد که متاسفانه به دلیل کمبود منابع انسانی در این بخش در جذب گردشگر با مشکلات عدیده‌های مواجه می‌باشد. منابع انسانی باید به نیازهای یک مقصد گردشگری که معمولا بسیار متنوع است، پاسخ دهند اما با وجود نقش پررنگی که این موضوع در تسهیل توسعه توریسم دارد، اهمیت آن نادیده یا دست کم گرفته شده است. متاسفانه در حوزه گردشگری این تصور غلط وجود دارد که استخدام در بخش خدماتی نیاز به مهارت‌های اندکی دارد و عرضه نیروی انسانی مناسب چاره حل مشکلات پیشروی توسعه این صنعت نیست.
درست است که گردشگری یک نوع فعالیت خدماتی است اما تردیدی نیست که کارکنانی این خدمات را ارائه می‌دهند و کارآزموده بودن این کارکنان یکی از رمزهای اصلی تضمین کننده صنعت گردشگری می‌باشد و طبیعتا نمی‌توان اهمیت منابع انسانی را در صنعت گردشگری نادیده گرفت‌. تخصص، مهارت‌های اثربخش، کارایی و رعایت احترام به هنگام ارائه خدمت از جمله مهارت‌هایی است که در نتیجه سرمایه‌گذاری در زمینه آموزش و پرورش در افراد ایجاد می‌شود و آنان را به نیرویی خبره برای جذب هر چه بیشتر گردشگر تبدیل می‌کند.
 
به اعتقاد کارشناسان، آموزش گردشگری در ایران طی این سال‌ها با چالش‌هایی همراه شده است:

1.    فقدان برنامه‌ریزی جامع و کلان در بخش گردشگری کشور
2.    عدم آشنایی به اهمیت و ضرورت آموزش گردشگری
3.    کمبود سرمایه‌گذاری در بخش آموزش گردشگری
4.    فقدان دانش فنی و نیروی انسانی متخصص در برنامه‌ریزی آموزش گردشگری
5.    فقدان مربیان و مدرسین واجد شرایط
6.    کمبود موسسات استاندارد آموزشی و عدم ایجاد تسهیلات لازم و حمایت‌های مالی برای ایجاد آن
7.    عدم هماهنگی بخش‌های مرتبط با بخش‌های خصوصی، دولتی، اتحادیه‌های صنفی و ...
8.    کمبود منابع آموزشی
9.    عدم ارتباط مراکز آموزشی با بازار کار
10.    عدم انجام تمام مراحل چرخه آموزش از مرحله نیاز سنجی تا ارزیابی
11.    وجود موانع قانونی و عدم وجود قوانین و مقررات مناسب
12.    کمبود نیروی کار متخصص و واجد شرایط در صنعت گردشگری (بالا بودن سن، کمی سواد و کمی انگیزه )  

عضو کمیسیون برنامه و بودجه: در تمام دولت‌ها نیرویی که در سایر وزارتخانه‌ها رای نمی‌آورد به بخش گردشگری می‌فرستاند

جعفر قادری، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارسینه به بیان دلایل ضعف صنعت گردشگری در ایران  پرداخت و گفت: یک بحث آن برمی‌گردد به نبود زیرساخت‌ها. گردشگری که می‌خواهد وارد کشور شود احتیاج به خطوط ریلی مطمئن، خطوط هوایی مطمئن و جاده‌های ایمن دارد که ما متاسفانه وضعیت مناسبی در این زمینه‌ها نداشته و نداریم. وقتی خطوط ریلی پرسرعتی نداریم و هواپیما عمر مفیدشان طولانی شده است همه اینها ایجاد مشکل می‌کند.

وی افزود: همچنین در بحث نقل و انتقالات پولی تحریم‌هایی متوجه کشور است که مشکلاتی در پرداخت‌ها و تبدیل ارز بین‌المللی به ریال به وجود می‌آورد و به همین شکل در دسترسی به اینترنت و مشکلات این چنینی مباحثی است که در زیرساخت‌ها ایجاد مشکل می‌کند.

