وزارت کشور: گشت موتوری حزب‌الله مجوز ندارد.

+86
رأی دهید
-0

وکیل دادگستری معلق سیاسی - لندن - انگلستان
روح‌الله جمعه‌ای ،رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور ، پسر اصغر جمعه ای دادستان سابق ساری و از نزدیکان به عوضعلی کردان وزیر کشور دولت احمدی نژاد است . درست قبل از انقلاب کردان در ساری به علت سلب بکارت یک دختر بازداشت شده بود و پرونده داشت به محض انقلاب و دادستان شدن اصغر جمعه ای ( آنهم با مدرک سیکل) ، وی تمام پرونده کردان را ماست مالی کرد. کردان که پس از آزادی دلیل زندانی شدنش را سیاسی و مخالفت با شاه قلمداد کرده بود پس از قدرت به پاس این خدمت جمعه ای، ابتدا روح الله پسرش را با خود به وزارت کار در زمان معاونتش برد و مسول روابط بین الملل کرد . بعد وقتی کردان قائم مقام صدا و سیما شد او را به آنجا برده و مسئول و دبیر ارشد خبر کرد و سپس وقتی وزیر کشور شد وی را رئیس مرکز اطلاع رسانی نمود. جمعه ای پدر و خودش هر دو از انصار حزب الله بوده و هستند و پدرش که پس از دادستانی با رانتهای دولتی صاحب یکی از بزرگترین کارخانه های لبنیاتی کشور نیز شده بود در حال حاضر ریس اتاق اصناف می باشد.
‌سه شنبه 21 مرداد 1393 - 01:11
biparva-jan - تهران - ایران
وقتی پلیس هست دیگه انصار حزب الله چه کوفتیه؟ جوانان ایران باید فنون دفاع شخصی را یاد بگیرند تا هر جا مورد مزاحمت این افراد شرور قرار گرفتند بتوانند از خود دفاع کنند.
‌سه شنبه 21 مرداد 1393 - 07:40
shytoon - وادوز - لیچتن اشتین
برای کار خیر جواز احتیاج نیست......ای جان....ای جان درگیری شروع شد. ببینیم این ملت بی‌بخار از جاش بلند می‌شه؟ .
‌سه شنبه 21 مرداد 1393 - 07:44
khan.khan - تهران - ایران
با تشکر از افشا گری آقای وکیل ساکن لندن . کاش پرونده ی هر کدام از این اراذل و اوباش که در این سی و اندی سال صاحب منصب بوده اند توسط اگاهان به سوابق انها به اطلاع ملت برسد یک روز ..!! حتما بدرد می خورد در آینده ای نه چندان دور ...!
‌سه شنبه 21 مرداد 1393 - 09:35
xavii - لندن - بریتانیا
این کثافت هاى تند رو دارن بى قانونى رو بیشتر رواج میدن بعداً مى خوان مردم قانون رعایت کنن
‌سه شنبه 21 مرداد 1393 - 11:50
sharafYabi - بیمبه - انگولا
مرسی‌. وکیل دادگستری. اطللاعات جالب و خواندنی.
‌سه شنبه 21 مرداد 1393 - 14:00
dara20 - تهران - ايران
این اوباشان پلید انصار حزب کثیف الله همعنانی هستند که در کارزار بعد از انتخابات با اشارت رهبر الدنگ و افلیجشان بی‌ هیچ مجوزی مردم بیگناه را آماج گلوله قرار دادند و جوانان معترض را به فجیهانه‌ترین شکلی سرکوب کردند و بقتل رساندند. خوب حالا هم نیازی جهت سرکوب بعنوان ایرانی‌ لازم ندارند. قلده این اوباشان را خامنه‌ای جهت بقای رژیم منفورش سال هاست که باز کرده. اینها اگر لازم ببینندنیمی از ملت را هم قربانی اهداف شوم خود میکنند
‌سه شنبه 21 مرداد 1393 - 18:33
وکیل دادگستری معلق سیاسی - لندن - انگلستان
khan.khan - تهران - ایران و sharafYabi - بیمبه - انگولا . تشکر از شما دوستان محترم
‌چهارشنبه 22 مرداد 1393 - 01:50
cobalt3 - کرج - ایران
آخه فکر کن یه گله جوون لندهور سر و مر و گنده با یه من فلان بجای کار مفید و تولید صبح تا شب نشستن رو موتور ببینن کجای اسلام در خطره بریزن با چماق درستش کنن یعنی بخیه به آبدوغ اسلام بزنن .داعش موتوری .اینم شغلیه لابد کبلائی.
‌چهارشنبه 22 مرداد 1393 - 18:47
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.