روحانی: به جهنم که از مذاکره می‌ترسید

حسن روحانی رئیس جمهور ایران از مخالفان مذاکرات هسته ای انتقاد کرده و گفته که "یک عده به ظاهر شعار می دهند ولی بزدل سیاسی اند. هر وقت می خواهد مذاکره شود یک عده می گویند ما داریم می لرزیم. خب به جهنم! بروید یک جای گرم پیدا کنید برای خودتان. خداوند شما را ترسو و لرزان آفریده. ما چه کار کنیم؟"


آقای روحانی در جمع سفرا و نمایندگی های ایران با انتقاد از منتقدان گفته که یک عده "می گویند چرا به یک خارجی نزدیک شدید؟ الکتریسته خطرناکی دارد، نزدیک نشوید. یک آقایی می آید و می گوید هر وقت ما با خارجی ها مذاکره کردیم شکست نصیب ما شد."

در ماههای گذشته بعد از شروع گفتگوهای هسته ای ایران با گروه پنج بعلاوه یک گروهی از منتقدان در داخل با برگزاری نشست هایی نظیر "دلواپسیم" نگرانی خود را از روند گفتگوهای ایران با گروه پنج بعلاوه یک اعلام کرده اند.

رئیس جمهور ایران تاکید کرده که در عین استقلال و خودباوری در "میدان مذاکره هم البته با لبخند صحبت می کنیم و افتخار می کنیم؛ آنهایی که از لبخند بدشان می آید رویشان را برگردانند."

آقای روحانی از تیم مذاکره کننده هسته ای تشکر کرده و به نقل از آیت الله علی خامنه ای رهبر ایران هم گفته که "اواخر ماه مبارک رمضان که آقای ظریف و دوستانشان در مذاکره بودند آقا (آیت‌الله خامنه ای) فرمودند که من مرتب برای اینها دعا می کنم و حس می کنم که کارزار سختی دارند. "

رئیس جمهور ایران در مقابل این بحث را پیش کشیده که در کنار منتقدان داخلی که آنها را به "تعامل هراسی" متهم کرده، در خارج نیز "ایران هراسی، اسلامی هراسی و شیعه هراسی مطرح است."

آقای روحانی خطاب به سفرا و کاردارهای ایرانی در سفارتخانه های این کشور در خارج گفته که تصمیم این دولت بر تعامل سازنده با دنیاست و شما "باید کمربند دیپلماتیک خود را محکم کنید و به میدان بیائید."

به گفته آقای روحانی "چهره جمهوری اسلامی ایران در سالیان گذشته به ناروا و غلط، مشوش جلوه" داده شده و نمایندگی های ایران در خارج باید "این چهره را برگردانند و چهره واقعی را به دنیا معرفی کنند."

آقای روحانی تاکید کرده که "دل ما می خواهد مسائلمان را با همه جهان با همه آنهایی که می خواهند با ما رفتار خوب داشته باشند، می خواهند با ما مخاصمه نداشته باشند حل کنیم."

رئیس جمهور ایران بدون اشاره به آمریکا گفته ما "حتی با آنهایی که سالیان دراز تنش داشتیم، اگر در برابر حقوق ملت سر فرود بیاورند حتما ما تنش را کاهش خواهیم داد."

به گفته آقای روحانی حتی "می توانیم به یک روابط عادی در آینده" برسیم و "اگر اطمینان پیدا کنیم، منافع ما تضمین است؛ خط قرمز ما هیچ چیز جز منافع ملی ما نیست."