نماینده مردم شیراز در خانه ملت ادامه داد: موضوع دیگری که وجود دارد این است که تبلیغات مناسبی در سطح بین‌المللی در مورد ایران انجام نمی‌شود. در حالی که تبلیغات منفی زیادی علیه کشورمان وجود دارد. ما نتوانسته‌ایم تبلیغاتی در جهت خنثی سازی این تبلیغات و یا انعکاس مثبت رویدادها و حوادث کشورمان خیلی فعال برخورد نکرده‌ایم.
وی مهترین معضل را مدیریت گردشگری دانست و اظهار داشت: گردشگری یک علم و دانش است و اکثر نیروهایی که در بخش گردشگری مشغول به فعالیت هستند نیروهای تخصصی و مربوط به حوزه گردشگری نیستند.

ما در همه دولت‌ها با این مشکل مواجه بوده و هستیم. در تمام دولت‌ها نیرویی که در سایر وزارتخانه‌ها رای نمی‌آورد به بخش گردشگری می‌فرستاند در نتیجه بازخورد خیلی گره‌گشا نبوده است، در صورتی که اگر نیروهای باانگیزه‌ای در این بخش‌ها قرار می‌گرفتند از ظرفیت‌های این بخش استفاده بهتری میشد. در حال حاضر علی‌رقم پتانسیلی که در بخش گذدشگری داریم نتوانسته‌ایم از ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم و در جذب گردشگر با مشکلات جدی مواجهیم.

قادری در پایان خاطرنشان کرد: نکته دیگری که باید به آن اشاره کنیم این است که توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بخش‌های مختلف این صنعت کاملا برجسته نشده است. هر کدام از حوزه‌ها همانند خیابان‌گردی، کوه‌نوردی، استفاده از مناظر طبیعی کشورمان، تنوع فرهنگی و طبیعی، مکان‌های مذهبی و غیره می‌تواند یک سوژه برای جذب توریست باشد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است.


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: لزوم توجه به آموزش و به کارگیری نیروهای متخصص و کارا در حوزه گردشگری و هتلداری

ناصر عاشوری قلعه رودخانی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز جایگاه کشورمان را در حوزه گردشگری، جایگاهی مهم دانست و به خبرنگار پارسینه گفت: کشورمان هم به لحاظ میراث فرهنگی و هم طبیعت گردشگری جایگاه بسیار مهمی دارد و یونسکو ما را در حوزه ظرفیت‌های گردشگری و میراث فرهنگی جزو 10 کشور برتر دنیا می‌داند، اما با این وجود استفاده از این ظرفیت‌ها ناخوشایند بوده و در جایگاه پائینی میان دیگر ملل قرار داریم.
وی افزود: توجه به مسئله رونق اقتصادی از مسیر گردشگری به ویژه معماری مسئله‌ای مهم به شمار می‌رود چرا که ورود گردشگران به ویژه گردشگران خارجی سبب آشنایی آنان با فرهنگ و قدمت تاریخی کشورمان شده و از سویی در تمامی بخش‌های حمل و نقل، اسکان و خرید ارزآوری و سودآوری فراوان دارند.
این نماینده مجلس تاکید کرد: آموزش و به کار گیری نیروهای متخصص و کارا در حوزه گردشگری و همچنین هتلداری علاوه بر ایجاد اشتغال، جذب موثر گردشگر و در نهایت توسعه این بخش را به همراه خواهد داشت که لازم است مسئولیت این بخش توجه بیشتری به این مهم شود.

