تعقیب افرادی در سطح «معاون رئیس قوه و نماینده مجلس» در پرونده ۳ هزار میلیاردی

غلامحسین محسنی اژه‌ای، دادستان کل ایران، روز چهارشنبه، در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی، گزارشی در مورد «مبارزه قوه قضائیه با مفسدان اقتصادی» ارائه داد و گفت: «افرادی در سطح معاون رئیس قوه، رئیس اطلاعات و حفاظت و نماینده مجلس در پرونده ۳ هزار میلیاردی تعقیب شدند.»

به گزارش مهر، دادستان کل کشور با اشاره به پرونده فساد سه هزار میلیاردی گفت: «بیش از ۲۰۰ نفر از مدیران عالی در بانک مرکزی و در سایر بانک‌ها و در بعضی بخش‌های مربوط به نهاد ریاست جمهوری از مجلس و افرادی در حد معاون رئیس قوه و در حد رئیس اطلاعات و حفاظت قوه قضائیه و تعدادی از نمایندگان مجلس که به هر نحوی احساس می‌شد ممکن است به پرونده ۳ هزار میلیاردی مرتبط باشند، تحت تعقیب قرار گرفتند.»

وی افزود: «این افراد ممنوع‌الخروج شدند و برخی از افراد مسدودالحساب و ممنوع‌المعامله شدند. تعدادی مورد تعقیب قرار گرفتند.»

آقای اژه‌ای در مورد مبارزه با فساد اقتصادی افزود: «یکی از نمایندگان در روزهای اخیر یک مورد را به عنوان رانت اعلام کردند همین فردی که این(۶۵۰میلیون یورو) رانت به او داده شده است هزار میلیارد معوقات بانکی داشته است.»

شهریور ۱۳۹۰ مقامات و رسانه‌های ایران از کشف اختلاسی بزرگ در بانک‌های ایران خبر دادند که برخی افراد توانسته بودند با نفوذ خود مبلغ ۳ هزارمیلیارد تومان را از شبکه‌های بانکی ایران اختلاس کنند.

پیش از این گزارش‌ها از تأیید حکم اعدام چهار متهم اصلی پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی حکایت داشت، پرونده‌ای که از آن به عنوان بزرگ‌ترین فساد بانکی کشور یاد می‌شود.

آقای اژه‌ای افزود: «تیمی از وزارت اطلاعات و تیمی همراه با سازمان بازرسی کل کشور تشکیل شد تا ردیابی اموال و پول‌ها را بر عهده داشته باشد. تیم دیگری تشکیل شد تا آسیب‌شناسی و بررسی این موضوع که چرا این فساد واقع شده را بر عهده داشته باشد.»

مَه‌آفرید امیرخسروی که با نام امیرمنصور آریا نیز از او نام برده می شود، در شهریور ۱۳۹۰ به اتهام اختلاس چند هزار میلیارد تومانی دستگیر شد.

آقای اژه‌ای، دادستان ایران پیشتر درباره محمودرضا خاوری متهم اختلاس سه هزار میلیارد تومانی گفته بود که به آقای خاوری و سایر متهمان به روش‌های مختلف، اعلام شده «اگر برگردند حتماً به نفعشان خواهد بود».

دادستان کل کشور اظهار داشت: ایجاد اینکه فسادی در کشور اتفاق بیفتد و در آینده تکرار شود و کم‌ یا زیاد آن ممکن است اما مهم این است که اگر اتفاقی رخ داد با هر رده‌ای و هر کسی افراد را مورد تعقیب قرار داده و با آنها برخورد می‌کند.

+29
رأی دهید
-1

persik - کیف - اکراین
دیگه مردم همه فهمیدن چه کسایی ودر راس آنها چه کسی عاملان این اختلاسند وزیر اطلاعات روش نمیشه اسم مجتبی خان وفرمانده های سپاه رو بگه،حاجی اطلاعات مردم حتی توی روستاها هم از وزارت در پیت تو بیشتر ه چیزی خواستی بدونی از خود مردم بپرس۰
‌چهارشنبه 31 ارديبهشت 1393 - 15:33
sayeh tars - لندن - بریتانیا
چند سال دارید مراتب فقط همین مزخرفات رو تکرار می‌کنید خوب اگه راست میگد بگیریدشون بندازید زندان
‌چهارشنبه 31 ارديبهشت 1393 - 16:23
Hamid411 - لس آنجلس - آمریکا
کلمه ها رو نگاه کن فقط! ممنوع الخروج، مسدود الحساب، ممنوع المعامله! خاک بر سر تازی تون کنن! اونوقت فکر میکنین کسی که نمیتونه چهار کلمه فارسی بگه از بس ضرب ضربا أمرا خونده میخواد دلش برای ایرانی بسوزه؟ شما که فتح الفتوح کردین چهار تا جوون رو ٢ ساعته شناسایی کردین، هنوز نتونستین مجرمین رو بگیرین؟؟؟ بعد هم عمو از سطح رییس قوه برو بالاتر، برو در حد رهبری!!!!
‌چهارشنبه 31 ارديبهشت 1393 - 17:20
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.