+260
رأی دهید
-12

shahab46 - هانوفر - المان
اتفاقا چهره دیکتاتوری اسلامی در زمان یابو احمدی‌ نژاد همان طوری که هست نشان داده شد شما سعی بر خوب نشان دادن آن هستید
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 12:14
XMAN2 - کارا کاس - ونزوئلا
جون آقا جون آفرین بر تو ، دل‌ داشته باش و محکم جلو همشون بایست که ۱۹ میلیونی که بهت رای دان پشت سرت هستن . از ریز و درشتشون هم نترس . به ریزو درشته کاراشون هم رسیدگی کن . اسبهایی که برا برادر ..... اومده و بنزی که آقای .... وارد کرده . نگو اینا چیزی نیست !!! انگشت عدالت روی روی این مسائل بذار و بفهمون که این دولت باج به شغال نداده و نخواهد داد . بد خواه‌هاتون هم برن داییشونو دیونه کنن .
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 13:02
kabootar - لاهور - پاکستان
آفرین
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 13:26
karaji - گتنبرگ - سوئد
امیدواریم تاپاله‌های روس اجازه بدهند !!
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 13:39
سرلشکر فیروزابادی - تبریز - ایران
افرین بر جواب کوبنده ی پریزیدنت روحانی :-) جواب ادمای نفهم باید انطوری داده بشه.
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 13:54
رزم جو - لوس انجلس - امریکا
حرف حق جواب نداره.
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 14:00
راهجو - فریدونکنار - ایران
کارت بسیار درست تر از امثال نئاندرتالهاست!برو جلو که فعلا بهتر ازتو رو نداریم چاره ای نیست
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 14:48
علی چپ دس - رشت - ایران
مرگ بر استبداد
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 15:47
اميد بن - بن - آلمان
أصلا أخوندی بهش نمیاد
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 18:45
iirani - تهران - ایران
shahab46 آفرین درست ترین چهره جمهوری اسلامی احمدی نژاده
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 19:51
بت شکن - مونترال - کانادا
زیاد جدی نگیرید این حرف‌ها را چون آقا چراغ سبز را نشان داده و گفته ( مش حسن یک کاری کن کارستان تا از این رکود و بحران در بیاییم، له‌ شدیم زیر بار تحریم ها، کنفت شدیم در جهان، اگر من چیزکی گفتم شما جدی نگیرید کار خودتان را کنید بلکه از این فروپاشی نجات پیدا کنیم......!!!)
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 19:56
سرسره - اهواز - ایران
همینو بگو شپشو ها یابو برشون داشته
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 23:54
نازک بین - شفیلد - انگلستان
بالاخره یک روز باید رئیس جمهور این گروه کور دل و کوچک مغز (تند رو )را که هدفی جز کار شکنی و بلوا و بهم ریختگی کشور ندارن سرجای شان مینشاند. اینها اگر میدان دار سیاست شوند کمتر از داعش عمل نخواهند کرد. متاسفانه این جماعت بسیار قلیل آنقدر نفهم هستند یا اینکه پررو و گستاخ که نمی خواهند قبول کنند که مورد تنفر اکثریت ملت قرار دارند.و آن عده کم که هوادار این تندرو ها هستند فقط بخاطر منافع شخصی و استفاده از موقعیت های شغلی و گرفتن مدارک جعلی و خالی کردن خزانه مملکت شعار و عربده سر میدهند.وگرنه نه سواد سیاسی دارند و نه از مدیریت و مملکت داری چیزی سرشان میشود.نتیجه اش را در طول 8 سال حکومت آنها با رئیس جمهور بی سواد و کودنی بنام احمقی نژاد همه دیدند و هنوز هم مردم گرفتار آفت های شوم آنها هستند. و تا زمانی که پس مانده های آنها از مجلس نمایندگان بیرون نروند .کارشکنی های آنان ادامه دارد .و مردم باید در انتخابات آینده مجلس همصدا و منسجم عمل کنند و راه را برای این داعشیان ایران ببندند. وگرنه وضعیتی بد تر از عراق پیدا خواهیم کرد.
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 23:27
Daimond - لاهتى - فنلاند
باز سر ملت در خواب ایران شیره مالیده شد این همه ظلم این همه إعدام این همه دزدیهاى میلیارد دلارى این همه تورم بیکارى با این کلمات تمام أینا یادشون میره کسی نیست از این روباه حکومت فاظلابى سؤال کنه از وقتى که او مدى به کدام وعده عمل کردى این همه ثروت ملت صرف جنک در سوریه عراق لبنان فلسطین میشه کسى جیک جیک هم نمیکنه ملت بزدل ترسو از قدیم کفتن خلائق هر جه لایق
‌سه شنبه 21 مرداد 1393 - 10:13
samavat - شیراز - ایران
این تندروها فکر کردن اینم مثل خاتمی بی دل و جرئته ولی مثل اینکه دیگه خبری از مدارا نیست.
‌چهارشنبه 22 مرداد 1393 - 00:54
cobalt3 - کرج - ایران
مش حسن از کل نظامات هستی یه دلخوشی به جهنم و صفای درونیش برام مونده اینقدر از این آت و اشغالا حواله جهنم نکن یعنی تخلیه نخاله ممنوع کبلائی.
‌چهارشنبه 22 مرداد 1393 - 05:11
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.