یک کارشناس صنعت توریسم: صنعت گردشگری در دستان افراد غیرمتخصص قرار دارد


آی تک نصیریان، کارشناس صنعت گردشگری و توریسم در گفتگو با خبرنگار پارسینه به بیان خصوصیات صنعت گردشگری و انواع آن پرداخت و گفت: صنعت تورسیم صنعتی خاص است و همانند صنایع دیگر نیست که فقط یک شاخه داشته باشد و چرا که یک صنعت کاملا مردم گرا می‌باشد.
وی افزود: به اعتقاد من به تعداد آدم‌ها می‌توان صنعت تعریف شود که در این میان می‌توان از گردشگری تفریحی، مذهبی، دریایی، ماجراجویانه، آرام‌بخش، سلامت، پزشکی و ... اشاره کرد اما در کل بالای 60 شاخه مختلف در صنعت گردشگری وجود دارد.
نصیریان در ادامه به صنعت گردشگری در ایران اشاره کرد و اظهار داشت: در کشور ما بیشرین شاخه‌ای که می‌توان بر روی آن برنامه‌ریزی کرد به نوعی گردشگری تفریحی، مذهبی و سلامت است.
وی در پاسخ به این سوال که وضعیت صنعت گردشگری در ایران را چگونه می‌بینید، گفت: اگر بخواهم صادقانه صحبت کنم وضعیت اسفناکی در این حوزه داریم. کشور ما در نگاه سازمان جهانی جهانگردی یا UNWTO با توجه به پتانسیل‌هایی موجود و تعداد جاذبه‌های گردشگری، رتبه دهم جهان را داراست اما از نظر جذب گردشگر چه داخلی و چه خارجی اصلا در رنکینگ حضور جدی نداریم و شاید رتبه‌ای بالای 100 داشته باشیم.

این کارشناس صنعت گردشگری در ادامه اضافه کرد: پتانسیل ما فوق‌العاده است، چه بسا اگر بخواهیم بررسی کنیم پتانسیل جذب گردشگر ما تقریبا هم تراز کشور فرانسه می‌باشد. چه از نظر مساحت کشورمان و چه از نظر تعداد جاذبه‌های گردشگری. اما وضعیت حاکم را که می‌بینیم بسیار پایین بوده و عملا صنعت حرفی برای گفتن ندارد.
وی در توضیح دلایل مغفول ماندن صنعت گردشگری ایران تصریح کرد: اگر بخواهیم دقیق این موضوع را بررسی کنیم خیلی گسترده و زمان‌بر است، اما مهمترین دلیلی که من می‌بینم این است که اولا صنعت در دست کسانی قرار دارد که تخصص کافی برای اینکار را ندارند و دوم اینکه آن‌هایی که در راس قرار دارند علاوه بر نداشتن سواد و تخصص، برنامه‌ریزی صحیح هم نمی‌تواند انجام دهند.

نصیریان در پایان پیشنهاداتی برای رشد صنعت گردشگری در ایران ارائه کرد. وی گفت: زمانی بود که در ایران تحصیل‌کرده گردشگری نداشتیم، آن موقع منطقی بود که کار در دست کسانی باشد که گردشگری نمی‌دانند. اما در حال حاضر تعداد قابل ملاحظه‌ای از دانشجویان و فارق‌التحصیلان گردشگری در کشور آماده به کار هستند اما بستر برایشان آماده نیست. شاید بالای 50 درصد فارق‌التحصیلان این رشته به دلیل نبود بازار کار به سراغ کارهای دیگر می‌روند در حالی که غیرمتخصصانی که در راس صنعت قرار دارند نمی‌دانند این کارشان چه لطمه‌ای به بدنه گردشگری می‌زند.

وی افزود: لازم است افراد متخصص‌تر وارد این صنعت شوند، برنامه‌ریزی پایه‌ای‌تر و بنیادی‌تر باشد و در هر لحظه با عوض شدن مدیران برنامه‌ها مسکوت نماند و مدیر دیگری بیاید و بخواهد برنامه‌های خود را اجرا کند. ما همیشه داستان عدم برنامه‌ریزی‌مان به کشور آسیب زده است.
حال با توجه به این اوصاف یک سوال باقیست، چرا یک گردشگر خارجی باید به ایران سفر کند؟

+44
رأی دهید
-6

hassan5 - تهران - ایران
تمام موارد فوق را بریزید دور...فقط نظام عوض شود توریست مثل مور و ملخ سرازیر خواهند شد!!
یکشنبه 27 مهر 1393 - 13:31
اسداله میرزا - کلن - آلمان
آخه بابا خودتون قضاوت کنید !! بیان ایران که بگن چند منه ؟؟؟ آخوندهای دجال رو ببینن و یا بسیجی‌‌های اوباش رو ؟ از چاه جمکران دیدن کنن و یا سر قبر خمینی ضحاک برن ؟؟ به امام زاده غلطان برن یا به تماشای امر به معروف و نهی منکر اراذل چماق بدست داعش شیعه تو خیابونهای تهران ؟؟؟ شاید هم میخوان برن به تماشای مراسم پر شکوه اعدام !!! البته در مورد آخر، بی‌ زحمت تخمه ژاپنی یادتون نره !!!
یکشنبه 27 مهر 1393 - 14:05
taghebostan - فرانکفورت - آلمان
بیان اخوندستان چیکار مگه از جونشون سیر شدن چاقوکشان آخوند بهشان تجاوز کنند
یکشنبه 27 مهر 1393 - 14:13
اسب آتش - سیدنی - استرالیا
به مطالب صحیح بالا این نکته رو باید اضافه کرد که وجه دادن کانالیزه شدن از طرف مدیای منطقه ای و جهانی به کشوری میتونه در جلب توریست کاملا موثر باشه،مثلا همین الان هم ایران از نظر ساختارهای لازمه جلب گردشگر از خیلی از کشورها جلوتره ولی مردم تصور دیگه ای از ما دارن! بعنوان مثال مدتها پیش کسی از من پرسیده بود در ایران مبایل وجود داره؟!!(مقایسه با کره شمالی)یا در جائی خوندم که فکر میکنن ما هنوز با شتر و الاغ نقل مکان میکنیم!(مقایسه با نپال) فیلمهای شبه روشنفکران تازه بدوران رسیده ایرانی هم که فقط فقر وپریشانی رو میخواد نشون بده که بلکه به مزاق صاحبان جشنواره های فرمایشی خوش بیاد و یه جایزه ای نصیبشون کنه،حالا خانواده روپرت مرداک یهودی امپراطور رسانه ای جهان کار آسونی تو ایجاد این تصویر میتونه داشته باشه
یکشنبه 27 مهر 1393 - 14:04
فراوانی - قطر - قطر
وقتی که ما ایران بودیم فکر میکردیم آثار باستانی ما حرف نداره وقتی اومدیم خارج از کشور رفتیم ترکیه ایتالیا یونان اسپانیا وجاهای دیگه تازه فهمیدیم که ایران یک بند انگشت این کشورها هم نمیشه از نظر باستان شناسی ایران چی داره آخه
یکشنبه 27 مهر 1393 - 14:27
bineshaan - لندن - انگلیس
چرا گردشگر خارجی به ایران سفر نمی کند؟!چون اولین قدم برای بازدید از کشوردیگر حتی اگه نیاز به روادید باشه٬ سختی دریافت روادیده. گرفتن ویزای ایران مشکل٬ پیچیده٬ طولانی مدت و کلا غیر قابل پیش بینیه. نگاه کنید به چین٬ با اینکه برای ورود نیاز به روادید داره٬ تمام مراحل آنلاین ۱۰ دقیقه انجام میشه٬ وقت رفتن برای ارائه گذرنامه رو خودت تعیین میکنی٬ ۴-۳ روز بعد وقتی میری روادیدت رو بگیری ۱۵ دقیقه کلا طول میکشه٬ منظم٬ همه چیز پیش بینی شده٬ لذت میبری. حالا ایران حتی به همسر و فرزند من روادید نمیده. میگه همسرت باید به دین غیر انسانی اسلام بیاد.(که حتی فکر کردن بهش کاری بیهوده است). فرزندت هم باید گذرنامه ایرانی بگیره(که محاله و حتی فکر کردن بهش حالم رو بد میکنه). من فقط ۲-۱ بار همون سالهای اولی که اومده بودم رفتم ایران برای عروسی یا مرگ عزیزان. اگه اصرار والدین برای دیدن فرزندم نبود حتی تا ۲۰ سال دیگه هم تصمیم به رفتن به ایران نداشتم. شرم بر رژیم جمهوری اسلامی که از هر جهت که میبینی دست کمی از داعش نداره.
یکشنبه 27 مهر 1393 - 15:07
nimaaa - نیویورک - امریکا
کدوم توریست اگر درهای ایران رو باز بگذارند کسی نمیمونه
یکشنبه 27 مهر 1393 - 18:21
mountainman - استکهلم - سوئد
گردشگری تنها صنعت جهانی هست که با کمترین سرمایه گذاری بیشترین بازده رو داره البته در صورتی که دولتها و دلتهای محلی بسترهاش رو فراهم کنن.
یکشنبه 27 مهر 1393 - 18:39
bineshaan - لندن - انگلیس
چین برنامه ریزی کرده و شما هم میتونید از این برنامه لذت ببرید. اگه میخواهید برید چین میتونید یه شهر دلخواه دیگه رو هم انتخب کنید٬ بلیطش مجانی٬ ۶ روز اقامت تو هتل ۵-۴ ستاره همراه با غذا٬ شما پول یک روز هتل رو میدید(حدودا ۱۰۰ دلار) ۶ روز دیگه رو دولت چین پرداخت میکنه. شرم بر جمهوری اسلامی که ایران و ایرانی و نابود کرد.
یکشنبه 27 مهر 1393 - 15:14
dara20 - تهران - ايران
بیان ایران شلاق بخورند، یا برند نماز مضحک جمعه بخونند؟
یکشنبه 27 مهر 1393 - 19:10
rezahelsinki - هلسینکی - فنلاند
همین چند وقت پیش رفتم ایران از فنلاند وقتی وارد فرودگاه شدم ماموره گفت که آره شما افغانیها همه جا رو گرفتین و با لحن بدی صحبت کرد و وقتی که میخواستم برگردم فنلاند تو فرودگاه گفت :مقیم کجایی گفتم فنلاند گفت شانس آوردی تو اروپایی اگه تو افغانستان میبودی یه بمب میخورد میمردی! وقتی اینجوری با مردم صحبت میکنن کی دوست داره بره ایران. در صورتی که دوستام بیشترشون ایرانین اینجا واقعآ پیش خودم فک کردم اگه یه عرب یا عراقی هم بود همین حرف میزدن بهش درصورتی که افغانیها هم زبون و هم فرهنگن اینجوری باید رفتار بشه در بدو ورود به ایران.
یکشنبه 27 مهر 1393 - 19:22
vahid404 - تورونتو - کانادا
واقعا شرم به کسانی که این همه از ایران بدی میگن و می نویسن. خیلی ها حسرت دیدن ایران رو دارن بسه کمی خجالت بکشید و به خاک و تاریخ این مملکت این قدر توهین نکنید. قدم به قدم مملکت حرف برای گفتن داره و پر از جاذبه برای خارجی با شعور و با فرهنگ و نه ایرانی وطن فروش و ندید پدید عقده ای که بعضی ها با دو روز زندگی از هم پاشیده در خارج ، ایران رو به منجلاب می کشن و کشورهای خارجی که همه دیگه می دونن اونجاها هم چه خبره با دروغ بزرگ نمایی می کنن
یکشنبه 27 مهر 1393 - 21:31
modire behesht - هایدلبرگ - آلمان
***ببخشید ، مگه مردم دنیا هالو هستند و مغز خر خوردند که به کشوری که هیچ امنیت سیاسی و اجتماعی نداره سفر کنند ! کشوری که مردمش خودشان از آنجا فرار میکنند که توریست و گردشگر نمیاد ! تازه بیایند روسری سرشان کنند و شلاق بخورند و یا به جرم جاسوسی بگیرنش و سالها توی زندان و سیاه چالها بگذرانند !!! واقعا که دلتون خوشه !
یکشنبه 27 مهر 1393 - 23:09
فضول میرزا - استكهلم - سوئد
مگه از جونشون سیر شدند یا جا قحطیه؟
یکشنبه 27 مهر 1393 - 23:09
seyed ali geda - لندن - انگلیس
این کارشناس یا احمق هست یا خودش را به احمقی زده. تنها چالش بزرگ که مانع آمدن توریست می‌شه تنها رژیم کثیف آخوندی هست که اصلا اعتقادی به صنعت توریست نداره و از آن جلوگیری میکنه.
یکشنبه 27 مهر 1393 - 22:42
Shahin.Orel - تهران - ایران
اسب آتش - سیدنی - استرالیا چند وقت محمل نمیفرمودید , چهره سایت محترم تر بود ! واقعا از دری ورتون که فرمودید ( همین الان هم ایران از نظر ساختارهای لازمه جلب گردشگر از خیلی از کشورها جلوتره ) به وجد اومدم ! اون کسی هم که ازتون پرسیده در ایران مبایل وجود داره یا مردم با الاغ مسافرت میکنن , کاملا درست گفته , چون در ارتباط با شما و تفکرات بیابانیتون چیزی غیر از این تصور برای کسی ایجاد نمیشه , براش توضیح میدادید در ایران ما در خیابان دست دزد رو قطع میکنیم میتونی بایستی تماشا , به دولت هم کار نداره , دستور مستقیم قرانه , حوصلت سر رفت مراسم شلاق , اعدام رو میتونی ببینی , سوار الاغ شدن شاید خیلی متمدنانه باشه , برای کسی با ساختار های فکری اسب آتش . البته غیر از اون شارلاتان هایی که به معراج هم با براق رفتن ! توریستی هم نبود که تماشا کنه و گزارش بده
یکشنبه 27 مهر 1393 - 23:39
nejaat2006 - لیدز - انگلستان
رفتار پرسونل فرودگاه در ایران بسیار بی ادبانه است. وقتی وارد فرودگاه تهران میشی ناخودآگاه بیاد چاله میدون تهران میفتی. آخه کدوم آدم عاقلی پولش رو میبره ایران خرج کنه و یک مشت آخوند، بسیجی و خواهر زینب ببینه؟ یک مشت بی فرهنگ و گستاخ
دوشنبه 28 مهر 1393 - 01:46
سرسره - اهواز - ایران
اگه زیرسایه ولایت لجن خامنه ای توریست داشتیم جای سوال داشت
دوشنبه 28 مهر 1393 - 02:05
nassau - مالاگا - اسپانیا
توریست جایی میرهِ عصر زد بیرون،بره یه جایی باصفا بخوره و بنوشه و برقصه و شاد باشه. اصلا برای همین می‌رن مسافرت، یعنی‌ کسانی‌ که پول خرج میکنند ،هر چقدبیشتر خوشبگذره بیشتر پول خرج میشه. اینها تازه دارند می‌فهمند که پولی‌ که تو صنعت طوریت هست تو نفت نیست، ولی‌ با این افکارشون به جایی نمی‌رسند، مگر اینکه عاقل باشند و جزیره‌ کیش را آزاد بزارند فقط برای همین کار، این می‌تونه پول بیاره تو مملکت، اگه مملکت یه مدیر خوب و دلسوز داشته باشه، مثل رضا شاه
دوشنبه 28 مهر 1393 - 09:29
nassau - مالاگا - اسپانیا
من از عربها متنفر هستم ولی‌ در مورد جذب توریست و پول به کشورشان، قابل ستایش هستند. ایران ه‌‌ر چقدر اسم اسلام را در دنیا خراب کرد و مسلمانان را تروریست به دنیا معرفی‌ کرد، امارات دقیقا بر عکس عمل کرد و موفق هم شد. یعنی‌ اماراتیها تنها مسلمانان با کلاس هستند
دوشنبه 28 مهر 1393 - 09:38
اسب آتش - سیدنی - استرالیا
Shahin.Orel-اسم روپرت مرداک یهودی برده شد یکهو سنسورای زنگ زده ات حساس شدن ! میدونم غمت چیه بنی اسرائیل،مدتی بخاطر مشغله کاری نبودم فکر کردی متکلم الوحده هستی؟ با اون نقاب مسخره روشنفکری خود خود داعشی که تحمل نظر مخالف رو نداری.اون بابا که فکر میکرد مبایل تو ایران نیست منو و ایران رو نمی شناخت و حالا کاملا با من و شرکت در ارتباطه واحترام میگذاره تو بل نگیر.یه بار دیگه کامنت منو بخون گفتم هنوز ایران از خیلی کشورا جلوتره چون سرچ کرده ام (تو همون نپال اگه یه خیابون رو اشتباه بری هم دستبرد بهت میزنن هم تجاوز بهت میکنن) اما از خیلی هام عقبتره( از جمله آمریکای شمالی اروپا وهمین استرالیا حتا مالزی.در کامنت قبلی گفتم :به مطالب صحیح بالا باید این نکته رو اضافه کرد.یعنی قبول دارم که ایرادات بزرگی وجود داره که باید رفع بشه اما از منظر دیگه ای نظرم رو با اضافه کردن نکاتی کمتر توجه شده گفتم که گویا بهت برخورده. ببین: اگه میخوای با تند گوئی و شلوغ کاری وخارج از موضوع تیتر صحبت کنی بدون که من مرعوب نمیشم و عین آدم جوابتو میدم ....حالا در مورد توریسم اگه حرفی داری بنال.
دوشنبه 28 مهر 1393 - 10:04
shahin.orel - تهران - ایران
اسب آتش - سیدنی - استرالیا , منتظر ادبیات میدان میوه و تره بر تو بودم , ایران یک مشکل فقط داره , اون هم توحشی با ساختار توئه ,...و تولد توحش این چنین دلیل عقب موندگی ما هم شد . ای کاش توحش هم همراه تو مهاجرت میکرد و ایران چهره ای محترم پیدا میکرد
دوشنبه 28 مهر 1393 - 16:07
اسب آتش - سیدنی - استرالیا
shahin.orel- رو که رو نیست! به سخره گرفتن،اتهام توحش در صورتیکه اعمال تو مصداق توحشه ،تلاش برای ایجاد حکومت نظامی تو سایت که شخص مخالف جرات حرف زدن نداشته باشه،بردن به حاشیه،فرار از موضوع مورد بحث،حمله به اعتقادات طرف بدون هیچ استدلال،ایجاد جو تنش برای مخاطب جهت از گود بیرون کردن،تهمت داعشی وتره باری وغیره از طرف توست اونوقت من مثل بچه ی آدم دارم بهت توضیح میدم که بابا کامنت رو دوباره بخون. توضیح دادم مثل آدم،اسم کشور آوردم ،سرچ کردم،نقش سینمای ایران رو گفتم ،به مدیای فراماسونرهای جهانی اشاره کردم. اما تو: بازم ناله بازم ننه من غریبم، توحش.فلانی تره باریه!! درست گفتمان کن درست ادبیات تحویل بگیر .نمیشه که بزنی و در بری،اگه گفتم بنال واسه اینه که حرف نمیزنی فقط ایجاد صوت میکنی و برای رفع عریضه فضا رو گرد آلود میکنی .بابا جون، دل انگیز،فراموشکار، بازم تکرار میکنم :اگه حرفی در مورد توریسم داری بگو وگرنه با این پیش زمینه فکری که با هر کس که نظرش ضد منه باید جنگید، میخوری به بن بست، وقتمو با این نگرش بچه گانه نگیر،اگه ادعای مدنیت داری ثابت کن
‌سه شنبه 29 مهر 1393 - 07:20
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.